Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka ja bym nie zmieściła a jeśli to brzydko to by wyglądało bo podniosło by przód do gory. Musisz już na 25 tydzień kupić sukienkę specjalnie dla ciężarnych albo coś Ala worek bo inaczej słabo będzie wygladac. Ja kupiłam kiedyś taką w kolanko koronkowa w hm mama za 150 zł i była super na kilka okazji, może tam popatrz co mają.
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
A my dziś popołudniu idziemy na imieniny do mojej mamy także sobota zaplanowana.
Ja dziś pojechałam na ciuchy Ale nic nie kupiłam- może dlatego, że ja zbyt wybraną..ha ha
I nareszcie po 3 dniach wyszło słońceI niech już tak zostanie na długo.
Inso pokaż rowerek.
Ja planowałam też zakup Ale chyba zrobimy zrzutke i kupimy mała trampoline na działkę. Lena ma hulajnoge Ale jednak woli plac zabaw.
-
Powiem Wam, że Lena to mała terrorystka.
Wczoraj w galerii starsze dzieci się jej baly. Zabraniala im się bawić w kąciku dla dziecipopychala, nie pozwalała im nic dotknąć..już nie wiem co ja mam robić z tym jej zachowaniem. Dodam, że tłumaczenia nic nie dają ;(
-
Aneczka86 wrote:Powiem Wam, że Lena to mała terrorystka.
Wczoraj w galerii starsze dzieci się jej baly. Zabraniala im się bawić w kąciku dla dziecipopychala, nie pozwalała im nic dotknąć..już nie wiem co ja mam robić z tym jej zachowaniem. Dodam, że tłumaczenia nic nie dają ;(
7w3d 💔 -
Aneczka86 wrote:Justyna ja czasami to nie reaguje i czekam aż któreś dziecko się jej postawi, wtedy by zrozumiała. Ale jak widzę, że ona popycha A dzieci się boją to co ja mam robić? Zabieram i tłumacze Ale to mówić jak do ściany.. eh
a ona do przedszkola chodzi? Bo Olka przedszkole nauczyło sporo, jednak jak jest się w grupie non stop to trzeba jakoś z dziećmi się dogadywać.
7w3d 💔 -
Justyna Lena idzie od września do przedszkola i mam nadzieję, że tam się nauczy, że z dziećmi się bawi, bo do tej pory to taki mały samolub. Na placu zdarzają się dzieci, które jej się nie poddają i wtedy już nie szturcha.
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Inso, masz prywatnego ginekologa haha
U mnie w domu relaxik po rosole. Wszyscy spia, pewnie i ja zaraz pojde. Potem 2 danie i Zuza ma obiecany plac zabaw i lody, chociaz jest taka niegrzeczna, ze nie wiem czy zasluguje. Trace juz czasem do niej cierpliwosc...
-
Hej hej
u nas też leniwie, msza, obiad drzemka dzieci potem spacer, teraz na chwilę poleciały do babci obok. Wieczorem może siostra wpadnie moja na chwilę. Dni lecą jak szalone.
Inso u mnie dziś też karkowka ale z Twojego przepisu. Aneczka wypróbuję może za tydzieńno i ciasto z truskawkami i budyniem upiekłam na kruchym i wyszło pyszne
ostatni jakoś lepiej mi w kuchni idzie
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Ja nie pilam alkoholu ponad 3 lata. Ostatnio palilismy grila i maz zamiast warki 0% kupil mi taka 2%. Nakarmilam Kube i wypilam ja. Byla pyyyszna, ale ... upilam sie nia! Haha
Pijana nie bylam, ale czulam jak mi w glowie zaszumialo. Maz sie smial, ze bardzo ekonomiczna jestem. Wczesniej jak cos pilam, to bardziej tak jak Inso, mocniejsze trunki nie dla mnie.
justyna14, Aneczka86 lubią tę wiadomość