Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Suerte wrote:mi np. nie przeszkadza, ze On chce sie potulic, a to w jaki sposob chce... ze na stojaco, lulany i przerzucony przez ramie. po 15 minutach usypiania Go tak mam wrazenie ze mi rece padna... przez te bole brzucha sie nauczyl tego sposobu i normalnie juz nie chce
kurde wypycha smoka i musialam znowu tak
A czy wasze dzieciaczki tez sie tak czasem rzucaja jak spia moj to normalnie jakby mogl to by sobie rece do buzi jak najglebiej wlozyl i po twarzy sie uderza noeiwiem czy to normalne ?? -
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 :) wrote:
A czy wasze dzieciaczki tez sie tak czasem rzucaja jak spia moj to normalnie jakby mogl to by sobie rece do buzi jak najglebiej wlozyl i po twarzy sie uderza noeiwiem czy to normalne ??
A nie jest wtedy głody? Może piąstki do buzi próbuje włożyć aby possać? -
Cześć Dziewczyny,
Ja również należę do tych co Was regularnie podczytują i korzystają z Waszych rad, dlatego bardzo się cieszę,że jednak ten wątek odżył pomimo tego co się wydarzyło.
Może w końcu odważę się bardziej udzielać i dać coś od siebie, a nie tylko czerpać z Waszych doświadczeń i wiedzy. O ile nie jest za późno, bo tworzycie super zgraną grupą.
-
Wiecie co? My powinnyśmy być wdzieczne Flakonikowi i tej aferze...
jak czytałysmy o tym cudownym zyciu każda z nas czuła się zle...ona super a
my kolki...kupki...szczepienia...finanse etc
a teraz...kazda jaka szczesliwa w swojej skórze:)nutella_, Azande, kwiatakacji, Suerte lubią tę wiadomość
-
my niedawno wrócilismy od ksiedza bo jeszcze ostatnie dokumenty do slubu donosilismy i sikaliśmy z mężem ze śmiechu
moje dziecko jak czasami tekstem walnie to masakra
położyłam księdzu na biurku nasze akty chrztu, których nie zauważył a wika do niego. "Ale książę ma dzisiaj slaby wzrok" zaniast ksiądz to do niego książę walnela
Martosza83, Nadulka, nutella_, MeGi1986, justyna14, Oliwki, Kava lubią tę wiadomość
-
Suerte wrote:w ogole to Wy wszystkie to mega impulsywne jestescie! pokasowaly konta nagle, bo tak! a po dobie wracaja
biedni Wasi mężowie
ale dobrze, ze jestescie
"Ja sie modlilam o cudownego meza I go mam. On sie nie modlil I ma mnie"Nadulka, justyna14, Madzisek, m@rzenie, Suerte lubią tę wiadomość
-
Mi$ia26 :) wrote:Wlasnie nie jest bo potrafi tak nawet lol godziny po jedzeniu uderza sie w twarz i rzuca doslownie i przy tym steka
Moja tak robi jak chce jeść. Macha rękami dopóki buźki nie znajdzie i też przy tym macha główką i wydaje dziwne odgłosy. Skoro mówisz, ze u Was to nie może być powodem to niestety nie pomogę -
nick nieaktualnyMartosza83 wrote:Wiecie co? My powinnyśmy być wdzieczne Flakonikowi i tej aferze...
jak czytałysmy o tym cudownym zyciu każda z nas czuła się zle...ona super a
my kolki...kupki...szczepienia...finanse etc
a teraz...kazda jaka szczesliwa w swojej skórze:)
Dokładnie to samo sobie dzisiaj pomyślałam -
nick nieaktualnyA moj Wojtus to jest dopiero spioch!!! Usypia ok 20 i spi, spi, spi. Czasem do 4, czasem do 6 rano!!!! W tych godzinach nie budzi sie wogole na jedzenie. I pozniej po butli spi jeszcze godzinke, w porywach do 2.
A w dzien jest juz dosc dlugo aktywny. Je co 3-3,5 godziny i miedzy karmieniami ma drzemki takie max godzinne.
Za to ladnie sam sie soba zajmujelezy w lozeczku, w wozku i cieszy sie do zyrandoli
-
jak przyszła chusta i mój mężczyzna zobaczył, że nie ma w co wsadzić dziecka, myślałam że zabije mnie wzrokiem.
na szczęście namówiłam go na spróbowanie zawiązania chusty i jest zachwycony.
chodzi po domu i się cieszy jak dzieckoNadulka, Moniusia89, Matleena lubią tę wiadomość