Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A myślałyście już o krzesełku do karmienia? Chciałabym w czerwcu kupic, bo potem wakacje, rozjazdy. Macie cos upatrzonego/sprawdzonego? Ja szczerze mowiac lubie minimalizm i te niektore gadzety dzieciece mnie przytlaczaja, wiec pewnie wybiore jakies proste i drewniane.
-
Julia ja mam już po synku fotelik do karmienia, taki może nie najprostszy ale jest ok, można regulować jego wysokość, oparcie, miękka wyściółka, szelki, stolik zdejmowany ale firmy no name, więc tylko opisać mogę
ja też planuję przekłuć uszy Polce ale jak będzie miała 3-5 lat.7w3d 💔 -
Justyna to ciesz się bo mój mówi baba a nie mama
My jestesmy na mazurach, maly powoli zaczyna raczkować chociaż bardziej pasuje mu chodzenie do tylu. I mnie nastraszyli ze jak on teraz takie cygańskie dziecko lgnie di wszystkich to później będzie się bal wszystkiego:D -
Słodka Lena
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 10:28
iNso87 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Napisalam taki glugi post i mi skasowalo
Ale tak w skrocie. Moj umie sie przemieszczac (czyt. Czoglac)
Umie sie juz podciagac do siadania na lezaczku sam , w lozeczku jeszcze nie ale musimy juz opuscic chyba o poziom nizej03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️
-
mnk wrote:Justyna to ciesz się bo mój mówi baba a nie mama
My jestesmy na mazurach, maly powoli zaczyna raczkować chociaż bardziej pasuje mu chodzenie do tylu. I mnie nastraszyli ze jak on teraz takie cygańskie dziecko lgnie di wszystkich to później będzie się bal wszystkiego:Dtakże z wiekiem nic mu się nie zmienia
7w3d 💔 -
hej, u nas zapalenie napletka. Była wczoraj z nim na opiece całodobowej bo płakał okropnie przy sikaniu. Mocz zamiast lecieć strumieniem sączył się tylko kropelkami i mały nie mógł wysikać. Dzis w poradni lekarz odciagnął mu cały napletek (ja nigdy całego nie ściągałam) i była i ropa i krew... Na szczeście mamy leki i dziś już jest lepiej. Tak piszę jakby kiedyś jakis chłopczyk miał problem z sikaniem.
-
Lips, to zdrówka dla małego jak najszybciej! Czy zapelenie robi się tylko od tego, że czyści się niedokładnie? trzeba codziennie tam myć? co powiedział lekarz?
-
Lips - zdrowka dla malego!
Ja codziennie jak myje Filipka to lekko mu naciagam interes, ale tylko troszke i delikatnie i on sie tam w srodku myje w wodzie
Dziewczyny mam taki problem, wszystkie sie tu pytacie jak ubierac dziecko na dwor a ja mamm inny problem bo nie wiem teraz jak go po kapieli ubierac. U nas w bloku jest na prawde cieplo, a w pokoju po kapieli jeszcze bardziej. W ciagu dnia maly chodzi w body z krotkim rekawkiem ale na noc zakladam mu z dlugim. Moze powinnam mu juz zakladac z krotkim? Wiem ze w ciagu dnia to co innego, malo spi, bawi sie, rusza wiec chlodno mu nie jest a w nocy tylko spi. Ale widze ze robi mu sie juz dosc cieplo..
Druga sprawa, czy wasze dzieci tez sie tak grzeja przy piciu mleka? Moj sie tak poci przy tym, reke to mam pozniej mokra od trzymania jego. Myslalam ze to przez smoczek, ze sie meczy ale plynie raczej dobrze. Ma z Avent 1+, probowalam z 3m+ ale za szybko, probowalam tez z Lovi ze smoczniem 3m+ tez za szybko. Ja juz nie wiem jaka butelke mu dac zeby bylo ok. Jak pije z Avent ze smoczkiem 1m+ to czasem nawet zdarzy mu sie ze mu po brodzie poplynie. Takze nie plynie za wolno..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 20:29
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️
-
Ola_45 wrote:Lips - zdrowka dla malego!
Ja codziennie jak myje Filipka to lekko mu naciagam interes, ale tylko troszke i delikatnie i on sie tam w srodku myje w wodzie
Dziewczyny mam taki problem, wszystkie sie tu pytacie jak ubierac dziecko na dwor a ja mamm inny problem bo nie wiem teraz jak go po kapieli ubierac. U nas w bloku jest na prawde cieplo, a w pokoju po kapieli jeszcze bardziej. W ciagu dnia maly chodzi w body z krotkim rekawkiem ale na noc zakladam mu z dlugim. Moze powinnam mu juz zakladac z krotkim? Wiem ze w ciagu dnia to co innego, malo spi, bawi sie, rusza wiec chlodno mu nie jest a w nocy tylko spi. Ale widze ze robi mu sie juz dosc cieplo..
Druga sprawa, czy wasze dzieci tez sie tak grzeja przy piciu mleka? Moj sie tak poci przy tym, reke to mam pozniej mokra od trzymania jego. Myslalam ze to przez smoczek, ze sie meczy ale plynie raczej dobrze. Ma z Avent 1+, probowalam z 3m+ ale za szybko, probowalam tez z Lovi ze smoczniem 3m+ tez za szybko. Ja juz nie wiem jaka butelke mu dac zeby bylo ok. Jak pije z Avent ze smoczkiem 1m+ to czasem nawet zdarzy mu sie ze mu po brodzie poplynie. Takze nie plynie za wolno..także spokojnie, to normlane. my mamy sypialnie na poddaszu i też jest gorąco mimo rozszczelnionego okna. A wietrze zawsze przed snem. Np dziś po kąpieli do snu założyłam jej body bez rękaw
wczoraj miała krótki rękawek a jak jest na zewnatrz chłodniej to rampers
7w3d 💔 -
lips wrote:hej, u nas zapalenie napletka. Była wczoraj z nim na opiece całodobowej bo płakał okropnie przy sikaniu. Mocz zamiast lecieć strumieniem sączył się tylko kropelkami i mały nie mógł wysikać. Dzis w poradni lekarz odciagnął mu cały napletek (ja nigdy całego nie ściągałam) i była i ropa i krew... Na szczeście mamy leki i dziś już jest lepiej. Tak piszę jakby kiedyś jakis chłopczyk miał problem z sikaniem.
co do ściągana napletka to jest wiele szkół, ja czasem lekko go ściągnę, ale rzadko, mi pediatra móiwła , żeby przy myciu raz na jakiś czas delikatnie poruszyć i tyle. na razie się sprawdza, nic Olkowi nie jest, całego nigdy nie ściągałam i nie zamierzam, zresztą on ma tam jeszcze małą dziurkę, więc i ból by odczuł przy ściągnięciu, tak myślę
7w3d 💔