Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuerte u nas problemem sa gazy, chociaz jest coraz lepiej
Poza tym maly malo mi siusia w nocyWypija butle 150ml i do rana bardzo malo z tego laduje w pieluszcze
bylismy z tym w szpitalu na izbie przyjec. Wybadali go i powiedzieli, ze taka jego uroda a mi ciezko w to uwierzyc... zwlaszcza, ze rano widze, ze to pierwsze siusiu z nocy sprawia mu chyba bol, bo wierci w lozeczku strasznie, marudzi i przechodzi dopiero, jak juz narobi w pieluszke
-
nick nieaktualny
-
Moderator Forum wrote:Witajcie,
zazwyczaj staramy się nie ingerować w sprawy forum, aby dać Wam możliwość swobodnej wymiany opinii, doświadczeń i wsparcia. Tym razem postanowiliśmy zareagować, aby zapewnić Was, że sprawy uczestniczek forum są dla nas ważne.
Pomimo, że nie włączamy się do rozmów, codziennie jesteśmy z Wami - w każdej minucie czuwamy zarówno nad bezpieczeństwe, jak i technologiczną stroną serwisów (OvuFriend i BellyBestFriend).
Bardzo nam przykro, że spotkał Was zawód ze strony jednej z uczestniczek forum, która jak odkryłyście podszywała się pod kogoś innego niż twierdziła, że jest. W naszych serwisach stosujemy szereg narzędzi zabezpieczających założenie wielu kont. Osoba, która w OvuFriend lub BellyBestFriend zakłada więcej niż jedno konto narusza nasz regulamin i ZAWSZE, gdy to wykryjemy bez żadnych wyjaśnień usuwamy konta niezgodne z regulaminem. Nie wszystko jesteśmy w stanie zidentyfikować i nie we wszystkich przypadkach jesteśmy w stanie z wyprzedzeniem zablokować możliwość powtórnej rejestracji, ponieważ czasami, gdy tak robimy ogół na tym cierpi. Przykładowo czasem blokując jeden adres IP uniemożliwiamy rejestrację/logowanie kilkudziesięciu osobom.
Chcemy Was zapewnić, że naszym głównym celem jest stworzenie przyjaznej, pełnej wsparcia atmosfery na forum. Pamiętajcie jednak, że forum jest miejscem publicznym - każdy, kto zarejestruje się i zaakceptuje nasz regulamin społeczności, może dołączyć do dyskusji. Ważne, abyśmy na forum przestrzegali tych samych zasad co w życiu - napotkane osoby traktujmy z szacunkiem, życzliwością i otwartością, ale też jednak podobnie jak w życiu pamiętajmy, że zasada ograniczonego zaufania jest właściwa dla miejsc publicznych. Udzielając się, nie tylko w naszej, ale i każdej innej społeczności, strzeżcie również swojej prywatności - nie zamieszczajcie informacji prywatnych ani nie piszcie rzeczy, po których można Was łatwo zidentyfikować.
I na koniec - dziękujemy! Cieszymy się, że tworzycie tę społeczność - forum jest wsparciem nie tylko dla Was, dla aktywnych użytkowniczek serwisu, ale również jest niesamowitą formą pomocy dla wielu osób, które nie udzielają się aktywnie, a tylko czytają - szukają informacji dotyczących ciąży i opisów podobnych doświadczeń / przypadków lub po prostu korzystają z porad opisanych przez Was na forum.
Pozdrawiamy Was
zespół BellyBestFriend.
U nas na czerwcówkach też się już wydało. Założycielka grupy Kourtney już się zwinęła/usunęła -
nick nieaktualnyTez mam taka nadzieje, bo z nerkami nie ma zartow
Ja w nocy to az sie boje dac mu mleko i tak czekam az nasiusia, bo sie boje, ze z pecherzem mu sie cos stanie
A tym szpitalu co bylismy to naprawde super do nas podeszli. Lekarka powiedziala, ze gdyby mieli miejsce, to by nas wzieli na oddzial. Ale ze trafilismy tam w takim momencie, ze mieli w calym szpitalu same zapalenia pluc to mowila, ze lepiej dla malego jak nie zostaniemy, bo pewnie by podlapal i wtedy dopiero mieli bysmy problem -
Ja tez nie usuwam konta i postanowiłam zostac
wrzucanie zdjęć sobie daruje ale szkoda mi ze te forum umiera bo bylysmy wyjątkowo zgrana ekipa
na fb jakiś taki chaos panuje i ciężko sie czyta...mam nadzieje ze to forum nie umrze albo chociaZ przeniesiemy sie wszystkie na inne forum
MeGi1986, Nadulka, iNso87, Piegus, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte super ze Bartus ma sie lepiej
Ci lekarze to powinni zawod zmienic skoro kazali mu to przeboleć i przeczekać. Dobrze ze zadzialalas na własną rękę
lepszej matki Bartus nie mogl sobie wymarzyć
może w końcu na Twoim niebie zawita promyk słońca
-
Matleena wrote:Dziewczyny, mam prośbę. Te które zostały niech przegkadna swoje wpisy i wyedytuja je tak, zeby pousuwać wpisy w których zacytowały zdjęcia innych dziewczyn. Ja już to zrobiłam. Bo każda z nas może usunąć zdjecia u siebie, ale wystarczy że inna zacytowała i w niektórych przypadkach już nie da się usunąć.
-
nick nieaktualny
-
Kava, myślę że nikt nie będzie miał nic przeciwko. Ja też się mało udzielalam ale czytałam na bieżąco, choć ostatnio synek mi to utrudniał. Teraz możliwe że będę tez sie starała więcej pisać. Miałam pytanie do Oliwki ale się zwinęła niestety. A chodziło o jakieś kremy czy preparaty na blizny i rozstępy. Może używacie czegoś skutecznego? Bo nie mogę na swój brzuchu patrzeć
-
nick nieaktualnyDokladnie Suerte.. jak czytam, jak wyglada opieka medyczna w "cywilizowanych" krajach zdecydowanie bardziej rozwinietych niz Polska, to az mi sie noz w kieszeni otwiera!!!!
U nas kazdy narzeka, ze jest zle ale lekarz chociaz probuje pomoc. W takiej Anglii np wszystko jest normalne i samo minie.... przeciez lekarzem zostaje sie, zeby pomagac a nie olewac problemy pacjentow -
nick nieaktualny