Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabinaa ja twardo czekam do jutra rana:d
Aneczka super, że wszystko w porządku, u mnie termin z OM na 7.03.trzymam się tego bo dwie moje baby w termin się wystrzelił także ten..
Ja póki co mam węch psa.. Nie chcę mi sie jeść za to mam straszne pragnienie. Poza tym delikatnie wrażliwe sutki. Nic więcej. Czasem jajnik lewy poczuje.
Justyna to przykremam nadzieję, że wszystko z nimi okej:/
-
Justyna mam wrażenie, że moja Lena to jeszcze mało rozumna jest ;( Nie wiem czy ma na to wplyw tą jej nadpobudliwość czy może coś innego... moze to niedotlenienie przy porodzie.
Mówiliśmy jej Ale ona chyba tego nie ogarnia.
Inso życzę Ci spokojnej ciąży
Ja tym razem będę chciała cc także będzie pewnie przed terminem.
-
Aneczka mi sie wydaje,ze dzieci w tym wieku jeszcze nie ogarniaja do konca tego, ze beda mieli rodzenstwo. Jak bedzie brzuszek rosl i bedziesz opowiadala, ze tam dzidzius rosnie, to moze predzej zrozumie. Ja Zuzi opowiadalam cala ciaze, ze bedzie miala braciszka. Niby chodzila i mowila, ze bedzie miala blata, ale raczej malo kumala o co chodzi.
-
Aneczka moja Pola z racji pewnie tego że już ma rodzeństwo to wydaje się świadomość tego że zaraz ktoś jeszcze będzie. I jak wymienia członków rodziny to zawsze dodaje na końcu dzidziuś i często pyta kiedy Antoś się urodzi
ale myślę że będzie zazdrosna bardzo bo już mówi że ona jest dzidzia
A czuje się w miarę, najgorzej te upały, ale już myślę o tym że zaraz poród. Ciężka jest koncowka ciąży, niewogodna, brzuch przeszkadza, czuje się niezdarna, wkurza mnie jak mam się gdzieś ubrać ładnie a brzuch spod bluzki wychodzi. Mecze się na schodach w domu, na spacery dłuższe w ogóle już nie chodzę bo dysze tylko i tyle z tego. Lekko nie jest ale najważniejsze że mały zdrowy i ciąża oprócz teraz tego ciśnienia, to w sumie bezproblemowa. A ja jakoś jeszcze te 3,5 tygodnia do donoszonej ciąży muszę dotrwać a potem niech się od razu poród zaczyna7w3d 💔 -
Mój Leon też nie rozumiał o co chodzi z tym bratem w brzuszku. Chodził, opowiadał - ale chyba bezmyślnie.
Ostatnio sąsiadkę spotkaliśmy z wielkim brzuszkiem to go spytałam co Pani ma w brzuszku. Odpowiedział, ze am, także tyle z naszego gadania zostało
Ale przechodziliśmy ostatnio obok kliniki w której rodziłam (pierwszy raz od kiedy urodziłam) i Leon sam pokazał palcem na drzwi i mówi: "Ja misia kupiłem Adasiowi".
Zatkało mnie bo faktycznie przyszedł do mnie w odwiedziny z misiem w prezencie dla brata. -
Aneczka gratulacje
Super wieści!
Justyna, ja w 18tyg czuję się tak samo hehe. Tylko ja to przez poprzednia ciążę trochę panikuje i przejdę kawałek i jak zaczyna mnie ciągnąć w dole brzucha to ja już spanikowana. Też już z rok bolą mnie plecy przy chodzeniu dłuższym. Powinnam zacząć się więcej ruszać ćwiczyć to może by ten kręgosłup poczuł się lepiej. Ale przez ciążę w styczniu zrezygnowałam z siłowni.
-
Justyna dużo przytulam teraz? Bo ja już mam 3,5kg na plusie ale jem ostatnio bez opamiętania. Obiecałam że po wyjeździe naszym w tym tyg ograniczę słodycze i niepotrzebne jedzenie. W ogóle ile zjadłam przez te mecze chipsów i innych śmieci to przez ostatnie pół roku tyle nie zjadłam. Jem bo mąż kupuje i je to ja się dosiade i zjem. Sama tego nie kupuje bo nie potrzebuje. Za to czekolada... Na kilogramy bym mogła jeść
-
Inso jeszcze przyjmij gratki ode mnie. Ciekawe czy sprawdzi się płeć przy seksie w owulkę.
Aneczka tobie też gratuluję udanej wizyty.
U mnie mąż cały czas na nie. Zresztą ja też się bardzo waham.iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Sabinaa u mnie pewnie cc tez wcześniej bedzie:)
To ja na dzień kobiet poproszę o chłopczyka :d hehe
Dziś bladzioch na nowym teście. Kupilam o czułości 10 i musze Wam powiedzieć, że kreski są takie same. Tj. I w tym z wczoraj i dzisiejszy.
Kasia dziękuję)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 06:15
-
Dzięki dziewczyny
oby sie udało. Poki co leze z goraczka
wczoraj nie bylo przytulanek, obym dzisiaj wieczorem miala chodz troche sily.
Do pracy nie ide, chyba bym tam zemdlała z przemeczenia, wystarczy ze w domu chodze i podpieram sie czego tylko mozna03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
natalka0887 wrote:Justyna dużo przytulam teraz? Bo ja już mam 3,5kg na plusie ale jem ostatnio bez opamiętania. Obiecałam że po wyjeździe naszym w tym tyg ograniczę słodycze i niepotrzebne jedzenie. W ogóle ile zjadłam przez te mecze chipsów i innych śmieci to przez ostatnie pół roku tyle nie zjadłam. Jem bo mąż kupuje i je to ja się dosiade i zjem. Sama tego nie kupuje bo nie potrzebuje. Za to czekolada... Na kilogramy bym mogła jeść7w3d 💔
-
iNso87 wrote:Sabinaa u mnie pewnie cc tez wcześniej bedzie:)
To ja na dzień kobiet poproszę o chłopczyka :d hehe
Dziś bladzioch na nowym teście. Kupilam o czułości 10 i musze Wam powiedzieć, że kreski są takie same. Tj. I w tym z wczoraj i dzisiejszy.
Kasia dziękuję)
7w3d 💔 -
ostatnia noc na starym materacu zakończona
muszę powiedzieć, że nasz "dzieciorób" przechodzi do historii - 3 dzieci na nim powstała właśnie
aż się łezka kręci ale może w końcu będzie się wygodnie spało na nowym.
Ola zdrówka biedaczku.iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔