Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUff ulżyło,że nie tylko ja mam śpiocha. Mi to pasuje, ale trochę mnie to martwiło, bo wcześniej nie sypiała tyle. Teraz ma już mniejsze problemy z brzuszkiem więc może odsypia czasy kiedy spać nie mogła. Oby jak najdłużej
Eve_84 my co wieczór przed kąpielą, lub zamiast masujemy malutką. Nagrzewamy łazienkę parą wodną i robimy jej masaż brzuszka, nóżek i rączek.Na początku robiliśmy tylko brzuszka ze względu na kolki i chcieliśmy przestać jak miną brzuszkowe problemy, ale małą to ładnie wycisza i przygotowuje do spania. Taki nasz wieczorny rytuał. -
Dostałam odpowiedź od belly odnośnie przywrócenie konta, oto odpowiedź:
Witaj,
dziękujemy za Twoją wiadomość.
Niestety nie można odzyskać raz usuniętego konta.
Jeśli chciałabyś ponownie dołączyć do BellyBestFriend, napisz do nas. Prześlemy do Ciebie zaproszenie.
Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Z pozdrowieniami,
zespół BellyBestFriend
-
Witam dupeczki
Musiałam się zarejestrować z telefonu bo przez komputer się nie dało
Masakra wczoraj kasuję dziś rejestrujękwiatakacji, pati_zuzia83, Pchelkaaa, iNso87, Madzisek, Nadulka, Oliwki lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72160.png -
raja Misia !
Z innej beczki uszyłam dzis dla synka czapke i komin a jutro zrobie mu spodnie tylko nie mam mszyny i jade ręcznie chociaż moze jutro pojade do babci to szybko maszyną obszyje. Jestem taka dumna bo bedzie miał coś od mamyEvka, kwiatakacji lubią tę wiadomość