Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle ja też próbowałam chustowania, nawet mi to wyszło, ale jakoś nie jestem do końca przekonana. I tak musiałabym go po godzinie wyjmować bo jeść albo kupa. Hmm, ale jeszcze może się przekonam.
A co do zdjęć na fb to może nawet lepiej, tam jest to o wiele łatwiejsze i nie trzeba korzystać z dodatkowych stron. -
Mama_Mai wrote:Suerte u nas problemem sa gazy, chociaz jest coraz lepiej
Poza tym maly malo mi siusia w nocyWypija butle 150ml i do rana bardzo malo z tego laduje w pieluszcze
bylismy z tym w szpitalu na izbie przyjec. Wybadali go i powiedzieli, ze taka jego uroda a mi ciezko w to uwierzyc... zwlaszcza, ze rano widze, ze to pierwsze siusiu z nocy sprawia mu chyba bol, bo wierci w lozeczku strasznie, marudzi i przechodzi dopiero, jak juz narobi w pieluszke
Przepraszam ze sie wtrace z mala rada, ale moze badanie moczu jest potrzebne skoro siusiu sprawia maluszkowi bol wg obserwacji mamy -
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Przepraszam ze sie wtrace z mala rada, ale moze badanie moczu jest potrzebne skoro siusiu sprawia maluszkowi bol wg obserwacji mamy
Badanie moczu, crp i usg brzuszka zrobilismy w szpitalu i wszystkie wyniki sa prawidlowe, maly nie ma zadnych bakterii ani stanu zapalnegoLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Fajnie,ze mozecie razem spacerowac
choc I ja teraz nie moge narzekac bo na wiosce zamieszkala jedna Polka z 3 tyg starszym synkiem I jej szwagierka z rocznymi blizniakami I jest jeszcze jedna dziewczyna z synkiem 4 tyg starszym od Maksia wiec jest dobrze