Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny
Karmie mm i może zostane zbesztna, ale jesli dotrzymam ciąży to nie chcę karmic piersia wogole... dla mnie to bol, lzy, stres, mnóstwo czasu przy piersi a ja będę miala do ogarniecia roczna corcie niemowlaka i 7 latka, o domu i gotowaniu nie wspomne.Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Kava wrote:Inso, Justyna - uwielbiam takie plany
One w pewnym stopniu mobilizują i dają cel w życiu.
My przed porodem dokończyliśmy mieszkanie, bo wcześniej nie było motywacji... (ehhh to lenistwoi kupiliśmy garaż (meeeega wygoda bo nie trzeba wychodzić na zewnątrz).
A teraz zaszaleliśmy i jedziemy w tym roku 2 razy na wakacje. Poza tym mąż kupuje sobie motor (męczy mnie o to od 3 lat czyli od kiedy sprzedał poprzedni). Przydało by się może w przyszłym roku kupić samochód... a i domek też fajna sprawa
Powolutku, powolutku - jakoś to będzie.nutella_, iNso87, Kava lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Hashija wrote:Dzięki dziewczyny
Karmie mm i może zostane zbesztna, ale jesli dotrzymam ciąży to nie chcę karmic piersia wogole... dla mnie to bol, lzy, stres, mnóstwo czasu przy piersi a ja będę miala do ogarniecia roczna corcie niemowlaka i 7 latka, o domu i gotowaniu nie wspomne.i serdecznie gratuluję
cudowne wieści
Hashija lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
iNso87 wrote:To dobrze,ze Bobasy zdrowe:) A jak z waga i cm? Który Dzidzus jest u Was "największy"?
a moze Któryś bobas ma tez takie długie kudly jak moja Lenka,ze można kucyki robic;) Jak z siadaniem? Z tych wczesniej urodzonych na poczatku grudnia i na końcu listopada? Nie probuje ktores usiąść,bo moja to bardzo chetna i czasem "leży"juz oparta w mojej fasolce do karmienia
Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko, że się wypowiadamza błędy przepraszam, nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich dzieci i mamusiek.
Najdłuższy chyba Matleeny Tymuśnie pamiętam ile ale coś ok 72 cm
z wagą było kilka dzieciaczków coś koło 8-9 kg
Dzieciaki rwą się do siadania. Coś im się baardzo śpieszy
Twojej Lenki to chyba żadne dziecię nie pobije ! Ale Acikowy Antoni miał też śliczne długie blond włoski, nie wiem jak teraz.
iNso87, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
alicja_ motywuje wszystkich do zrzucania, a Matleena pełni ostatnio rolę jej zastępcy
zostało jeszcze niektórym dziewczynom pare kg do zrzucenia
inne ćwiczą wytrwale.
Kava powiem Ci, że z tego co widzę łatwiej jest zrzucać w grupie (chociaż ja się nie wzięłam do ćwiczeń i nie ćwiczę)Kava lubi tę wiadomość
-
Czytam, ale nie mam kiedy pisać.
No więc tak.
-Światełko [*] dla dzidziusia. Niestety wiem jak ogromna to tragedia.
-Piękny balkon. Super to wszystko zaaranżowałaś.
-Gratulacje z okazji dwóch kresek. Tez bym chciała, niestety dwie cesarki wstrzymują mnie ze staraniami do grudnia.
My w spacerówce już dawno. Na szczęście rozkłada się całkiem na płasko.
Od zeszłego tygodnia podaje zupki: marchewka, ziemniak, masło. Jutro dołożę pietruszkę. Gotuję je gęste i podaję łyżeczką.
Kava, iNso87, Hashija lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Inso to z jakiego jestescie wyznania? Sorki pewnie glupie pytanie ale nie ogladam tv a sama srednio orientuję się w religiach.
Ja tak jak Ty czekam na pieniadze ale z MOPSU. Maja czas niby do konca miesiaca, ale wiadomo im szybciej tym lepiej... a tu cisza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 07:05