Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ooo jakiś spontan pewnie?? :d zadro...
Megi jaki Franek duuuuuzy! Ja cały czas go pamiętam jako siedzącego Grubcia u mnie na dywanie;) a Kavy Leona jako.. Lezacego:D hehe dawne czasy.. Szybko zleciało.
My pojechalismy do Teściowej.. Zapowiedzielismy, ze zajdziemy dziś już w piątek. Zajezdzamy a tu.. Nikogo nie ma! Malz miał klucze to wlezlismy do domu. Dzwoni do niej nic.. Oddzwania po 20min że ona z Siostrunia Malza i jej rodzina w sklepie... Za godzinę będzie hahaha to my, ze juz zdążyliśmy zrobić kawę, wypilismy sami i.. Do wyjscia po godzinie. Weszliśmy tylko do naszego domu telefon, ze ona już wraca.. Pff żart kurw.. Jakis.MeGi1986, Kava lubią tę wiadomość
-
Inso, to ladnie Was wyrolowala... Cisnienie tez by mi na maxa uroslo!
Megi, Franio pewnie w 7 niebie byl jak mogl sie pochlapac w basenie? My tez musimy rozlozyc dzieciom, tylko w sobote bylo burzowo, a dzis upalnie, ale nie bedziemy w niedziele basenu myc. I pewnie jutro juz sie za to zabierzemy.
-
Kasia Ale zazdroszczę wypadu nad morze.. miłego wypoczynku
Megi Ale Franio przystojniaczek :*
Inso to odwiedziny udane..haha
My dziś też korzystaliśmy troszkę że słońca. W sumie Lena pierwszy raz w tym roku kapala się w wodzie. Radości co niemiara. Wieczorkiem polegała z koleżanką koło bloku i padła spać. Mamusia pocwiczyla i relaksuje się na balkonie.. Jutro powrót do codzienności..koniec długiego weekendu.
-
Witam,
My cały weekend spędziliśmy w sumie u teściów. Mamy 15km więc jeździmy codziennie. W sobotę byliśmy na plaży w końcu było ciepło i można było się poopalać, ale woda w morzu Brrr zimnica.
Szymek kąpał się w basenie malutkim na działce. Cieszył się bardzo aż ja weszłam do niego i siedzieliśmy razem
-
Sabina ja też uwielbiam te jej włoski..ha
Ja to się śmieje, że to moje brzydkie kaczątko
Espoir Ale masz dwa ciasteczka
My dziś z Lena byłyśmy na wycieczce autobusem, bo musiałam odebrać auto. I resztę dnia węgetujemy w domu, bo upał taki, że nic się nie chce. Nawet obiad słaby, bo makaron z truskawkami. Wyjdziemy pewnie pod wieczór jak się ochlodzi.
Dziś mi się śniło, że @ dostałam.. Mąż się śmieje, że sny są ma odwrot..oby
-
Aneczka my tez leżymy kolami do góry z Lenka. Ja na telefonie ona z drugiej strony lozka na tablecie.. Nie chce misie;) dzis nic. Rano bylysmy tylko kwiaty zawieźć na grób mego Dziadka bo dzis okragla 20rocznica jego śmierci s potem do Babci swojej zawitalam na herbatkę odrazu po drodze. Do Jego zony właśnie;) no i powrót o 11 i tak kwitniemy. Obiad tez lipny bo pierogi ruskie ze sklepu...:p
Czekam z niecierpliwością na Twój tescior!;d a sama nie mogę doczekać sie na testy owu ha ha ha.
Justyna jak się czujesz?? Juz niedługo i rozwiązanie u Ciebie:)
Dziewczyny dzieciaki super! :d na żadnym wątku chyba nie ma takich Cudaków jak nasze:pppp
Edit.
A co do Teściowej to dzis Malz do mnie..ciekawe czy Matka mocno zla na mnie za wczoraj? Ja,ze co???! Ona na Ciebie????! Noz kur.. Ale myślenie mowie do niego,ze ma. Może bylo trzeba stać pod drzwiami jak posłuszny piesek i czekać? Masakra..ale znając życie to tak,Ona na fochu bedzie bo to nasza wina przeciez. Akurat w to nie wątpię..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 15:47
-
Inso ale Was teściową ugościła
moja nie lepsza, do niej nawet nie ma po co chodzić bo i tak jej nie ma albo nie ma.czasu.
Ja czuję się dobrzew środę USG, zobaczymy czy to na pewno chłopak
dziś kilka drobiazgów kupiłam już
Śliczne te nasze dzieciaczkiaż miło się patrzy
Ja też ostatnio wychodzę jak muszę a tak to wegetacja w domu. Przyszly nam meble do łazienki, mąż złożył, ja dziś wszystko poukładałam bo umyć zdążyłam w sobotę. Teraz czekamy na meble do przedpokoju. Jutro zamawiam szafę do Poli pokoju z Ikea więc powoli robię przemeblowaniedzieci będą już miały oddzielne pokoje , a my w końcu swoją sypialnię
Robię też porządki w komputerze, wszystkie zdjęcia zaległe wywołuje bo chyba od roku nic nie wywołałam i tak okrojona wersja to prawie 400 fotek. Reszta na dysk zewnętrzny i formatuje laptopa7w3d 💔 -
Hej hej
Ja mam w koncu dwa dni wolnego. Dzisiaj jakos szybko praca mi minela
Powiedzcie mi dziewczyny czy mialyscie kiedys taki metaliczny posmak w buzi od np klimatyzacji?
Pracuje co prawda ponad miesiac w nowej pracy, poza tym nigdy tak nie mialam w klimatyzowanym pomieszczeniu, ale dzisiaj mialam tak dziwnie, niedlugo, moze z godzine.
Nie sugerujcie ciazy, dzisiaj dopiero 20 dzień cyklu03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?