Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa i zapomnialam sie pochwalic, ze w koncu mamy jedynke na gorze! Na razie jedna, ale mysle, ze ta druga to kwestia kilku dni. Na dole wyszly jej dokladnie w dzien jak konczyla 5 mies, a na gorze dopiero teraz. Nie chciala dzis kompletnie nic jesc i dopiero pod wieczor ujrzalam zeba, takze to na pewno winowajca braku apetytu.
Justyna ja tez mam owulacje i jezeli cos zdzialalismy z mezem to rodzimy w tym samym czasiejustyna14, Mama_Julka, iNso87, Aneczka86 lubią tę wiadomość
-
Nasz co chwila się o coś walnie lub przewróci. Mnie w domu nie ma więc małż małe "porządki zrobił" i powiesił telewizor, który do te pory stał na szafce z kółkami. Oczami wyobraźni widziałam co się stanie jak nie zabierzemy telewizora. Zrywa wszystkie żaluzje, obawiam się, że zaraz i do piekarnika się dobierze jak Oli Filip. Jeśli chodzi o zmianę pieluchy to mówię mu, że się ma trzymać a ja mu w tym czasie zmieniam na stojąco pieluchę. Zbawienie to było w którymś momencie bo strasznie się wywijał przy zmianie pieluchy i wszystko było wokół w ... tak. W każdym razie to już za nami o ile Staś nie postanowi w trakcie jednak usiąść i kończy się na kąpieli
Także wesoło
a czy pochwaliła się, że Stasiowi wyszły dwa zęby na wyjeździe? Dwie dolne?
Czy wasze dzieciaki też tak głęboko w budzi gmyraja? Nie wiem czy coś z tyłu wychodzi czy co ale bardzo głęboko wsadza paluch i wierci. A i ma odruchy wymiotne. Siedzi i nagle blee. Nie ma dłoni w buzi.iNso87 lubi tę wiadomość
-
U nas kolejna gorna jedynka juz sie przebila. Takze jest 2 zabek
iNso87, aneczka1983, natalka0887, MeGi1986 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Mdli mnie dziś bardzo i najchętniej nie wstawałabym z łóżka. Nie mam ochoty na jedzenie czegokolwiek. Mam kiepskie sny. Dziś śniło mi się, że Stasiek się zgubił... Czułam jak podczas snu zawału serca dostaję. Także z dnia na dzień czuję się coraz lipniej...
Ale jest Mama póki co, a później... zobaczymy. Może przejdzie. Byle dzień podróży był spoko.
-
Przechwaliłam wczoraj, że grzeczna. Dziś przy śniadaniu uciekała mi z fotelika do karmienia na stół. A że była przerwa to jak się już wdrapała brzuchem na stół to nogi jej zwisały. Nie mogłam jej opanować.
aneczka1983 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Kava wrote:Dziewczyny, może któraś coś wie..
W pt mamy iść podciąć wędzidełko w języku.
Jest tylko minimalnie za krótkie. Mały od początku ładnie jadł. Obojetnie czy to pierś, butla czy łyżeczka.
Boję sie jednak żeby nie seplenił później. Nie widzi mi się chodzić do logopedy i ćwiczyć w domu po to by uczył się mówić od nowa.
Z drugiej strony przeraża mnie to trochę i nie chcę niepotrzebnie narażać małego na stres i cierpienie.
Aaaa i jeszcze jedno. Jak ja to przeżyję???!!!dasz rade
aneczka1983 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Siedze wlasnie przed gabinetem gina i tak Justyna mysle o Twojej owulce:p hehehe i o Twoim i Sabiny "szalenstwie"
miejmy nadzieje,ze oba beda udane;d
7w3d 💔 -
sabinaaa wrote:Justyna to moze poczekaj z ta dieta dopoki sie nie okaze czy strzal byl zloty czy nie
Ja tez watpie, zeby sie nam tak od razu udalo,ale kto wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 20:21
7w3d 💔