Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
sabinaaa wrote:Ma to na tylko na obydwu udach. Teraz zauwazylam plamke na lokciu. Posmarowalam to juz i zobaczymy. W domu faktycznie mamy bardzo cieplo. Kupilam jej plyn do kapieli z hippa- tyle z nowych rzeczy. On niby hipoalergiczny, no ale odstawie go i zobaczymy.7w3d 💔
-
Moze byc od suchego powietrza, ja mam problemy ze skora wlasnie zimą najczesciej, takze moze miec wrazliwo skorę. Wietrzyc duzo, niby jest suche powietrze ale jak bedziemy bardzo nawilzac powietrze to rozwijaja sie te roztocza, zarazki i nie jest tez to dobre dla organizmu. Dobrze nawilzac bezposrednio kremami, jakis dobry plyn do kapieli, jak nie przejdzie to idzcie do lekarza dobrego zeby od razu zwalczyc i zeby nie wracało to03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Inso, postaram sie być bardziej systematyczna.
Po chwilowym kryzysie złobkowym jest znowu super i mały leci tam ile sił w nogach. Tak więc źle nie jest.
Niestety po powrocie nie do końca jest grzeczny jak aniołek. Same wiecie jak to jest. 2 latka a myśli, ze juz wszystkie rozumy pozjadał i wie najlepiej
Megi widziałam kilka miesięcy temu przypadkiem.
Brak czasu na cokolwiek. Ehhh, życie...
A co do dentysty. Ja byłam jakiś czas temu z młodym, bo ma dodatkowy ząbek.
Taki bonus -
Ale mi dzisiaj mąż niespodzianke zrobił, w niedziele wyjechal do Warszawy, dzisiaj z Warszawy pojechal na szkolenie z pracy w Łodzi i mial zostac do jutra, okazalo się ze nie musi byc na jutrzejszym szkoleniu i przyjechal do domu, nawet nic nie mowil, zadzwonil tylko do mnie i mowi mi zebym otworzyla drzwi bo zamknelam na dodatk9wy zamek ktorego z zewnatrz nie da sis otworzyc, myslalam ze jaja sobie ze mnie robi
Taka niespodzianka, a juz myslalam ze ten cykl bedzie calkiem stracony a moze jednak nie
Dzisiaj temperatura spadla mi do 36,4 i bol prawego jajnika (ogromny) takze moze..kasiakasia11, sabinaaa, iNso87, justyna14 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Kasia nie pocieszylas mnie... Nawet nie wiem co mam odstawic, bo nic nowego nie jadla. Masakra.... Dalismy jej na noc fenistil w kropelkach, bo zaczela sie troche drapac i natluszczalam czesto. Zobaczymy co bedzie rano.
Ola to upojnej nocy zycze!i efektywnej!
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny potwierdzie mi ze wszystko w porzadku. Bo boli mnie brzuch a raczej sie czuje jakby mi mial peknac, taki wzdety ze mnie cisna spodnice i spodnie. Pamietam ze na poczatku poprzedniej ciazy mialam tak samo. Wizyte mam jutro. Myslicie ze da mi duphaston alno luteine zapobiegawczo bo w pierwszej ciazy mialam ciagle krwawienia od 7 do 17 tygodnia.
Bylam na wizycie u endokrynologa i wlaczyla mi leki w malej dawce, zeby tsh nie zaczelo rosnac -teraz mam 2,44 wiec nie jest zle
-
iNso87 wrote:Kava ktory to zabek?? Bo wlasnie u Leny chyba robi sie dodatkowy na gorze miedzy 2 a 3. I co na to dentysta powiedzial? Czekac jak wypadnie? A potem stale normalnie beda rosly?
-
natalka0887 wrote:Dziewczyny potwierdzie mi ze wszystko w porzadku. Bo boli mnie brzuch a raczej sie czuje jakby mi mial peknac, taki wzdety ze mnie cisna spodnice i spodnie. Pamietam ze na poczatku poprzedniej ciazy mialam tak samo. Wizyte mam jutro. Myslicie ze da mi duphaston alno luteine zapobiegawczo bo w pierwszej ciazy mialam ciagle krwawienia od 7 do 17 tygodnia.
Bylam na wizycie u endokrynologa i wlaczyla mi leki w malej dawce, zeby tsh nie zaczelo rosnac -teraz mam 2,44 wiec nie jest zleja na poczatku mialam silne bole podbrzusza jak na @ ze dwa tygodnie. Kciuki za wizyte. Mysle ze jesli plamien nie ma to nic na zas Ci nie da, chyba ze bedziesz chciala. Tsh masz super, ja mam 0,149
jutro ide powtarzac wyniki.
7w3d 💔 -
natalka0887 wrote:Moj Szymek chory. Katar troche kaszle i ropieje mu jedno oko. Bylismy u lekarza wczoraj. Niby zwykle przeziebienie. Musimy kropic oko i nos, a placzu i histerii przy tym nie malo
Ja jutro ze swoimi ide na kontrole, kaszla jeszcze brzydko ale bez temperaturyz katar prawie minal, apetyty wracaj powoli. Pola dzis konczy antybiotyk a Olek pojutrze. Obym juz nic w plucach nie bylo i obysmy mogli od piatku zaczac na krotko choc nandwor wychodzic bo skisłam juz w tym domu.7w3d 💔 -
U mnie Filip wyzdrowial to mnie teraz rozklada. Bol glowy, brzucha, gardlo, ciezko mi sie oddycha, bola mnie miesnie i ogolnie ledwo funkcjonuje. No dawno sie tak do d. nie czulam.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
inso-super ze sie udalo z niespodzianka:D my mamy 5 lat w czerwcu i chce zebysmy na weekend sami wyjechali gdzies. bo od urodzenia oli nigdzie sami tak dluzej nie bylismy.
mysmy byli u dentysty i nie bylo az tak zle jak myslalam:p jak jej panie daly nagrody to juz w ogole spoko;)
-
iNso87 wrote:Kava ktory to zabek?? Bo wlasnie u Leny chyba robi sie dodatkowy na gorze miedzy 2 a 3. I co na to dentysta powiedzial? Czekac jak wypadnie? A potem stale normalnie beda rosly?
U nas jest na dole. Też między 2 a 3.
Dentystka powiedziała, ze wygląda na dodatkową trójkę.
Żeby powiedzieć cośkolwiek dokładniej trzeba zrobić pantomogram, a mój młody jeszcze aż tak nie współpracuje. Kazała przyjść za pół roku.
Po kolorze ząbka powiedziała, ze najprawdopodobniej jest to ząb mleczny.
W pantomogramie zobaczymy ile jest zalążków zębów stałych. To będzie decydujące.
Jeśli zębów stałych jest odpowiednia ilość to nie zrobimy najprawdopodobniej nic i poczekamy aż sam wypadnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 22:32
-
No i dziś u mnie skok temperatury z 36,4 do 37,8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 07:20
iNso87 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Natalka Ola wspolczuje chorobska, walczcie czym sie da. Zdrowka.
Ola niezly skok, a ktory to dc?
Inso super ta niespodziankamoj chce na weekend na walentynki wyskoczuc, nawet znalazl miejsce z masazem dla ciezarnych, tylko nianie musimy zalatwic na dwie nocki
/
7w3d 💔 -
10-11dc spadek do 36,4 a dzisiaj 12dc skok do 37,803.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :