Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ojejej nerwy się tu jakieś niepotrzebne wdały
a zaczęło sie od mojej wątróbki
spokojnie laseczki
ja naprawdę nie wiedziałam że można jeść krewetki - może dlatego że sobie potrafiłam zrobić koktajl z surowycha wiem że surowego nie można
żadna z nas nie wie "Wszystkiego" więc spoko
jedzenie, witaminy, nawet smarowanie brzucha kremem na rozstępy - to sprawy indywidualne
najlepiej słuchać własnego gina i tyle
i spuśćcie ciśnienie bo to niezdrowe -
nick nieaktualny
-
Vuko tez lubie takie proste
Dzieki;)
Madzisek ja znam fajna z feta:)
Feta,salata lodowa,platki migdalow,suszona zurawina i kukurydza. Do tego sos czosnkowy wg wlasnego gustu. Ja robie pol na pol jogurt grecki/majonez, czosnek albo w kosteczke albo przez praske,sol pieprz troszke cukru..miodzio dla mnie -
Forum powinno służyć do dobrych rad a nie do wypisywania bzdur gdy jesteśmy niepewne.
Ja tez niekiedy coś sobie myślę, mam swoje zdanie ale do czasu aż tego nie zweryfikuje nie pisze.
Ja myślę że dobra matka to szczęśliwa matka.
Skoro mamy stresy związane z ciążą to chociaż pozwólmy sobie na przyjemności w postaci jedzenia.
Unikać trzeba tego co na prawdę szkodzi. Nie przesadzać.
Ja nawet robie domowe sushi bo wiem z jakiej rybki-wedzonej na gorąco lub gotowanej.
Wszystko w granicach rozsądku:*
I bez spin na forum!Vuko, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny jestem po wizycie... 1,1cm szczęścia. wszystko jest ok
dzidzia rośnie prawidłowo i serduszko też ładnie bije
możliwe że te plamienia są przez to że podrażniam śluzówke jak aplikuje luteine i gin zmienił mi na tą pod język.
dostałam również słaby antybiotyk na to moje przeziębienie.
Kolejna wizyta gdzieś za 3 tyg. mam nadzieje że teraz już bedzie okFlakonik, iNso87, baby, Madzisek, Vuko, Poz!omka., fresa, kwiatakacji, Nadulka, kwiatuszek83, m@rzenie, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro zamierzam zrobić zgotowany kalafior i brokuł ulozone na talerzu, do tego gdzie niegdzie ćwiartki jajka, poruszona fetą, polane sosem czosnkowym i posypane uprazonym słonecznikiem
albo w naczyniu na spodzie pokrojone pomidory, na to starty ser żółty i zalane sosem czosnkowym
proste a przy grillu znika pierwsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 20:01
Hashija lubi tę wiadomość
-
Madzisek wrote:Ja jutro zamierzam zrobić zgotowałam kalafior i brokułulozone na talerzu, dobrego gdzie niegdzie ćwiartki jajka, poruszona fetą, polane sosem czosnkowym i posypane uprazonym słonecznikiem
albo w naczyniu na spodzie pokrojone pomidory, na starty ser żółty i zalane sosem czosnkowym
proste a przy grillu znika pierwsze
jutro to mi sklepy zamkna i obejde sie smakiem:p
-
To i Ja się podziele tym co mnie smieszy, czytam Was na bierzaco i Suerte ma racje, są dziewczyny które latają na bete nie wiadomo po co i się stresuja ( nie biorę pod uwagę tych które na prawdę muszą bo coś się dzieje z brzuchami ) Pamiętam sytuację jak któraś w niecałym 4 TC przeżywała ze ma niższa beta od innej która w ciąży była tydzień dłużej, albo z brzuchem, jest non stop to samo, boli źle nie boli jeszcze gorzej...
Nie piszę o wszystkich ale jest tu sporo panikar. Czasami aż są po prostu śmieszne...
Ciąża to podobno nie choroba, oczywiście nie jesteśmy w stanie robić wszystkiego tak jak wczesniej, bo chodzimy oslabione, ale no musimy żyć normalniekwiatakacji, Renia7910 lubią tę wiadomość