X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszedl nam tylko refluks jeszcze krew jej pobrali na jakis hormon i dosc igiel badan itd nie wiecie jak sie cieszeee i chcialavym jednak zeby nasze forum dalej zylo fajnie mi tu bylo :)

akira, iNso87 lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • akira Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso - bierz lokal i dzialaj! Jak nie teraz to kiedy? Powodzenia :-)

Dziewczyny, tu nie chodzi juz tylko o jakastam Haline? Administracja forum nie komentuje! I to jest PROBLEM. Wg mnie to belly zatrudnia zalozycieli watkow ha ha ha inaczej czesto by nie powstaly, a mamy kazdy miesac ogarniety i matek przybywa. Malo ktora chce prowadzic watek, bo jest to czasochlonne. W sumie, to rozumiem takie dzialanie belly, ale wypadaloby sie na ten temat wypowiedziec. prosimy o zdanie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:05

iNso87, kamenkaa lubią tę wiadomość

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    założyłam wątek z prośbą do admina o wyjaśnienia! tak na ogóle chyba się nie wykpi i nie zleje

iNso87, akira, Nadulka, Matleena, m@rzenie lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • OvuFriend

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    zazwyczaj staramy się nie ingerować w sprawy forum, aby dać Wam możliwość swobodnej wymiany opinii, doświadczeń i wsparcia. Tym razem postanowiliśmy zareagować, aby zapewnić Was, że sprawy uczestniczek forum są dla nas ważne.
    Pomimo, że nie włączamy się do rozmów, codziennie jesteśmy z Wami - w każdej minucie czuwamy zarówno nad bezpieczeństwe, jak i technologiczną stroną serwisów (OvuFriend i BellyBestFriend).
    Bardzo nam przykro, że spotkał Was zawód ze strony jednej z uczestniczek forum, która jak odkryłyście podszywała się pod kogoś innego niż twierdziła, że jest. W naszych serwisach stosujemy szereg narzędzi zabezpieczających założenie wielu kont. Osoba, która w OvuFriend lub BellyBestFriend zakłada więcej niż jedno konto narusza nasz regulamin i ZAWSZE, gdy to wykryjemy bez żadnych wyjaśnień usuwamy konta niezgodne z regulaminem. Nie wszystko jesteśmy w stanie zidentyfikować i nie we wszystkich przypadkach jesteśmy w stanie z wyprzedzeniem zablokować możliwość powtórnej rejestracji, ponieważ czasami, gdy tak robimy ogół na tym cierpi. Przykładowo czasem blokując jeden adres IP uniemożliwiamy rejestrację/logowanie kilkudziesięciu osobom.
    Chcemy Was zapewnić, że naszym głównym celem jest stworzenie przyjaznej, pełnej wsparcia atmosfery na forum. Pamiętajcie jednak, że forum jest miejscem publicznym - każdy, kto zarejestruje się i zaakceptuje nasz regulamin społeczności, może dołączyć do dyskusji. Ważne, abyśmy na forum przestrzegali tych samych zasad co w życiu - napotkane osoby traktujmy z szacunkiem, życzliwością i otwartością, ale też jednak podobnie jak w życiu pamiętajmy, że zasada ograniczonego zaufania jest właściwa dla miejsc publicznych. Udzielając się, nie tylko w naszej, ale i każdej innej społeczności, strzeżcie również swojej prywatności - nie zamieszczajcie informacji prywatnych ani nie piszcie rzeczy, po których można Was łatwo zidentyfikować.

I na koniec - dziękujemy! Cieszymy się, że tworzycie tę społeczność - forum jest wsparciem nie tylko dla Was, dla aktywnych użytkowniczek serwisu, ale również jest niesamowitą formą pomocy dla wielu osób, które nie udzielają się aktywnie, a tylko czytają - szukają informacji dotyczących ciąży i opisów podobnych doświadczeń / przypadków lub po prostu korzystają z porad opisanych przez Was na forum.

Pozdrawiamy Was :-)
    zespół BellyBestFriend.

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal tu jestem tylko fotki usunęłam bo też ciekawi mnie inny wątek na bbf

Nadulka lubi tę wiadomość

d69c20mmk9myteud.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam zaproszenie do grupy na fb (A.J.). ;)

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus napisz na priv linka grupy na fb

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem :)

Nadulka, moniek90 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, dodałam Cię do przyjaciółek.
    Ja też jestem i nie zamierzam kasować konta. Bez sensu, że przez jedną osobę wszystko poszło się *** Co za różnica, od zawsze forum było otwarte i wiedziałyśmy o tym. Szkoda wszystko porzucać. No ale już konta pokasowane i raczej nie wrócimy do tego co było. :(

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 lutego 2016, 11:05

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik napisałam CI priv :D

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze tez tu pobede

f2wlanlibm0fi1og.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to jest trochę śmieszne z tą edycją postów z przekleństwami. Teraz nagle moderator zaczął zwracać na to uwagę. Wcześniej wulgaryzmy leciały bez cenzury i nikt tego nie edytował, a teraz wielka zmiana. Wygląda tak, jakby jednak wcześniej nikt nie kontrolował tego, co na forum się dzieje.

iNso87, Dżulia, kamenkaa lubią tę wiadomość

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 16:37

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte super, ze malemu sie poprawilo :) teraz to juz bedzie tylko lepiej :)
    Widze, ze to pepti naprawde czyni cuda z brzuszkami :)

Suerte lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam. Ale cyrk. Przeczytałam o tym wczoraj rano,ale nie miałam czasu pisać. Ja też szukałam w necie info o wypadku rodziców flakonika, teraz już wiem czemu nic nie było. Widzę,że dziewczyny pousuwały konta. Ta grupa na fb się zakłada? Jak dla mnie może być fb lub inne zamknięte forum. Jakoś nie podoba mi się już BBF zwłaszcza,że dopiero treraz zaczęli edytować posty z wulgaryzmami itp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kasiakasia11 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powtórzę to co dziewczyny pisały. Ja również rzadko się udzielałam, a nawet prawie wcale, ale strasznie mi szkoda tego forum.
    Tworzyłyście naprawdę wspaniałą atmosferę, byłyście wsparciem i udzielałyście super rad.
    Mam nadzieję, że osoby które zostały jakoś pociągną to forum. Może zaczną się udzielać osoby które do tej pory tylko czytały.
    Niby w grupie siła, a jedna osoba wykurzyła tyle fajnych babek. Na prawdę szkoda.

syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
    córka 10.12.15
    syn 28.08.17

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 07:13

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️

Został 1 ❄️

preg.png
  • MeGi1986 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :) stwierdziłam, że poczekam aż dziewczyny coś wymyślą innego, myślę że też będą się tutaj czasem udzielać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:17

Nadulka, akira, iNso87, Piegus, m@rzenie, Martosza83 lubią tę wiadomość

bl9c2n0a725rcfdh.png
‹‹ 2597 2598 2599 2600 2601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ