Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Julia2015 wrote:Inso gratulacje! Ale ty jestes poukładana kobita, wszystko zgodnie z planem!
Natalka, ja w drugiej ciazy czułam ruchy yroche pozniej niz w pierwszej, bo nie ma reguły. Już w 17-18 tygodniu wydawaalo mi się że czuje, potem chyba z tydzien spokoju i dopiero zaczelam czuć regularnie.Julia2015, iNso87 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Dzieki Dziewczyny!
Moze taka przedwczesna radość ale same wiecie jakie to uczucie zobaczyć cien cienia,kreche na teścieto taka radość niepojeta jak przy porodzie
Taaaak juz widze,jak bedziemy tonac w roznych rzeczach zanim dziecko sie jeszcze urodzi...a jak sie w polowie ciazy okaze,ze to kolejna kobietka to jaka wyprzedaz "garazowa" w domu bede miala ha ha ha:D wszystko dla chłopca znosi...moze cos przeczuwa? choc lepiej,zeby nie bo z Lena tez wiedział,ze to chlopiec
Ja juz po zakończeniu roku szkolnego i tez milo pozbierać tyle dyplomow Corkiza super wyniki w nauce itp. Byla powiedzmy,ze na II miejscu do odebrania statuetki za najlepsze wyniki w klasie,ale zdobyla JA inna dziewczynka. Jakze nie bylam zaskoczona,bo juz wiedzialam na poczatku roku szkolnego,ze pewnie ona JA dostanie. Takie moje podejrzenie,ze miala "latwiej" bo Mama jej w radzie pedagogicznej...takze ten
ale to tylko moje podejrzenie
-
Ja jestem chora. Jutro na 12-13h do pracy, niedziela na 10h chyba zdechne tam. Zat9ki, glowa, oczy bola, temperatura 35,6 z przemeczenia. Gardlo zawalone. Ale zwolnienia nie mialam serca wziac i wystawic ludzi w pracu. Głupia ja.03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
iNso87 wrote:Oj a czemu??cos sie stało,ze zaczela rodzic???
na razie nic więcej nie wiemy, dziecko 1800g i poboc wszystko ok ale to taka wstępna informacja.
7w3d 💔 -
Inso tak opóźnienie, podobno u tego lekarza to tak jest.
Ciąża potwierdzona..fasolka ma 2mm i bije serduszkoMamy się umówić na wizytę ok. Środy na NFZ to da mi skierowanie na wszystkie badania i wtedy założymy kartę
Cieszę się, że zmieniłam lekarza.. ten jest tak miły.. ze 3 razy mi gratulowalKava, justyna14, iNso87, espoir, MeGi1986 lubią tę wiadomość