Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej co z tymi naszymi dziećmi. Pogrom chorób sie zrobił. U nas plamki dziś już mało widoczne. Na tej jednej największej co jest na zdjęciu zrobił się w środku biały wierzch. Podejrzewam, że to jednak na sto jakieś ugryzienie i zrobił się taki odczyn naokoło czerwony.
-
Ola_45 wrote:Inso - to moze tez z allegro zamowie..
Biedne te wasze dzieciaczki. Cale szczescie u nas spokój od dluzszego czasu. Duzo zdrowka dla maluchów:*
-
Inso - zauwazylam ze ci zle wykrylo owulacje. Zamowilam wlasnie 20 testow, widzialam duzo wiecej w podobnej cenie ale po co mi az 50. Mam nadzieje ze tych 20 nie bede musiala wszystkich zuzywac
Nie wiem na kiedy wpisac testowanie. Niby termin okresu pokazuje mi na 9 lipca, pewnie dostane wczesniej tak jak w tym cyklu ale nie wiem czy bede testowac. Poczekam do terminu @03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
Julia2015 wrote:Justyna, od razu pomyslalam o chorobie bostonskiej? Mama pracuje w podstawówce z przedszkolem i tam ostatnio byla epidemia.
Inso u nas tego z dnia na dzień coraz więcej, dziś naliczyłam ok 14 takich plamek i właśnie ręce Ramona plecy i twarz. Teraz patrzę że chyba kolejna na szyjki wychodzi. No i lekko ją swędzi na pewno bo drapała rano ramiona, posmarowałem jej na razie tym co mam. Zobaczymy co pediatra na to.7w3d 💔 -
Ola_45 wrote:Inso - zauwazylam ze ci zle wykrylo owulacje. Zamowilam wlasnie 20 testow, widzialam duzo wiecej w podobnej cenie ale po co mi az 50. Mam nadzieje ze tych 20 nie bede musiala wszystkich zuzywac
Nie wiem na kiedy wpisac testowanie. Niby termin okresu pokazuje mi na 9 lipca, pewnie dostane wczesniej tak jak w tym cyklu ale nie wiem czy bede testowac. Poczekam do terminu @Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 09:50
-
justyna14 wrote:Nawet by pasowało, bo zaczęło się od temperatury... Zobaczę co powie lekarz.
Inso u nas tego z dnia na dzień coraz więcej, dziś naliczyłam ok 14 takich plamek i właśnie ręce Ramona plecy i twarz. Teraz patrzę że chyba kolejna na szyjki wychodzi. No i lekko ją swędzi na pewno bo drapała rano ramiona, posmarowałem jej na razie tym co mam. Zobaczymy co pediatra na to. -
U nas generalnie brak diagnozy, nie wygląda na ospę, na pewno nie bostonka, być może ugryzienia ale znów za dużo tego i mamy kontrolować co dalej. Dostała syrop antyalergiczny i antyswiadowy, i maść. I czekamy. Mąż ma cała ich sypialnię dziś przeszukać w poszukiwaniu komara pająka czegokolwiek.7w3d 💔
-
Justyna teraz dużo jakiegoś dziwnego robactwa jest..chyba od tego ciepła. Mąż znalazł coś? A może to coś jest w pościeli?
Ja Lenie wczoraj posmarowałam fenistilem te krostki, noc przesłała i dziś już prawie o nich zapomniała. Są Ale już mniejsze. Na jednej nodze koło wkoło kostki miała 4 bable i to ja najgorzej swedzialo.
U nas dziś dzień bez spaceru..do 15 tak lało, aż ciemno w domu. Potem obiad, msza za babcię i zleciało. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo nie lubię takiej wegetacji.
A mnie chyba odpadają jakieś mdłościNa jedzenie nie mogę patrzeć.
-
Hej witam się i ja. Laura z Malzem pojechali, ja przegotowalam wczorajszy rosol i leżę z Lena w salonie. Nie mam ochoty na nic. Od wczoraj śpię jak zabita... To chyba ta pogoda. Tak mi się spać chce jak nigdy. Dzis nikt się nie poruszyl nawet w nocy. :d mam nadzieję, że jak zajde w ciąże kiedykolwiek to nie będę miała objawu senności.. Miałam tak z Lena, ze codziennie w dzień musiałam spać.
Aneczka nie mow nic o mdlosciach.. Szkoda, że nie można tego ominac:p dla mnie dochodził jeszcze ten Durny posmak w buzi.. Masakra
Edit.
No może jutro tempka wyjdzie w koncu z tej temperatury 36,6;) i wskoczy na wyższy level:pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 07:51
-
Ja tez wczoraj mialam taki dzień, dzisiaj tez chodze zaspana ale to dlatego ze dluzej pospałam bo Filip u dziadkow od wczoraj, dzisiaj ma mi go mama przywiezc
Wczoraj zamawialam testy a dzisiaj juz czekaja na mnie w paczkomacie, SZOK! Chyba zaczne testowac od 9dc ze wzgledu na te moje wczesne owulacje03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
Chvialabym tez mierzyc temperature zeby mieć pewnosc co i jak ale kurcze tak mi sie nie chce03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
I u nas dzisiaj pogoda szara, na razie nie pada ale i tak siedzimy w domu, bo mala od rana miala jakies napady placzu i spi juz 2h. W ogole organizacja wychodzenia z domu z dwójką idzie mi coraz lepiej glownie z powodu pogody, wystarczy zabrac czapki, wodę i portfel. Od kiedy mlody jezdzi na hulajnodze czy rowerku to jest luzik, ale te wcześniejsze miesiace to była jakaś tragedia.
Ja ledwo żyje, bo mam już okres 14 dzien, jestem pierwszy miesiąc na tabletkach i moze to przez to? Pierwszy po porodzie tez taki mialam. -
A właśnie, jak u was z załatwianiem dzieci na noc u dziadków czy kogoś znajomego? Ja jeszcze nie zostawiłam syna, poza jakims jednym razem w tamtym roku jak było wesele. Raz byl na weekend z tata u mojej teściowej i bylo tak średnio. Mysle zeby teraz na lato juz zacząć go zostawiać. Pytam glownie te mamy, które nie mieszkają blisko rodzicow, my mamy obie babcie daleko i spotykamy się co kilka tygodni, czasem czesciej.
-
animka899 wrote:Justyna- a skąd lekarz miał pewność że nie bostonka? To dość trudno rozpoznać podobno.7w3d 💔