Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:moja dieta polega na wyeliminowaniu fast -foodów, alkoholu, tłustych rzeczy , wszelkich słodyczy i generalnie wszystkiego na mące pszennej, jem za to dużo warzywa, gotuje na parze i generalnie bardzoooo zdrowo więc na ewentualną ciąże źle to nie wpłynie
i za diete i za zloty strzal
-
Nam mala urzadzila dzis maly kinder bal
Poszla spac o 19.10 a my polozylismy sie do lozka przed 23. Tyle co nakrylam sie koldra a ta sie obudzila z usmiechem od ucha do ucha i gotowa do zabawy. Szalala jak nie wiem, wychodzila na nas, skakala i dopiero co padla. Cala mokra z tych wyglupow, mam nadzieje, ze reszta nocki minie spokojnie. Wam tez dziewczynki tego zycze, takze dobranoc
-
Justyna powodzenia w diecie. Ja od soboty nie jem slodyczy. Bo ostatnio sobie pofolgowalam i waze 67kg. A chcialabym wazyc 60kg. Przed ciaza mialam 63,5 i juz sie troche zle czulam. Fast foodow za wiele nie jadam, alkoholu zero, obiady normalne jak to w polsce wiec i mielone, i makaron, i ziemniaki... Codziennie chodze z malym na spacery. Do miasta mam 2km w jedna strone. Wiec robie pare kilometrow dziennie ale tempem raczej spacerowym. W domu ciagle cos sprzatam, krzatam sie i malo siedze. A waga w gore ciagle... Masakra
Ja bylam rano zapisac sie do gina tego co prowadzil ciaze ale teraz chcialam na nfz. On przyjmuje w przychodni raz tylko w tygodniu i babki stoja od 6. Wpadlam po 7. Myslalam ze jestem 8 w kolejce ale sie okazalo ze jeszcze z 5 osob w samochodach czekalo. Jak przyszla polozna rejestrowac to mowi ze dzis tylko 5 pan ginekologicznych a reszta ciezarnych. Wiec poszlam bo po co tlen zabierac. A chcialam sie z nim umowic na wypalanke bo po ciazy mi mowil ze mam troche nadzerke. A drugi gin co chodze po recepty (bo on nie robi limitow i zapisow, przychodzisz i wchodzisz) nic nie mowil mi o nadzerce mimo ze mnie badal 2 razy. Pojde do tamtego prywatnie zobaczymy co powie.
-
Ja juz dlugo przed ciaza mialam nadzerke. Poki co nic z nia nie robilam. chyba musze sie za to wziac..03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Aha i pochwale sie. Jak maly wstanie wioze go do babci a ja ide do... Fryzjera!!! Ostatni raz bylam rok temu. Postanowilam zrobic cos dla siebie i zaszalec i zrobie ombre albo raczej sombre. Trzymajcie ksciuki zebym z placzem nie wyszla
Kava, iNso87, Mama_Julka lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Natalka i jak ombree? Kojarze, ze masz czarne wlosy? Czy ciemny braz? Naturalny? Pytam,bo ja mam czarne od baaardzo wielu lat malowane i moje zrobienie ombree pare msc wstecz zakonczylo sie fiaskiem.. Chcialam czerwone..ale juz na poczatku nie dalo sie koncowek rozjasnic..nic! Takze szybciej wlasnie sombre by mi zrobila..
a mam wlosy bardzo dlugie do pasa i szkoda kurcze:/
iNso87, Kava lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:A wogole to pociesze Was jutro Pelnia:ppp oj mam nadzieje, ze dzieciaki beda spaly..
Sasiadki tez maja dzieci male to pewnie kazda tak bedzie siedziala
-
pamietacie jak sie chwaliłam ze Pola sama zasypia? to sie skonczyło
teraz zasypia sama tylko na pierwsza drzemke a potem to juz marudzenie i pierdzwnie i stękanie do wieczora. już ledwo wytrzymuje to jej szaleństwo, w nocy mleka za cholere nie chce w dzień to samo, budzi sie w nocy co chwile z pokwiliwaniem, no maskra jakaś
czy teraz jakiś skok powienien byc?
7w3d 💔 -
Hej, u nas niestety pierwsze choroby. Tydzień temu pogotowie, mega silne wymioty, potem jakies drgawki. Teraz katar, gardło, wirus sie rozwija. Teraz wiem, ze chore dziecko to najgorsze co może spotkać rodziców. Nieprzespane noce to przy tym pikus. Mam Nadzieje, ze szybko z tego wyjdziemy.
-
Julia zdrowka dla Maluszka i spokoju dla Ciebie. Ja sie denerwowalam jak maly mial goraczke i lezal bez sil, ale pogotowie chyba by mnie zabilo.
A sluchajcie moj Szymek robi teraz 4 kupki dziennie i to takie luzne, dzis jedna taka zielonkawa. Myslicie ze na zabki? Bo do tej pory robil raz dziennie i byly dosc twarde. Po dziaslach nic nie widac, czasem trze sie po buzi raczkami i wieczorami robi sie niespokojny
-
natalka0887 wrote:Julia zdrowka dla Maluszka i spokoju dla Ciebie. Ja sie denerwowalam jak maly mial goraczke i lezal bez sil, ale pogotowie chyba by mnie zabilo.
A sluchajcie moj Szymek robi teraz 4 kupki dziennie i to takie luzne, dzis jedna taka zielonkawa. Myslicie ze na zabki? Bo do tej pory robil raz dziennie i byly dosc twarde. Po dziaslach nic nie widac, czasem trze sie po buzi raczkami i wieczorami robi sie niespokojny7w3d 💔