Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To u mnie w rodzinie pełno dziewczyn, chlopakow niewiele. Bylam pewna ze bedzie dziewczynka, jakie bylo nasze zaskoczenie jak sie okazalo ze bedzoe Filip.
Moj tata, a dziadek Filipa byl przeszczesliwy, zawsze chcial miec syna, ma 3 corki i spełnia sie super w roli dziadka03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
A ja chyba na prawde dostane okresu. Dzisiaj mi juz calkiem puscily nerwy, ostatnio ciagle sie wkurzalam na meza. Dzisiaj juz odpuscilam. Piersi mi klapnęły jak to zwykle przed okresem.
W kolejnym cyklu zrobie to badanie na progesteron. Moze kupie tez testy owulacyjne.. na pewno nie chce mi sie temperatury mierzyć bo zwariuje03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
Tak Justyna,zle napisałam,chodzilo o mnie;)
Aj Dziewczyny ja myślałam,ze super extra starania będą. W tamtym msc bylo okej mimo,ze i tak wiedziałam,ze może byc klapa bo ten 1cs po tabsach to znikome szanse. Nastawialam sie na ten cykl i takie zaskoczenie. Najgorzej,ze wkrecil mnie w te starania,ze teraz przezywam to bardzo mocno:/ i nie wiem jak sobie z tym poradzić bo co innego porazka jak dostanie sie @ ale byla nadzieja,a co innego wiedzieć.ze masz plodne dni a nic sie nie dzieje a i tak porazka i cykl stracony. Zero nadziei.
U nas w rodzinie same baby praktycznie. Moi rodzice maja mnie i moja siostrę. Ja mam dwie córki a siostra nie ma dzieci i miec nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 08:26
-
justyna14 wrote:Inso jak już pisałam, w cyklu w któym poczęliśmy Antosia to nie było nawet w trakcie owulki seksów bo tak mnie bolało, że nie dałam rady. Także spokojnie, szanse są. Tylko dogadajcie się jak wróci i do dzieła
-
Inso na spokojnie
U mnie mąż w tym miesiącu tak się uparł Na dziecko, że ledwo skończyła mi się @ to już zaczął starania..A potem wszedł w wir pracy i jak miałam mieć ovu to on sił nie miał. Jeszcze nic straconego dla Was. Ja jakbym mojego obudziła w środku nocy to by się jedynie przekrecil na drugi bok...Haha
Tacy już są faceci..To oni lubią zdobywaćOla_45 lubi tę wiadomość
-
Moja Lene ugryzl jakiś komar w samochodzie wczoraj..Jechaliśmy nad wodę..wysiadamy A ona ma z 5 krostek. Ja już w panice, żeby to jakaś ospa nie była. Ale całe szczęście nic nowego się nie pojawiło.. tylko te krostki ma na kostkach też i bardzo ja swedza..wczoraj nie mogła z tego powodu usnąć A potem w nocy przyszła i jeczała o te nogi, tarla o wszystko i z 2 godziny nie mogła zasnąć. Biedna moja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 09:16
-
Biedna mała, Filip też zawsze marudzi jak go c9s pogryzie, przy usypianiu moze nie ma problemu ale w ciagu dnia ciagle drapie -.-03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
Aneczka, spróbuj posmarować to sudocremem. Moj synek tez dostaje ogromnych babli i je zdrapuje do krwi ale jak ostatnio mu posmarowałam to chyba jakos szybciej się zagoiło i nie swedzialo.
-
U mnie już jest śluz lekko zabarwiony na rozowo takze nie mam juz złudzeń. Welcome okres. Super. 5 dni pracy pod rzad a ja z bólami -.-03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
Hej dziewczyny!! Witam się po urlopie! Ależ wypoczęłam! Dopiero teraz widzę jak nam był potrzebny już urlop. Ola też przeszczęśliwa, że miała nas cały czas dla siebie ale też przez to strasznie się rozbrykała i teraz musimy ją ogarnąc jakoś. Byliśmy z teściami, więc wieczory jak ola spała to mieliśmy dla siebie i bardzo się cieszę bo na codzień mało mamy czasu dla siebie.
Widzę że temat starań na tapecie, życze Wam powodzenia. Ja na razie skupiam się na szukaniu pracy a jak nie pyknie nic no to ciąża. Aczkolwiek ja mam straszny lęk, że znów będę musiała leżeć, że znów będą mi głupoty gadać że z dzieckiem coś jest źle. ALe z drugiej strony chciałabym bardzo i tłumacze sobie że każda ciąża jest inna więc musze odpuścić zamartwianie się na zapas. -
Kurcze bylo plamienie i juz brak. A moze nie tyle plamienie samo z siebie tylko badam sobie szyjke codziennie. No i kurcze jest nie za nisko, nie za wysoko tak srednio, i przy tym badaniu zauwazylam zarozowiony sluz (sory za szczegoly) chwile przed kuło mnie po prawej stronie. A teraz nic. W ogole zadnego plamienia, okresu. Wrrr..
Moze tez przez to ze troche mnie emocje poniosly, poryczalam sie po wyjsciu bliskiej mi osoby bo dowiedzialam sie ze ta osoba jest w ciazy, normalnie pokazywala mi test pozytywny na zdjeciu i mnie sie pytala czy to na pewno pozytyw i co ma zrobic. Mozec8e sie domyslic co poczulam w srodku. Żołądek zrobił mi chyba kilka obrotów. Ciesze sie strasznie ale tez zazdroszcze. Wiem ze nie powinnam ale dobrze wiecie jak jest..03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
Ola doskonale Cię rozumiem.. pamiętam jak o Lene się staraliśmy i w Święta Bożego Narodzenia przyszła siostra męża i oznajmiła radosną nowinę... nie musieliśmy się cieszyć
Wiem, że to było nieładnie z naszej strony Ale nad tym czasami nie można zapanować. Mam nadzieję, że szybko Wam się teraz uda
Lena usunęła po placu zabaw ..odsypia chyba nockę..muszę ja zaraz obudzić, bo potem znów będę siedzieć z nią do nocy.
Co do płci to jego babcia ma 10 wnuków i tylko jedna wnuczke..za tu u mnie w rodzinie dziewczynki zatem szanse są równeJa bym chciała dziewczynkę
-
Ja po wizycie. Przez 4 tyg tylko 1 kg do przodu także super. Na razie 12 kg do przodu. Wyniki wszystkie w normie, morfologia mocz wzorowo. Szyjka 2-2,5 cm trzyma zamknięta, ale niestety ciśnienie 150/95 i dostałam dopegyt 3x1 TAB, dokładnie tak samo jak w.pierwszej ciąży z synem. Chłopaki mi ciśnienie podnoszą już w brzuchu
no i w związku z tym kolejna wizyta za 2 tygodnie i codziennie dwa razy mam kontrolować ciśnienie.
7w3d 💔 -
A u mnie okres sie nie rozwinal caly dzień. Tzn lekko krwi bylo ma papierze. Zalozylam tampona i co? Kurrcze sucho. Piersi mnie bola tak jakby w środku, ale nie sa wrazliwe na dotyk za bardzo. Lekko brzuch ćmi. Lepiej zeby sie dzisiaj juz rozwineło03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145