Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To mnie teraz przestraszylyscie. Pojde w pon zrobie prywatnie ten mocz. A ostatnio mi sie wydawalo nawet ze ma zaczerwieniona cewke moczowa. Ale nie plakal ani nie ruszal sobie siusiaka ani pieluszki to tylko mu przemywalam szalwia zeby ewentualnie zlagodzic... I juz mam stresa na weekend.
Zastanawiam sie czy moze te luzne kupki nie sa po syropie flumycon, ktory dostal na plesniawke, bral caly zeszly tydzien, wtedy kupki byly normalne, a po zaprzestaniu podawania syropu zaczely sie luzniejsze kupy. Razem z syropem podawalam probiotyk i nawet dluzej niz sam lekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 02:32
-
Heja
staram sie Was podczytywac ale ciezko z pisaniem. Nie mam na nic czasu. Dzieci poszly do szkoly ale wtedy poswiecam czas dla Frania, bo po ich powrocie odrabiam z nimi lekcje. Ogolnie jest coraz lepiej, bardzo duzo maz mi pomaga. Formalnosci pozalatwialismy i czekamy na proces. Dzieci sa zadowolone, chetnie chodza do szkoly. Tylko z odrabianiem lekcjjii jest problem bo nie sa do tego przyzwyczajone i wiadomo wolalyby latac po podworku. Wczoraj byly u lekarza bo jedno smarka drugie kaszle i maja wirusowke
wiec sie kurujemy.
3mam kciuki za starajace sie mamusienatalka0887, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Jestem jestem
Maz pojechal o 4 rano na ryby i nie bylo litosci, musialam wstac rano do dziecka. W nosie miala, ze mama jest po imprezie
Tak wiec mimo obaw, tatus swietnie sobie poradzil, mala bez problemu zasnela, a jak wrocilam to od progu slyszalam tylko chrapanie meza. Powiem Wam, ze takie wyjscie z domu jest cuuuudowne. Czlowiek sie wyluzuje, odstresuje i ogolnie wstalam dzisiaj az z lepszym humorem
Takze mam nadzieje, ze raz w miesiacu uda sie wyjsc gdzies z kumpelami
Justyna mnie od wczoraj dosc mocno pobolewa podbrzusze, ale tylko z prawej strony. Takie jakby ciagniecie. Nie wiem co to znaczy, narazie poki co nie mysle o tym bardzo. Zobaczymy co bedzie blizej terminu okresu
-
A co do kupek to u nas tez sa takie luzniejsze, ale normalnego koloru. U nas powodem sa zeby, bo kilka dni temu wyszla jedynka na gorze, druga juz prawie na wierzchu i dwojki chyba tez niedlugo beda. Kupy takie zaczely sie jak juz dziaslo zaczelo pekac, wczesniej byl spokoj, a takie te kupy, ze czasem nie wiem jak sie za nich zabrac
-
Ja zajrzalam do buziaka dzisiaj i nic tam nie widac. Dzis juz byly 2 kupki, jedna papkowata druga rzadka, ale obie zolte bez sluzu i bez innych cudow. zobacze co bedzie dalej i najwyzej w pon do lekarza.
Co do pelni.. U nas tylko 3 pobudki! Dla mnie luksus haha
P.s dalam mu owowce ze sloika i po paru minutach rzadka kupka, a jak wczesniej dalam cycka to bylo dobrze. Chyba dzis mu nic nie dam wiecej do jedzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 14:40
-
Ja wlasnie odkrylam, ze moja Zuzia ma dwojki na dole. Jedna juz taka pokazna, a druga tyle co wyszla chyba. Zelem smarowalismy jej tylko gore, nikomu nie przyszlo do glowy, ze na dole dwojki wychodza, jak jedynka na gorze dopiero wyszla
iNso87, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Hej. U nas nadal kiepsko, noc zarwana, mały zasmarkany i nie chce jeść.
Myślałyście juz o imprezce na roczek? Robicie duza czy mala inprezke? -
Hej, ja dzis caly dzien sprzatam gotuje a na koniec dekoruje, bo jutro wyprawiamy urodziny dla Olka
ledwo zyje
Megi podziwiam podziwiam i jeszcze raz podziwiamcudowna kobieta z Viebie.
Sabina tez ostatnio jak wrocilismy z wesela to od razu dzieci z nami i spalismy 3 godziny a potem na poprawiny z nimi. Dzialo sie . odsypialam 3 dni zeby jako tako funkcjonowac
Inso co do dietki to waga wtorkowa a dzisiejsza -1,3 kgtakze oby tak dalej
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
sabinaaa wrote:Ja wlasnie odkrylam, ze moja Zuzia ma dwojki na dole. Jedna juz taka pokazna, a druga tyle co wyszla chyba. Zelem smarowalismy jej tylko gore, nikomu nie przyszlo do glowy, ze na dole dwojki wychodza, jak jedynka na gorze dopiero wyszla7w3d 💔
-
Kava wrote:Julia, dużo zdrówka. Oby szybko przeszło &&&
Natalka, to mogą być zęby. U nas właśnie taki był objaw. Luźniejsze kupy mimo, że od kilku miesiecy są że tak powiem już "ludzkie:
Ale tak jak Justyna mówi. Zróbcie badanie moczu bo jest to też częsty objaw infekcji pęcherza. Tak mi pediatra mówił.
Justyna, ja też powinnam się wziąć za siebie. Wczoraj stanęłam na wagę i +2 kg.
Ale odwlekam... jak zwykle7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Łłłaaaaa juz dwojki? Super!! Moja na razie i nadal ma tylko dwiw dolne jedyneczki i czekam na kolejne ale nadal ni widu ni slychu.
-
U nas poki co dwie jedynki na gorze ale jeszcze malutkie bardzo ze ledwo widac
Dzisiaj kiepski poranek. Juz po 4 gził sie w moim lozku, obudzil sie chwile po 5. Oj ciezko bylo.. cale szczescie moj synek jest w miare wyrozumialy i grzecznie sie bawi rano. Wiadomo ze chce chodzic swoimi sciezkami co nie zawsze jest dobrym pomyslem ale przynajmniej nie drze mi sie z rana
Jestesmy u moich rodzicow, kupilismy mu chodzik bo tutaj wszedzie plytki sa a bie chce zeby raczkowal po plytkach ciagle bo za chwile mu chlodno. To sobie smiga w chodaku co jakis czas (niezbyt czesto). Narazie dobrze mu idzie do tylu
Do warszawy nie zabieramy bo wole jak raczkuje sam i u nas w bloku panele wszedzie.
Teraz Fifulek ma juz pierwsza drzemke, pewnie pospi max 1godzine.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Pogoda sie tak zepsula ze coraz bardziej czuje jesien i jeszcze chwila i zima, roczek Filipka i naszych maluchow03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Hej
Emilka kończy dzisiaj 9m-cy, kiedy to zleciało? Od miesiąca już wstaje, ciągle chce się gdzieś wspinać, a od niedawna siedzi stabilnie, bo wcześniej leciała do przodu
Zęby idą jeden za drugim, ma już 7 i kolejny w drodze, a może już się przebił, bo dzisiaj nie zaglądałam
Dziewczyny, czy Wasze maluchy też tak płaczą jak zostają same? Wkładam Emilke do łóżeczka, jak idę do toalety albo znoszę wózek na dół. Jak tylko zniknę jej z oczu, to płacze i to tak strasznie, że wczoraj zabrałam ją ze sobą do toaletyJak zostaje z tatą, albo moją mamą to nie ma problemu.
Kava, iNso87 lubią tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
U nas idą górne i dolne czwórki! Lekarka to ostatnio zauważyła. Póki co widac juz dolne dwójki. Cos chyba szybko sie uwiniemy z uzębieniem, może dobrze ze będziemy miec to za sobą. Ostatnio szly 4 górne na raz, wiec raczej ostro u nas.
-
Mojej znajomej synek konczy dzis roczek i ma 12 zabkow! Juz schabowe moze wcinac. Z kolei corka innej kolezanki rok skonczyla w czerwcu i ma dopiero 2 zabki. Wiec z tymi zebami to bardzo roznie. U nas dzisiaj tylko jedna kupka rano, papkowata. Ale nie dawalam mu dzis owocow tylko glownie piers i ryz z marchewka.
Justyna co do garderoby to mi sie marzy wygrac np w radiu 20tys i wszystko bym na ciuchy przetracila, a stare wszystkie bym wyrzucila.
A czy ktorejs maluch stawal na poczatku na palcach, bo ja szymka stawiam na cale stopy a on na palce sie wspina