Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Kava u mnie z brzuchem tez jest zle, tez mi odstaje od pepka w dol jakby byl ciazowy, i nawet to ze schudlam nic nie daje. Stroj kapielowy 2czesciowy nie ma mowy...tylko tankini albo 1czesciowy najlepiej marszczony oczywiscie na brzuchu. Z tym,ze ja od zawsze chodze na wciagnietym brzuchu, nie umiem inaczej;) a jak sukienka bez paska szerokiego na brzuchu, to wtedy majtki uciskowe az po same cycki;)
Doszedl nowy objaw do szczypiacych cyckow..szczypiacy jezyk?? Dziwny posmak..moze to ten metaliczny?
Aneczka Ty mialas jakiekolwiek objawy wczesniej po owulce z tych moich dwoch? To bede wiedziala,ze to normalne w tym dniu dpo co jestem i sobie ciazy nie wkrecala;)
Edit.
Teraz mam nerwa bo jak pomysle,ze jestem jednak w ciazy to termin bedzie na 10.02...a Laura ma urodziny 12.02.. kurde lipa delikatna.
-
Inso ja to chyba miałam wszystkie możliwe objawy ciąży...Haha
Myślę, że wiele siedzi w naszych głowach.
Teraz staram się na tym już tak nie skupiać, bo później większe rozczarowanie.
Inso oglądałaś m jak miłość? Hahaha
Ps. Cieszę się, że karkówka smakowała;)
-
Piękny wykres.
Kava czekam na wieści po fizjo. Tez mam prawdopodobnie to rozejscie. Jestem ciekawa co ci powie i zaleci.
Natalka, chyba ty pisałaś, że zamawiasz na Aliexpress. Podpowiedz mi. Czy mozna tam zamówic jednorazowo bez rejestracji? I czy muszę mieć konto walutowe żeby zaplacic?Kava lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Dziewczyny, a u nas okazalo sie, ze antybiotyk dla malej nie zadziałał. Wczoraj znow bylismy u lekarza i zapalenie oskrzeli, dostała inhalacje z Ventolinu. Jak nie przejdzie to rtg, bo to juz ciągnie się ponad 3 tygodnie. Czy zapalenie oskrzeli bywa takie trudne do zdiagnozowania? Myslalam ze to raczej prosta do rozpoznania choroba. W tym miesiącu bylam z nią juz 5 razy u lekarza i dopiero teraz taka diagnoza. Juz sama nie wiem co robić, komu ufać A komu nie.
-
kasiakasia11 wrote:Piękny wykres.
Kava czekam na wieści po fizjo. Tez mam prawdopodobnie to rozejscie. Jestem ciekawa co ci powie i zaleci.
Natalka, chyba ty pisałaś, że zamawiasz na Aliexpress. Podpowiedz mi. Czy mozna tam zamówic jednorazowo bez rejestracji? I czy muszę mieć konto walutowe żeby zaplacic?
-
Julia wspolczuje przejsc z mala. Zapalenie oskrzeli niby latwe do zdiagnozowania, ale moj Kubus jest przykladem, ze nie zawsze. Jak mial 2 mies bylam z nim w szpitalu bo mial brzydki kaszel. 3 dni nas trzymali tylko na inhalacjach, bo osluchowo czysty. Zrobili pozniej rtg a tam oskrzela i juz zaczynalo splywac na pluca. Takze roznie to bywa. Idz moze jeszcze do innego lekarza na konsultacje, zeby szpitalem sie nie skonczylo, bo to malutkie dziecko. Trzymam kciuki za szybka poprawe u Jagodki!
Inso tak patrze na wykres, to ostro pracowalas z mezem, takze sie nie dziwie, ze objawy masz haha. Ja tez bym na bete leciala, bo niecierpliwy czlowiek ze mnie
A co do mojego Kubcia to czas leci jak szalony, a i on zjesc lubi to rosnie szybko. Dopiero Justyna test robila a zaraz rodzic bedzie. Natalka jakby pare dni temu pisala o ciazy a juz 13 tydzien leci. Dzieci rosna, mezowie sie starzeja a my wciaz mlode i piekne
natalka0887, Kava, iNso87, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
Julia2015 wrote:Dziewczyny, a u nas okazalo sie, ze antybiotyk dla malej nie zadziałał. Wczoraj znow bylismy u lekarza i zapalenie oskrzeli, dostała inhalacje z Ventolinu. Jak nie przejdzie to rtg, bo to juz ciągnie się ponad 3 tygodnie. Czy zapalenie oskrzeli bywa takie trudne do zdiagnozowania? Myslalam ze to raczej prosta do rozpoznania choroba. W tym miesiącu bylam z nią juz 5 razy u lekarza i dopiero teraz taka diagnoza. Juz sama nie wiem co robić, komu ufać A komu nie.7w3d 💔
-
Inso cieszę się, że i tym razem obiadek smakował
Ja jutro będę robić karkówke z Twojego przepisu. Specjalnie dziś po mięso poszłam, bo zapasy się skończyły.. Haha
Lena dziś zjadła ziemniaki i mielonegoAlez ja się cieszę.. nawet nagrodę dostała. Mogłoby jej tak zostać.
Mój mąż w tym miesiącu tak sobie wziął do siebie, że musi dziecko splodzic I nie daje mi spokoju..Haha Nie pamiętam kiedy tak często to robiłam...hahaha
Aaa.. pochwalilBym Lene za dobre sprawowanie Ale boję się zapeszac
-
iNso87 wrote:A zamowilam sobie narazie gore od stroju. Majtki chce z wysokim stanem to moze tak gdzies znajde do sierpnia;) wazna gora;p wzielam rozmiar 40 w razie w..
jak nic nie bedzie to Tesciowa zwezi:p jak bedzie trzeba. Lepiej ciut wieksze niz za male i obciskujace:)
http://allegro.pl/dom367-modny-top-tankini-marki-jette-rozm-40-i7360027787.html7w3d 💔 -
Ta góra od stroju fajna, ale raczej jako bluzka taka. Ja jeszcze nie mam stroju, bo przez dwie ciążę jakos tak sie złożyło ze chyba że 3 lata nie potrzebowałam.
Chyba już nie mam szans na przygotowanie ciała do sezonu jak chodakowska, ale źle nie nie jest tylko flaczki gnieniegdzie i i wymiary juz nie te co 5 lat temu. Trzeba mieć luz dziewczyny.justyna14 lubi tę wiadomość
-
To jak uzupelnic adres na Ali?
Jest tak.
Adress
Adress2
City
State
Postal Code
Czy dobrze myslę?
Adress: ul.Xxxxx 56
Adress2: nic nie piszę
City: nazwa mojej małej mieściny
State: tu nic nie piszę
Postal Code: wiadomo kod pocztowy.
A co z polskimi literami.
U mnie w adresie pełno Ł Ą Ń Ó
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
iNso87 wrote:Justyna, Julia no bo ja chcialam tankini. Ja z golym brzuchem nie wyjde na plaze...dobrze,ze ktos wogole takie cudo wymyslil:d mam straszny brzuch od pepka w dol. Dlatego tez myslalam o majtkach z wysokim stanem i staniku. Moze na zmiane sobie kupie.
a co u Ciebie na tym brzuchu jest że taki słaby? Schudłam to powinnaś eksppnowac wdzięki a nie je ukrywać
7w3d 💔