Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava wrote:aliss, a smoczek TT z X'em?
On jest taki w sam raz do zagęszczonego mleka. My piliśmy z niego bardzo długo.A
Ale potem młody odrzucił to totalnie i je kolacje w postaci bardzo gęstej kaszki złyżeczki
O, a są takie? Widziałam tylko z "Y" ale totalnie zalewa Adasia i on płaczemusze poszukać tych z X-em
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Kava znalazłam
ale w opisie pisze że jest przeznaczony dla dzieci od 0-3 m-c
a powiedz mi czy kaszka przeleci przez niego? oczywiście nie taka gęsta że łyżka staje tylko po prostu zagęszczone mm
18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Dziewczyny topie się... u Was też taki skwar? W domu mam tak gorąco że nie ma czym oddychać. Postawiłam w progu pokoju w którym śpie z adasiem wiatrak. ustawilam na minimum, mam nadzieje ze adasia nie przewieje. dochodzi do niego malutki strumien tego powietrza a widze ze od razu lepiej mu sie spi.18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
A u nas spokojnie
Filip zaczął znowu przesypiac całe noce Tyler ze budzi się 5:30 w porywach do 6.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Witam - otwieram KLUB mamusiek ZOMBIE
u nas od ponad tygodnia co noc walka, mały ok 23-24 zaczyna budzić sie co pół godziny, prawie od razu zasypia ale ok 3-4 budzi się i i nie chce spać nawet 2-3hdopóki siedzi na łóżku to jest ok, chce sie bawic, ale jak tylko zaczynam próbować go usypiać to jest wielki ryk. ja już wysiadam powoli, dziś w nocy obudził się 23.30 i nie spał do 1.30 i dużo płakał, na rękach już zasypiał, po odłożeniu budził się po pół minutce i w ryk. Karmienie, pojenie, żel na dziąsła nic nie pomaga.
nie wiem czy ma to związek, ale od 4 dni ma tylko jedną drzemkę w ciagu dnia, od 11-13.30, tak zwykle 2.5h śpi - może to za mało i powinnam go budzić np po 1.5 i potem jeszcze jakoś uda mu się zdrzemnąć? -
Inso jak patrze na Twoją Lenkę to mi się wydaje że jest duzo starsza
pewnie te włoski:)
Ile wody pija dziennie wasze maluchy? U nas przy kp mały wypija około 100 ml na dzień. Nie za mało? Daję czystą wodę.
A co do nocek to zazdroszcze wam przespanych nocek. Ja nadal karmię co 2h z zegarkiem w ręku ... Już sie przezwyczaiłam ale nie wiem kiedy prześpie całą noc, pewnie na osiemnastkęW dzień ma 2 drzemki po około 30-40 min.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Moja Lena od jakis 2 tygodni przeszla na 2 dłuższe drzemki w dzień. Do poludnia spi ok. 2 godzin i popoludniu 1-2 godziny. Do tej pory sypiala po 30 min. Moze teraz jest bardziej padnieta jak sie tak wyszaleje
Lena niestety gardzi wodą i soczkami. Pije jedynie herbatke z rossmana. Wypija różnie, w zależności od dnia. Wczoraj przy upale wypila ok. 200ml.
-
Hej,
tez jestem grudniowa mama (mialam byc styczniowa, no ale 6 tygodni przed terminem pojawil sie mlody..)
Piszecie o wodzie - my kp i wody praktycznie w ogóle nie pije.
Nie to, ze nie lubi, ale nie wiem juz z czego dawac. z butelki nie chce (musze smoczek zmienic, bo mam 0-4mca), Doidy gryzie, słomki jeszcze nie czai. A ogolnie wodę lubi, ale no nie wiem juz z czego dawać.. -
Liskova wrote:Hej,
tez jestem grudniowa mama (mialam byc styczniowa, no ale 6 tygodni przed terminem pojawil sie mlody..)
Piszecie o wodzie - my kp i wody praktycznie w ogóle nie pije.
Nie to, ze nie lubi, ale nie wiem juz z czego dawac. z butelki nie chce (musze smoczek zmienic, bo mam 0-4mca), Doidy gryzie, słomki jeszcze nie czai. A ogolnie wodę lubi, ale no nie wiem juz z czego dawać..
Syn 10 lat
[*]