Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso A jest jakaś inna alternatywa? Jak nie to spróbuj w październiku.. może akurat jakieś dziecko zrezygnuje i wskoczycie na jego miejsce
Natalka, bo dziewczynki są wstydliwe już w brzuchu i nie chcą się tak łatwo pokazaćMoja Lena taka była;)
Kasia zazdroszczę wypadu, relaksu i odpoczynku od tej codzienności. My jedziemy za 2 tyg.
Sabina..Ja dziś byłem tak nie do życia, że nawet rękami nie miałam siły ruszać.. Chyba ta zmiana pogody tak na mnie wpłynęła. Upiekę więc placek jutro, będzie na Dzień ojcaW sumie to wieczorem były takie burze, że będąc pod prysznicem prawie zeszlam na zawał.. Tak grzmotnelo. Strach było włączyć piekarnik.
Ola ja to nie ufam tym testom jakoś.. A skoro przytulacie się codziennie to może coś z tego będzie
Czekam na Ciebie i na Inso
Natalka mój też żyje nadzieją, że będzie syn..haha Ci mężczyźni;)
-
Hej! Potem Was nadrobię bo wstaje ogarniać się pomału na zakończenie Laury:))
Dziewczyny dzisiaj mój 10dpo,tempka poszła w gore. Mam same testy o czułości 25 ale mimo to coś mnie tknelo, zeby wcześniej zatestowac, i co? Jest cień cienia!!
Foto
Normalnie nie wierzę. Dzis kupię jeszcze dwa o czułości 10. Jutro sikam znowu a 26go w dzień @ idę na betę i proga. Narazie się nie napalam.
Oczywiście Malz nie wiem i dowie się jutro)) tyle wytrzymam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 20:04
-
iNso87 wrote:Hej! Potem Was nadrobię bo wstaje ogarniać się pomału na zakończenie Laury:))
Dziewczyny dzisiaj mój 10dpo,tempka poszła w gore. Mam same testy o czułości 25 ale mimo to coś mnie tknelo, zeby wcześniej zatestowac, i co? Jest cień cienia!!
Normalnie nie wierzę. Dzis kupię jeszcze dwa o czułości 10. Jutro sikam znowu a 26go w dzień @ idę na betę i proga. Narazie się nie napalam.
Oczywiście Malz nie wiem i dowie się jutro)) tyle wytrzymam hehe
lecisz dziś na betę? Wczesne gratulacje :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 06:51
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Inso czyli kobieta jednak to czuję, że się udało. U mnie tak było u Ciebie u Aneczka, u Natalki chyba też
Ola teraz Twoja kolej
ale fajnie
wątek grudniowy to chyba będzie najtrwalszy !!!
-
Inso gratulacje! Ale ty jestes poukładana kobita, wszystko zgodnie z planem!
Natalka, ja w drugiej ciazy czułam ruchy yroche pozniej niz w pierwszej, bo nie ma reguły. Już w 17-18 tygodniu wydawaalo mi się że czuje, potem chyba z tydzien spokoju i dopiero zaczelam czuć regularnie.iNso87 lubi tę wiadomość