Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_45 wrote:Moj Filip czesto zostaje. Mial juz za soba dluzszy pobyt bez rodzicow, o ile sie nie myle 5 dni
Kawe w ciazy mozna , chyba do 3 filizanek max. Ja bym normalnie wiecej nie wypila7w3d 💔 -
Justyna sto lat!!! :*** Boziu ja w listopadzie rozumienie 30tke:d
Pewnie tak. Znając życie to co jeden stopień dziennie... :p hehe
Ja w tym cyklu mam jakiś stres chyba albo nie wiem co się dzieje. Jem mało, tak jak zawsze a ganiam do toalety co chwile:| myślałam, że wirusówka ale nie.. Bo tyle dni?? Masakra..
Aneczka już się przyzwyczaiłam do tego, że jesteś w ciąży? :d szkoda, że jak się zachodzi to odrazu brzucha nie można dostać haha :dWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 08:40
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Są krostki więc to była trzydniowka.
No i teraz mam problem. W poniedzialek Natalia ma miec drugą dawkę szczepionki na pneumokoki i nie wiem czy może. Niby chorowala kiedys na trzydniowkę, ale podobno s@ dwa szczepy tej choroby. Zadzwonię do doktorki później jak sie uluźni w przychodni.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Co do zostawania z dziadkami, to moja już zostawała nie raz na weekend u dziadków, nie płakała, normalnie się zachowywała. Uważam że im wcześniej się dziecko przyzwyczai do zostawania z kimś czasami na noc tym lepiej. Moja koleżanka ostatnio zostawila pierwszy raz synka 8 lat z dziadkami na noc i dziecko dostało gorączki z tęsknoty i płakał tak że się uspokoić nie mógł.... i myślę że to przez to że to pierwszy raz a już w sumie duże dziecko. A ak od małego się nauczy i po problemie.
-
Justyna spełnienia marzeń :*
Ja w tym roku 32
Inso tak się już przyzwyczaiłam do tej myśli, że aż się boję, żeby było wszystko ok. Justyna nie zmieniłam wizyty. W sumie to będzie 7 tydz więc będzie w sam raz, żeby zobaczyć serduszko.
Inso ja mam tak samo jak to Justyna napisała...Może to już taki wczesny objawJuż nie mogę się doczekać Twojego testowania.
A co do postawienia dzieci to ja bym chciała choć na popołudnie zostawić.. moja mama schorowana, więc zostawiam na godzinkę, dwie jak już muszę coś sama pozalatwiac. Moja teściowa przypomina sobie o wnuczce jak już wypada, bo długo nie widziała. Po czym wpada na pół godziny, robi fotki i chwali się na fb. Masakra. Jak chodzę na plac zabaw i widzę dzieci z dziadkami to czasami mi smutno..justyna14 lubi tę wiadomość
-
Aneczka- moi teście nie są jakoś strasznie entuzjastycznie nastawieni jak Ola u nich śpi, ale mój mąż zawsze im po prostu komunikuje że przywieziemy ole i koniec;) Też z zazdrością patrze jak na placach zabaw dziadkowie super się bawią z dzieciakami. Bo o tyle o ile mój teść jest zakochany w małej tak teściowa średnio to okazuje i raczej jest chłodna dla niej. Ale dwa razy w tygodniu ola jest u nich jak my chodzimy do pracy. Pozostałe dni z opiekunką. Także Ola przyzwyczajona że ciągle z kimś zostaje.
-
iNso87 ten cykl jeszcze nie, ciągle nie wiemy czy od następnego, czy jeszcze poczekamy.
chciałabym jak najmniejszą różnicę wieku między dziećmi, ale jednocześnie się boję...💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
kasiakasia11 wrote:Są krostki więc to była trzydniowka.
No i teraz mam problem. W poniedzialek Natalia ma miec drugą dawkę szczepionki na pneumokoki i nie wiem czy może. Niby chorowala kiedys na trzydniowkę, ale podobno s@ dwa szczepy tej choroby. Zadzwonię do doktorki później jak sie uluźni w przychodni.7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Co do tej toalety to ja tak miałam z Lenka jak byłam w ciazy no ale teraz to cholera za wcześnie na takie ekscesy.. Daleko do testowania:/ żołądek mnie skręca w 10tys stron jak coś zjem... Chyba zacznę znowu glodowac:p
Aneczka niestety z teściami mam podobnie, z moimi dziećmi to tylko moja mama zostaje na dłużej , czasem mój tata jak muszę właśnie gdzieś na krótko wyskoczyć7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Tydzień musicie odczekać, niktbw domu nie może chorować jak dziecko ma być zaszczepione, także doradzam przełożenie szczepienia.
Lekarka mowiła, że jak nie zacznie gorączkować to we wtorek mam przyjść na szczepienie.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Justyna wszystkiego najlepszego
Kasia - wedlug mnie powinniscie odczekac chwile. To jest za duze obciazenie dla organizmu dziecka. Nawet dla doroslego byloby to obciazajace mocno. Takze tydzień na spokojniejustyna14 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
kasiakasia11 wrote:Lekarka mowiła, że jak nie zacznie gorączkować to we wtorek mam przyjść na szczepienie.7w3d 💔
-
Justyna wszystkiego najlepszego! Dużo zdrowka, szczescia, milosci i szczesliwego rozwiazania!
Ja w tym roku swietuje z synem urodziny. On pierwsze a ja 30
Kasia, ja bym tez przelozyla to szczepienie! Nie ma co ryzykowac!justyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:A może coś zlapalas?
Aneczka niestety z teściami mam podobnie, z moimi dziećmi to tylko moja mama zostaje na dłużej , czasem mój tata jak muszę właśnie gdzieś na krótko wyskoczyć