Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwki wrote:A takto grzecznie leży? Bo Kuba jak nie spi to za dlugo nie polezy...
czasami jak ma gorsze dni potrzebuje więcej uwagi i czułości jak dziś np. Ręce mi odpadają. Dlatego zakupiłam sobie na takie dni chustęNa szczęście te dni są rzadko
-
Moja dużo śpi w dzień. A potem o 22 oczy jak 5 zł i tak co najmniej do 24.
A poza tym od wczoraj robi duzo kupek (wcześniej 1 na 2 dni), słysze jak jej się przelewa w brzuszku i płacze przy wypróżnianiu. Nie sądzę by zawiniło coś w mojej diecie, bo jadłam wczoraj tylko to co już jadłam wcześniej.
Poza tym nadal czekamy na szczepienie. W naszej przychodni szczepienia odwołane, bo za wiele dzieci chorych i nie ogarniają. A czekamy już 2 tydzień i póki co nie zapowiada się, że coś sie zmieni.MeGi1986 lubi tę wiadomość
-
Oliwki- Zgadza się!!
Wybacz ale jakoś umknęła mi konieczność wysłania wiadomości i teraz sobie myślę, że przecież ja sierota to nawet zdjęć na fejsie nie mam za bardzo:) konto w sumie też mam dopiero ze dwa miesiące i mogłyście mnie posądzić o flakonikowanie:D
Moja różnie śpi, czasem zdarzają się dni, ze od 7-23 jest włączona w zasadzie bez żadnych drzemek, a innym razem śpi 3-4 godziny. -
Piegus wrote:Rewelka, u mnie Tobi też tak śpi, ale mi to chyba pasuje, bo po dłuższym czasie mam wielkie baniaczki i nie jest to zbyt przyjemne. Nie masz takiego problemu? Bo się zastanawiam czy to normalne, że mi się mleko zbiera tak szybko czy coś jest nie tak.
Nie wiem co by to było, gdyby mój maluch przespał całą noc. Cycki by mi wybuchły
Mi na razie mleko się produkuje w sam raz na potrzebyPiegus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny