Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava wrote:Suerte, dlatego za Was kciuki trzymałam i jak mi się cierpliwość kończyła to zawsze sama sobie tłumaczyłam, że najważniejsze ze prawie nie płacze.
Chyba by mi serce pękło
A Ty właśnie jesteś cudowną matką i nigdy w to nie wątp!!
Łatwo jest ogarnąć grzeczne dziecko a to co Ty robisz to jest wyczyn.
Agniesia, cieszę się, że wszystko jest u Was dobrze.
A dużo zwraca Malutka? Może to normalne?
U nas też się to zdarza. Raz więcej raz mniej ale nie martwię się bo ładnie przybiera na wadze.
Co do rozstepów to sie nie wypowiem bo mam tylko stare a na to pewnie nic juz nie pomoże.
Na bliznę po cc używam maści contractubex. Jak na razie jestem zadowolona
Inso - piękny avatarek. A tak na marginesie to raz sie już tu udzielałam kiedyś. "Posprzeczałyśmy się" w temacie badań prenatalnych
Ale myślę, że rozpoczniemy naszą "znajomość" na nowo..nawet jak jej smoka wkładam to ma czasami odruch
całe dnie leży na klinie, bo inaczej to niewiem co by było, zaczęła mniej jeść i jest niespokojna, więć to nie jest normalne. Boję się, że lekarze będą próbować mi wmówić, że to normalne.
Jest tu dziewczyna, która wyszła dziś ze szpitala (wyleciał mi z głowy nick, przepraszam) zdiagnozowaną u Twojego dziecka rufluks, dostałaś jakieś leki na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:39
-
Moja od kilku dni piąstki pcha do buzi, a czasami puszcza pianę lub robi bąble ze śliny. Wygląda mi to na tworzenie się zawiązków zębowych. Niby trochę wcześnie, ale cóż poradzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:49
iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Dziewczyny odnośnie założenia nowego konta, ja zrobiłam tak:
Najlepiej zrobić to przez kompa. Zapewne macie zaznaczone na bbf : "zapamiętaj mnie" dzięki temu nie musicie się każdorazowo logować, więc to odznaczcie.
Następnie w prawym, górnym rogu, są opcje internetowe, w google chrome wygląda to tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8efef5df4ce.png
Pojawi się kolejne okno:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e27900ce1ff9.png
Ja odnaczyłam resztę i zostawiłam tylko hasła i pliki cookie. WAŻNE żeby zaznaczyć okres od samego początku! I następnie : wyczyść dane przeglądania.
W tym momencie usuną się Wam wszystkie automatycznie wpisywane hasła, więc jeśli ich nie pamiętacie to lepiej zapisać wcześniej
Po odświeżeniu strony z bbf możecie dokonać nowej rejestracji. Ja zarejestrowałam się na nowego emaila, nie wiem czy na starego też można. Na pewno mimo iż swoje konto usunęłam to nie mogłam użyć starego nicku. Mam nadzieję, że pomogłam.Nadulka, rewelka, Kava, genoweffa2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny