Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:...swoja droga zawsze sie zastanawialam jak to niektore dziewczyny potrafia siedziec i sie udzielac caly dzien..
pati_zuzia83, iNso87, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
Syn 10 lat
[*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie tak rozplanowalam dzien,ze mam sporoczasu wolnego
Starszy synek w przedszkolu,mlodszy zazwyczaj lezy sobie i zajmuje sie sam,lub drzemie,pozniej jak nie pojde spac w czasie drzemki chlopakow to mam zawsze co najmniej 2 godziny
popoludniu juz jest gorzej, bo maly wtedy chce sie poprzytulac,plus zbawa z Gabrysiem
Dom zawsze starm sie ogarnac przed wyjsciem do przedszkola, a na obiad przygotowuje wszystko wieczorem
musze przyznac,ze przez forum spalilam garnek,zapomnialam o nim i przypomnialam sobie jak wychodzilam po Gabrysia,bo musze przejsc kolo kuchni
iNso87, MeGi1986, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:i jeszcze Szumiś z każdą zmianą baterii wariuje. najpierw przestal sie wyciszac przed wyłączeniem, a teraz dziala tylko 20 minut zamiast 40...
moze napisz do nich email,bo to moze jakas wada czy cos.
-
Wiecie nie mogę się doczekać kiedy mój synek już będzie większy na tyle aby móc sobie posiedzieć na plaży, zrobić grila.
Potem pewnie będę mówiła na odwrót że szkoda że już taki dużyNo ale wtedy będzie można pomyśleć o rodzenstwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 22:15
-
nick nieaktualny
-
A ja dopiero pisałam, że Mikołaj śpi od 20 do 8 a dziś mąż ma gościa i mi dziecko rozkodowali.. Co zasypial to go obudzili i efekt taki, że młody leży w łóżeczku i się świetnie bawi ale jutro dostanie ochrzan
u nas kąpiele są super, chociaż też na początku był wrzask ale teraz kapiemy w cieplszej wodzie i jest ok
na początku to była trauma dla mnie a teraz zabawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 23:00
-
Dziewczyny mam pytanie... a właściwie dwa pytania:
1. Czy jak dziecko w dzień ma ataki niepokoju, prężenia i płaczu przed puszczeniem bąka (w nocy to go wybudza) to to są kolki? czy dyschezja? czy to jedno i to samo?
2. Pytania do mam stosujących debridat. Lekarz nam zapisał i powiedział żeby dawać 3x4ml na dobę. Czy to nie za dużo? jakie macie dawki? i jak go podajecie? bo nie dopytałam o formę podawania. Gdzieś wyczytałam że rozrobić w wodzie i dać 15 min. przed karmieniem. Tak też robię ale pojawia się problem potem z piciem mleka-otóż debridat rozcieńczony wodą (30ml), który podaję Adasiowi jest słodki i mu smakuje. Potem jak daje mleko bebilon pepti, które jest jak dla mnie okropne w smaku to Adaś tak jakby zaczyna wybrzydzać i niechętnie pije, płacze przy tym i marudzi. Wcześniej tak nie miałam-pił mleko chętnie ale nie znał innego smaku. Tzn ja tak sobie to tłumacze bo problemy z piciem mleka pojawiły sie właśnie po tym jak zaczelam podawać debridat.18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️