Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nie musisz zmieniać, bo testowanie byłoby w sierpniu
to jak coś to za miesiąc załóż "Kwietniowe mamusie 2019"chociaż trzymam kciuki, żeby pykło w tym miesiącu!
iNso87 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
INSO - Ale sie nakręciłaś
Ja nie dołączam do zadnego, poki co za wczesnie. Jakby mi sie teraz idalo to bym miala termin mniej wiecej w moje urodziny w marcu
No i w sumie miesiac po mojej siostrze
Dzisiaj o 12 test ovu wyszedł chyba negatywny, ale ta kreska juz bardzo podobna do pierwszej. Wiec nie wiem. I tak sie przytulamy codziennie wiec mnie nie ominie nic. Niby powinno sie co drugi dzień ale co ja poradze..iNso87 lubi tę wiadomość
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola strasznie sie nakrecilam,bo mam tylko lub az za 3 dni testowanie,niedlugo to w godzinach bede odliczac ha ha ha No to milo by bylo byc na jednym watku marcowym razem
Moja Mama ma urodziny 27.03 a Malza Siostruni ta mala 21.03. To chociaz tyle dobrze, ze u mnie z terminu wypadalby poczatek marca
-
Inso szkoda, że nie ma Cię na lutówkach, bo tam założycielka wątku jest jedynie założycielka, bo czasu na stworzenie listy już nie ma.
Co do moich objawów to jakiś znacznych nie zauważyłam.. no chyba, że bezsenność jak się kładę spać.. mdłości brak, piersi nie bolą.. I z tego powodu trochę się martwię i czekam z niecierpliwością na wizytę. Choć nie obrazilabym się jakby tak zostalo.
Sabina dziękuję:* To jutro wieczorkiem zaczynam piec tak jak mi pisałaś
Ja dziś miałam 3 godziny relaksu u kosmetyczki.. Lena była u babci bardzo grzeczna, po czym wyszłam z nią do domu i maruda... ona chyba ma tak że mną ;(
Dziewczyny szykujcie jakieś prezenty na dzień ojca? Ja jakoś nie mam pomysłu:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 16:27
-
Aneczka widzę właśnie, że lipa z ta pierwsza strona u Was... Poprostu trzeba na 1 stronie poszukać kogoś innego z lutowek:) niekoniecznie przecież musi być ta od pierwszego postu.
Ja nic nie kupuje. Laura zrobila jakieś laurki a Lena da buziaka przytuli i wystarczy. U nas nie ma konieczności kupowania materialnych prezentów.ja mam nadzieję na II kreski to wtedy przebija wszystko:p ale jak nie będzie to nie.
-
Witam
Ja po wizycie u gina. Wszystko super. Mam odstawiać duphaston. Dalej wygląda na dziewczynkę ale ma pępowinę między nogami i nie widać dobrze, ale siusiaka nie widacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:47
Aneczka86, Kava, iNso877, kasiakasia11, espoir, sabinaaa, justyna14, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
Zrobilam kolejny test ovu i wyszedl slabszy niz ten o 12. W pracy mialam lekkie klucie w jajniku, czuje teraz na dodatek lekkie spuchnięcie(?) No i mimo duzego zmeczenia ogromna chęć. Moze cos juz..03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
natalka0887 wrote:Witam
Ja po wizycie u gina. Wszystko super. Mam odstawiać duphaston. Dalej wygląda na dziewczynkę ale ma pępowinę między nogami i nie widać dobrze, ale siusiaka nie widaccieszę się, że wszystko dobrze. Teraz to już Ci zleci jak mi
Ola a który to DC? Ja bardziej bym wierzyła organizmowi własnemu niż testom, więc jeśli czujesz że to może być już to dzialaj
Inso coraz bliżej świętaczekam i kciuki zaciskam
sobota tuż tuż
Aneczka a Ty kiedy masz dokładnie ta wcześniejsza wizytę?7w3d 💔 -
sabinaaa wrote:Aaa i musze sie pochwalic. Zrobilam kontrolnie tsh i mam 1.49 takze poporodowe zapalenie tarczycy mam juz chyba za soba. Kamien z serca mi spadl...
Kasia a Wy już zdrowi?
U nas zaczynają się od poniedziałku dni adaptacyjne, będę z Polcia jeździć najpierw na godzinkę do przedszkola gdzie będzie chodzić a potem po Olka. Obym fizycznie dała radę bo to już 34 tydzień skończony będzie.7w3d 💔 -
Dzisiaj juz 11dc, mialam wiele razy wczesne owulacje. Moze cos rzeczywiscie wczoraj bylo na rzeczy. Tak sie czułam. Zobaczymy co z tego bedzie.
Dzisiaj mnie juz gardło boli. Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo zwolnienie nie wchodzi w gre03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
W końcu dzisiaj spałam cała noc..Ale to i tak nic nie dało.. wstaje tak zmęczona jakbym w kamieniolomach pracowała. Może to ta zmiana pogody..
Dodatkowo Lena jest straaaaaasznie marudna. Gardło chyba przechodzi, bo dziś już zaczęła cokolwiek jeść. Ale chyba te zęby mają na to wplyw.
Justyna wizytę mam jutro.
Natalka cieszę się, że jednak dzidzia nie zmieniła płci i wszystko u Was w porządku;)
Inso, Ola trzymam mocno kciuki
-
Znowu mi ucięło pół posta.
Pisałam że przeniosłam Szymka ze szkoły do przedszkola bo w tym starym ma być remont i dwie grupy maluchów mają zostać
Reszta idzie do nowego budynku od września. A to stare ma fajne podwórko i za płotem jest moja praca więc będę mogła nawet w trakcie pracy odebrać
-
Tak my zdrowi. Już zapomniałam o tej trzydniowce małego. Córkę jednak zaszczepiłam.
A teraz jesteśmy pierwszy dzień na Mazurach. Dzieciaki super. Niestety naszą sielankę przerwą Dni Otwarte w naszym przedszkolu. Wrócimy do domu. Pojdziemy do przedszkola i przyjedziemy z powrotem na Mazury. U nas dni otwarte trzy dni po 2h.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Aneczka86 wrote:Sabina Ty robisz dzień wcześniej ciasto i beze tak?
Ta beze mam piec do góry nogami? Dobrze zrozumiałam?
Tak, ja zawsze dzien wczesniej pieke sobie, ze wzgledu na beze, zeby fajnie w piekarniku sie ususzyla. A beze pieke na odwroconej blaszce. Blaszka do gory dnem, wykladam ja papierem do pieczenia i tak pieke.
Justyna moje zdjecie jest jeszcze za czasow kiedy dalo sie zrobic im wspolna fotke. Teraz jak jedno wspolpracuje, to drugie jest w trakcie ucieczki
Inso i co teraz z tym przedszkolem? Zostawiasz Lenke w domu, czy bedzieszcos kombinowala? A tak w ogole, to czekam z niecierpliwoscia na ten Twoj test! Ciekawa jestem bardzo co wyjdzie
Natalka super wiadomosci. Mozesz powoli sie rozgladac za sukienkami
-
Inso- kurcze szkoda z ta szkola.. i co teraz zrobisz ? Szukasz jakiejs innej alternatywy? Czy jak?
U mnie test ovu z 12 i teraz z 22 jasny takze nie wiem czy wczorajszy z 12 nie byl czasem pozytywny. W pracy mialam duzy bol owulacyjny (tak mi sie wydaje ze to to). Troche wczesnie ale takie wczesne owulacje tez miewałam.03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań