Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava wrote:Dziewczyny dzięki
Co prawda późno sie ujawnillam ale jsk to mawiają "lepiej późno niż wcale"
Suerte, mój Synus taki aniolkowaty diabelek. Nie jest płaciliśmy dzieckiem ale przez cały dzien mogę do odłożyć Max na godzinę. Cały czas rączki. Inaczej jest płacz. Próbowałam juz zabawiac go, chustowac za Waszą radą ale tylko ręce są ok.
A i tak sie cieszę, ze nie miał kolek i nie płakał przez to.
Agniesia - witaj. Kope lat
Co u Ciebie? Napisz troche chociaż.
u nas ogólnie super, mam aniołka w domu, jak nic jej nie dolega to może leżeć cały dzień w łóżeczku i tylko się szczerzy do nasod początku ma kłopoty z kupką i bączkami, mieliśmy też kolki jakiś czas, a teraz zaczęła wymiotować, tzn nie tak często "wylatuję"coś na zewnątrz, ciągle się poddusza i przełyka
niewiem co z tym zrobić, dziś się przez to wybudza co chwilkę
Kava lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja na fb jakoś postów nie widzę i nie umiem tego tam ogarnąć za bardzo.
Suerte super ze u Ciebie już lepiej. Mam nadzieję że już trochę inaczej widzisz macierzyństwo
Ja nie dawno wróciłam ze spacerku z Madzisek więc potwierdzam że istnieje i ma słodkiego KacperkaKava, Nadulka, Madzisek, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Nadulka wrote:Lips
mam ogromną prośbę, edytuj swój post z 22 stycznia str 2382 (zacytowałaś zdjęcia chciałabym żeby zostały całkowicie usunięte)
Ok zrobione.
Chociaż mimo że wczoraj usunełam wszystkie zdjęcia zarówno moje jak i cytowane to dziś nadal są w postach.... Mam nadzieje że jutro nie wróca. Sprawdzcie proszę czy u was też wróciły bo nie wiem czy problem jest tylko u mnie czy na całym wątku.Nadulka lubi tę wiadomość
-
lips wrote:Ok zrobione.
Chociaż mimo że wczoraj usunełam wszystkie zdjęcia zarówno moje jak i cytowane to dziś nadal są w postach.... Mam nadzieje że jutro nie wróca. Sprawdzcie proszę czy u was też wróciły bo nie wiem czy problem jest tylko u mnie czy na całym wątku.
U mnie zdjęcia nie wróciły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny