Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MeGi1986 wrote:A u nas dziś pierwsza noc bez karmienia
Franio zjadł wczoraj o 23 i spał do 6
co za luksus
A mi dziś Tobiasz przespał 2 razy po 3 godzinyi też się cieszę... A co by było jakby całą noc... Ehhh marzenia
MeGi1986, pati_zuzia83 lubią tę wiadomość
-
Moniusia89 wrote:Haha no to fakt chyba z 5 koleczek zrobiłyśmy
następnym razem jak będę w pl to już będzie cieplej wtedy nie zmarzniemy
A mój też jazdl o 14 30 tylko ze godzinę później jadł ostatni raz
Madzisek ja w sierpniu bede w zielonej gorze to moze tez się jakos uda spotkac na spacerek -
rewelka wrote:A mi dziś Tobiasz przespał 2 razy po 3 godziny
i też się cieszę... A co by było jakby całą noc... Ehhh marzenia
Rewelka, u mnie Tobi też tak śpi, ale mi to chyba pasuje, bo po dłuższym czasie mam wielkie baniaczki i nie jest to zbyt przyjemne. Nie masz takiego problemu? Bo się zastanawiam czy to normalne, że mi się mleko zbiera tak szybko czy coś jest nie tak.Nie wiem co by to było, gdyby mój maluch przespał całą noc. Cycki by mi wybuchły
rewelka lubi tę wiadomość
-
MeGi1986 wrote:Dziewczyny odnośnie założenia nowego konta, ja zrobiłam tak:
Najlepiej zrobić to przez kompa. Zapewne macie zaznaczone na bbf : "zapamiętaj mnie" dzięki temu nie musicie się każdorazowo logować, więc to odznaczcie.
Następnie w prawym, górnym rogu, są opcje internetowe, w google chrome wygląda to tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8efef5df4ce.png
Pojawi się kolejne okno:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e27900ce1ff9.png
Ja odnaczyłam resztę i zostawiłam tylko hasła i pliki cookie. WAŻNE żeby zaznaczyć okres od samego początku! I następnie : wyczyść dane przeglądania.
W tym momencie usuną się Wam wszystkie automatycznie wpisywane hasła, więc jeśli ich nie pamiętacie to lepiej zapisać wcześniej
Po odświeżeniu strony z bbf możecie dokonać nowej rejestracji. Ja zarejestrowałam się na nowego emaila, nie wiem czy na starego też można. Na pewno mimo iż swoje konto usunęłam to nie mogłam użyć starego nicku. Mam nadzieję, że pomogłam. -
nick nieaktualny
-
Przyszła do mnie chusta, a mój facet z tekstem: "a gdzie tu się dziecko wsadza?".
Myślał, że to już gotoweTigana, Oliwki, Matleena, Moniusia89, Ola_45, Nadulka, Kava, pati_zuzia83 lubią tę wiadomość