Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś jestem w mega szoku bo kupę zawołała będąc jeszcze w łóżku. W dzień zdarzało jej się wołać a rano nigdy. Zawsze w pieluchę i mowila po fakcie.
Ja do niej: ale jestes duża, zrobiłaś z samego rana kupkę i sisi na nocnik. A ona za chwilę: dumna jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 10:50
Aneczka86, sabinaaa lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Natalka no w koncu sie odezwalas. Przywolywalam Cie tu kiedys, ale cisza.... Zrobilas wejscie smoka, nie ma co. Od razu z taka informacja
GRATULACJE!!! Jak przeczytalam o kolezance to az mnie ciarki przeszly. Straszne przezyc cos takiego.
Kasia moj Kuba od urodzenia duzy chlopak. Wstawie potem jego zdj jak sie nie obrazicie, bo on nie grudniowy
U nas kupa tylko do wc, ma nakladke i nie chce na nocniku siedziec, a siku tak pol na pol. Mysle, ze to kwestia przypilnowania jej kilka dni. Jak sie uporamy z kaszlem to sie biore za tonatalka0887 lubi tę wiadomość
-
U nas ciagle masakra ze spaniem. Probowalam juz go nie klasc w dzien ale jest jeszcze gorzej. Sam nie usnie, ze mna lezac tez nie bo robi wszystko tylko zeby sie nie polozyc. Bujamy go w wozku. Zasypial juz ladnie ale zachorowal w listopadzis i teraz takie cyrki. Dzis w nocy od 3 bujalam w lozku, wiercil sie, gadal przez sen, plakal i usnal mocniej dopiero kolo 6. Juz mam doayc tego wstawania nocnego i sluchana tego placzu
-
Inso spoznione wesolych swiat!!!
Natalka gratulacje! Spokojnych 9 msc zycze
Ola wspolczuje przejsc ze szpitalem, ja byma raz z Olkiem na 2 godz i tez nie milo qspominam ale Olek na szczescie nie mial zadnej traumy.
U nas choroba nie odpuszcza. Pola znow goraczkuje nos zawalony kaszel mokry odrywajacy, Olek katar i lekki kaszel. Jutro ide z dwojka z pediatry. Mam serdecznie dosc wszysykiego. Wczoraj mialam wizyte u gina, anemia i prawdopodobnie nadczynnosc tarczycy, do endokrynologa kolejki na przyszly rok, kolezanka powiedziala mi ze jsst przepis ze ciezarna w ciagu 7 dni od zgloszenia sie musza przyjac. Ciekawe czy tak bedzie...iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Justyna wspolczuje... Jestescie w domu czy w szpitalu? Bo moja Zuza tak kaszlala, ze bylam przerazona i sie zastanawialam czy w razie w to szpital czy antybiotyk w domu. Nie ma nic gorszego jak chore dzieci! Duzo zdrowka dla Polusi i cierpliwosci dla Ciebie.
U nas juz Kubus prawie nie kaszle, Zuza po inhalacjach coraz lepiej. Oby juz bylo z gorki teraz, ale 3 razy bylam u pediatry, zeby ich osluchala.
Kubus ma kolejnego zabka, szybko mu wychodza strasznie. A ja dostalam dzis okres pierwszy po porodzie
-
sabinaaa wrote:Justyna wspolczuje... Jestescie w domu czy w szpitalu? Bo moja Zuza tak kaszlala, ze bylam przerazona i sie zastanawialam czy w razie w to szpital czy antybiotyk w domu. Nie ma nic gorszego jak chore dzieci! Duzo zdrowka dla Polusi i cierpliwosci dla Ciebie.
U nas juz Kubus prawie nie kaszle, Zuza po inhalacjach coraz lepiej. Oby juz bylo z gorki teraz, ale 3 razy bylam u pediatry, zeby ich osluchala.
Kubus ma kolejnego zabka, szybko mu wychodza strasznie. A ja dostalam dzis okres pierwszy po porodzie7w3d 💔 -
Justyna duzo zdrowka dla Was :*
Ania - ja jak widze jak moj Filip bawi sie z dziecmi to mnie az serce sciska, najbardzoej lubi sie zajmowac malymi dziecmi. Mamy znajomych bliskich ktorych syn urodzil sie tego sameg9 dnia, miesoaca tylko rok pozniej co nasz Filip. Ich synek tez ma na imie Filip. Teraz chlopczyk jest na etapie nauki chodzenia, chodzi niepewnie ale fajny kontaktowy juz, to tak sie slicznie bawia, moj Filip karmi tamteg9 chrupkami kukurydzianymi itp, podaje zabawki, cacy robi, wola go, pilnuje. No cud miódCzasem jak s9e wkurzy to jest chwile zazdrosny o swoje zabawki ale to raczej normalne
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Justyna trzymaj sie, nid ma nic gorszego niz chore,dzieci.
Ola zazdroszcze, ze Filip tak sie ladnie bawi z dziecmi. Moj dzieci nie lubi i bije, jak wczoraj w centrum handlowym jakis chlopiec dosiadl sie do samochodziku fo sie poplakal i go odpychal rekami. Kiedys dzielil sie zabawkami teraz wszystko jest "Szymonka" i nie da sid pobawic. Lepkej bawi sie z dziewczynkami zwlaszcza starszymi. Chodzimy na zajecia sportowe od wrzesnia zeby go przyzwyczajac do dzieci. We wrzesniu twraz chce go dac do przedszkola
Bedzie musial sie przyzwyczaic do dzieci bo odebralam dzis wynik bety-119,9. Galam ze swoim ginem i ide za tydzien na pierwsza wizyte. Mimo ze termin mi wupadnie na polowe wrzesnia to chce zebh jednak Szymek poszedl do przedszkola. Myslicis ze to dobry pomysl? Zawsze to kilka godzin spokoju. Boje sie tylko zeby nie czul sie odrzucony ze urodzi sie dzidza a jego mama oddala do przedszkola, najwyzej go zabiore jak bedzie zle
-
Dzięki , jesteście kochane :*
Aneczka myślę, że Lenka doczeka się rodzeństwaale rodzeństwo już tak ładnie się nie bawi, zazwyczaj jest wojna (pzynajmniej jak obserwuję swoje i znajomych, to właśnie z innymi dziecmi super zabawa, a z bratem/siostrą wojna).
Natalka super beta! gratulacje jeszcze raz :)Co do przedszkola to może spróbuj na od wiosny puścić Szymka, żeby nie wszystko na raz miał bo może być protest. A tak to już się zaklimatyzuje troche i bedzie łatwiej od września. W wakacje przedszkola też mają dyżury więc choć na 3-4 godzinki mógłby być.7w3d 💔 -
Justyna wspolczuje, mnie bylo ciezko z jednym a ty dwójka i jeszcze te hormony ciażowe.. ogromne wyzwanie. Duzo vierpliwosci i zdrowka
:*
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Mój mąż wyjezdza na 3 dni, niestety w kluczowym momencie w niedziele. Z Filipem bylo identycznie. Tez wyjechal jak mialam plodne a i tak sie udalo03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Napisalam wczoraj post i mi sie skasowal. Tak sie wkurzylam, ze rzucilam telefonem i poszlam spac. Dzis moze sie uda
Aneczka ja tez czekam na wiosne jak na zbawienie. Marze juz o stawianiu babek z piasku, szalenstwach Zuzki na trampolinie, spacerku w sloneczku i ploteczkach z sasiadka na hustawce. Niestety jeszcze chwile musimy poczekac.
Miedzy moimi dziecmi widac kielkujaca miloscKubus jak widzi siostre to smieje sie do niej w glos. Zuza tez chodzi i caluje go w glowke, glaszcze i przytula. Przynosi mu zabawki, jak tylko placze maly, to zaraz szuka mu smoczka. Serce mi podskakuje z radosci jak to widze
-
Justyna jak Pola? Lepiej troszeczke? Jak przetrwalas do 19 bez meza?
Ola, to oby historia sie powtorzyla!
Natalka powiedzialas juz komus o ciazy? Czy czekasz na pierwsza wizyte? Chcialabys synka czy coreczke?
Inso dalej swietujesz, ze sie nie odzywasz?