Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Hashija super wiesci:d czyli w kwietniu termin?
Justyna ja caly czas kciuki trzymam,za Sabine z reszta tez:)))
Ja wczoraj sobie wieczorem "wrozbe" z dziecinstwa robilam,moze ktos to zna,lancuszek i obraczka i jak macha sie nad reka jak koleczko to dziewczynka a jak kreska to chlopiec;) Robilam ja juz jakos 2msc temu z Malzem zeby sie posmiac i wyszlo kolejno u niego jak i u mnie dwie baby:p mam nadzieje,ze Laura sie wlicza u niego;) a wczoraj cos mnie tknelo i sobie zrobilam i znowu jakies czary;) dwie baby i doszedl chlopiec;p :d to tylko wrozba ale odrazu lepiej mi sie zrobilo hehe musze dla Malza zrobic jak z pracy wroci;)/ale marzy mi sie jeszcze jeden synek
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Ah i jak zapytalam lekarza czy ewentualnie jakbysmy chceli trzecie dziecko to ile najlepiej odczekac to powiedzial, ze najlepiej jak jest miedzy ciazami czyt porodami 2/lata wiec jeszcze ze 4-5/msc moglabym poczeka. Ot opinia mojego. Fizycznie u mnie wszystko ok tylko pewnie chodzi o regeneracje.organizmu.7w3d 💔
-
natalka0887 wrote:Justyna brawo! Powiesz jeszcze raz jakie zasady dietyy stosujesz?
/
Mniej wiecej taka: zero slodyczu, ciastek , cista, cukierkow, paluszkow i innych przekasek, zero na mace pszennej czyli chleb zytni jem, zero bulek buleczek makaronow i innych, zero fast foodow, zero sokow, napojow kolorowych gazowanych, zero smazonego, owoc jeden do godz 14.00, zero piwa i wodki, pije tylko raz na jakis czas wino okazjonalnie,kawe slodze lyzeczka miodu, a tak to nie slodze, nic tlustego,
Edit ,: serki tylko naturalne ewentualnie z musli, unikam wzzystkiego co slodkie i tluste, i zmieniakow tez nie jem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 09:23
7w3d 💔 -
Kava wrote:Hashija super
Gratulacje!! A dobrze się czujesz?
Justyna. Ładnie Ci waga leci w dół. A to zawsze najlepsza motywacja, prawda?a chce zobaczyc na wadze 68 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 09:21
7w3d 💔 -
To moze ja tez sie tak zawezme i nie bede jadla takich rzeczy. Chociaz chleb najbardziej lubie pszenny. Nie jem duzo dziennie max 4 kromki, ale maslane buleczki mniam...uwielbiam serki, jogurty, owoce, makarony i ryz. Wiec ciezko bedzie, ale moze jakos sie ogranicze...
Szymek tez marudny od jakiegos czasu. Nie wiem juz czy on jest glodny, czy niewyspany czy o co mu chodzi. Zebow nie widac ale moze to one gdzies go uwieraja i tak jeczy.
-
natalka moja to na pewno nie z głodu bo jęczy i przed i po jedzeniu
ale przetrwam jakoś
mnie motywuje spadek wagi i generalnie czuję już różnicę bo ciut widzę,że brzuch mniejszy i bluzki lepiej leżą a nie odstająKava, natalka0887, sabinaaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Aneczka86 wrote:Mam do Was pytanie, bo muszę Lenie zdrobic badania m.in. mocz. I tu mam problem, bo nie mogę jej złapać w ten woreczek taka jest ruchliwa. Czy jak wyparze jej nocnik to mogę z niego wziąć mocz?7w3d 💔
-
U mnie jaja jak berety, moze sie nastawiam ale dzis 7 dpo i w dzie silne klucie w podbrzuszu a teraz na wkladce mam troszenke krwi. Czyzby az tak widoczna implantacja ? Daje sobie na luz z cwiczenii dopuki sie nie wyjasni a dzis jeszcze serie brzuszkow zrobilam ehh
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Mama_Julka wrote:Na serio masz problem? Ja już parę razy musiałam - przyklejam i jest git. A musisz mieć koniecznie środkowy mocz? Wiem, że niektórzy łapią do kubeczka, ale ja tego nie widzę
-
justyna14 wrote:Lepiej do woreczka potrzebna jest znikoma ilosc do badania ogolnego. Ew w kubeczek \ pojemnik na mocz ja lapalam w locie z moich kolan
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Aneczka86 wrote:O kurcze
.. no to chyba nie jestem sama w tej kwestii
moja to sama sobie do tego woreczka siegala bo chyba ja pod pampersem uwieralo cos. A na noc jej nie zakladalam bo i tak woreczek tych litrow nie wytrzymalby. Najlepiej i najszybciej bylo tak: pobudka rano , sciagamy pampersa na moje gole kolana siadamy ja pojemniczek czy patyczek w reku i polujemy i zazwyczaj po wstaniu rano zaraz robila siku i to duzo wiec sie udawalo zlapac
7w3d 💔