Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso A jest jakaś inna alternatywa? Jak nie to spróbuj w październiku.. może akurat jakieś dziecko zrezygnuje i wskoczycie na jego miejsce

Natalka, bo dziewczynki są wstydliwe już w brzuchu i nie chcą się tak łatwo pokazać
Moja Lena taka była;)
Kasia zazdroszczę wypadu, relaksu i odpoczynku od tej codzienności. My jedziemy za 2 tyg.
Sabina..Ja dziś byłem tak nie do życia, że nawet rękami nie miałam siły ruszać.. Chyba ta zmiana pogody tak na mnie wpłynęła. Upiekę więc placek jutro, będzie na Dzień ojca
W sumie to wieczorem były takie burze, że będąc pod prysznicem prawie zeszlam na zawał.. Tak grzmotnelo. Strach było włączyć piekarnik.
Ola ja to nie ufam tym testom jakoś.. A skoro przytulacie się codziennie to może coś z tego będzie
Czekam na Ciebie i na Inso
Natalka mój też żyje nadzieją, że będzie syn..haha Ci mężczyźni;)

-
Hej! Potem Was nadrobię bo wstaje ogarniać się pomału na zakończenie Laury:))
Dziewczyny dzisiaj mój 10dpo,tempka poszła w gore. Mam same testy o czułości 25 ale mimo to coś mnie tknelo, zeby wcześniej zatestowac, i co? Jest cień cienia!!
Foto
Normalnie nie wierzę. Dzis kupię jeszcze dwa o czułości 10. Jutro sikam znowu a 26go w dzień @ idę na betę i proga. Narazie się nie napalam.
Oczywiście Malz nie wiem i dowie się jutro
)) tyle wytrzymam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 20:04
-
Widzę widzę ja!!! Przy moim cieniu cienia cienia to u Ciebie ładna kreskaiNso87 wrote:Hej! Potem Was nadrobię bo wstaje ogarniać się pomału na zakończenie Laury:))
Dziewczyny dzisiaj mój 10dpo,tempka poszła w gore. Mam same testy o czułości 25 ale mimo to coś mnie tknelo, zeby wcześniej zatestowac, i co? Jest cień cienia!!

Normalnie nie wierzę. Dzis kupię jeszcze dwa o czułości 10. Jutro sikam znowu a 26go w dzień @ idę na betę i proga. Narazie się nie napalam.
Oczywiście Malz nie wiem i dowie się jutro
)) tyle wytrzymam hehe
lecisz dziś na betę? Wczesne gratulacje :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 06:51
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Ja nie wiedziałam hehe dowiedziałam się przez przypadekjustyna14 wrote:Inso czyli kobieta jednak to czuję, że się udało. U mnie tak było u Ciebie u Aneczka, u Natalki chyba też
Ola teraz Twoja kolej
ale fajnie
wątek grudniowy to chyba będzie najtrwalszy !!!

-
Inso gratulacje! Ale ty jestes poukładana kobita, wszystko zgodnie z planem!

Natalka, ja w drugiej ciazy czułam ruchy yroche pozniej niz w pierwszej, bo nie ma reguły. Już w 17-18 tygodniu wydawaalo mi się że czuje, potem chyba z tydzien spokoju i dopiero zaczelam czuć regularnie.
iNso87 lubi tę wiadomość