Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mialam beznadziejne jakosciowo. Bardziej by sie nadawaly jako szmaty do podlogi
A te od mamy ginekolog widzialam i rzeczywiscie super jakosc03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
Inso Aneczka Espoir gratulacje udanych wizyt
Inso widzę, że waga ta sama dzidzi czy na nfz czy prywatnie, lipy nie ma
Aneczka ładna waga małej już
Natalka jak tam Szymek? zdrówka dla Was, oby to nic poważnego.
ja wczoraj cały dzień gorączka a rano wymioty, dziś mążdzieci w miare zdrowe, jakieś lekkie katarki, ale to już koncówka. oby jelitówki nie złapały, były niby szczepione.
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
ja tetry nadal używam takie bylejake, bo nigdzie nic specjalnego nie znalazłam, a i specjalnie nie szukałam. kupuje nowe jak potrzebuje a stare out. 2 zł w pepco to można wymieniać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 21:44
7w3d 💔 -
Szymkowi teoretycznie nic nie jest. Osłuchowo czysto, kaszle ale nie bardzo dużo. Tylko znów ta goraczka 38.5. tak samo jak po urodzeniu się Poli. Mąż pojechał wykupić antybiotyk, nie będziemy czekać aż samo przejdzie bo wtedy się bujslismy prawie 2 tyg z gorączką
-
Hej!
Aneczka juz zaraz styczen i bedziemy rozpakowywac sie,w koncu!w sumie nie dzieli nas duza roznica,bo z suwakow to tylko 2tygodnie i 5 dni
no a w praktyce to oczywiscie swoja droga.
Dziewczyny zdrowka wszystkim.
My na Sylwester jedziemy do Malza Siostruni. Tesciowa zaprosila do siebie najpierw. Ale chyba kuzwa myslala,ze ja zbiore sie o 1 w nocy z brzuchem i dziecmi i pojade do domu...hahahaa Malz powiedzial,ze mozemy przyjechac ale zajmiemy maly pokoj,zeby tam spac. To sie zwiesila.. bo przeciez Jej corka z rodzina nie potrafi pojechac do domu swojego na noc.. oddzwonila potem i zaproponowala u Siostruni nocke,bo tam ciut wiecej miejsca..hahaha komedia no!co tam Synowa w 8msc ciazy.. przeciez zaciagnie pijanego Malza do auta i dwojke dzieci..i poprowadzi auto po 1 w nocy. Bo corka przeciez ma gorzej.. hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 12:24
-
espoir wrote:ja po pierwszej @ na drugą czekałam rok...
ale mimo wszystko wkurza mnie to,ze znowu moze zaliczyc wpadke,moze nie miec akirat wkladki czy cus i w szkole byc i sama sie denerwuje z tego powodu,zeby lipy nie miala.
-
iNso87 wrote:Wroce jeszcze do Laury. Dostala ta @ msc temu i cholera drugiej jeszcze nie dostala.. cykl 28dniowy skonczyc sie powienien 24.12 a dzis juz 29 i ani widu ani slychu. Najgorzej,ze teraz czatowac trzeba.. eh.
-
Hej!
Jak tam samopoczucia Dziewczyny z koncem rokiemTak zaczelam sie zastanawiac i ten Rok wcale nie byl zlym rokiem dla naszej rodziny. Nastepny oby byl jeszcze lepszy ;d
Ja zaraz sie ogarniam i biore Malza za fraki i do galerii po spodnie nowe i koszule. Moja Mama dala fundusze na prezent to cos musimy kupic i podlozyc pod choinke.Szkoda,ze sobie szmatki nowej nie moge kupic eh ;p no ale poczekam na wiosne/lato
musze tylko plan dzialania sobie na lodowke przyczepic!
zero jedzenia,tylko woda haha
A tak serio to lkcze,ze urodze na poczatku marca i na majowke po 2 msc wroce do swojej wagi...eh
-
justyna14 wrote:Inso ha ha ha mi ten czas też tak szybko leci. A Antus już do siadania się dwie jak szalony.
słodki jest i chyba już z 9 kg waży tluscioszek mój kochany
Jutro robie dwie nowe salatki i tak caly czas sie zastanawiam czy beda dobre? Oczywiscie zrobilam szybkie tiramisu,takie same jak zawsze dla Malza w domu robie,i..musialam zjebac hahaha no tak norma jak sie robi cos i do kogos niesieza duzo alko chyba wlalam,bo plynne strasznie..mam nadzieje,ze jednak jutro jak wyjme z lodowki to bedzie cialem stalym ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 20:13
-
Inso jakie sałatki? Pochwal się
Ja dziś w końcu się wzięłam za pracę piepierkowa.. musiałam robić w ratach, bo ciężko juz mi wysiedziec przy laptopie. Czeka mnie intensywny tydzień pracy, muszę wyliczyć wypłaty i koniec. Ostatni mój miesiąc pracy. A zaczęłam pracę w domu jak Lena miała 2 miesiące..
Jutro też idziemy podpisywać umowę kredytu i umawiać notariusza także zakończenie roku zapowiada się miłe.
Dziewczyny jakie plany na sylwestra?
My siedzimy w domu. Mieliśmy zaproszenia Ale odmowilismy, bo nie mam totalnie siły siedzieć po całym dniu..taki że mnie me.Wczoraj byli u nas znajomi to kolega się pytał, czy aby na pewno nie będą bliźniaki także brzuch mam chyba już duży
iNso87 lubi tę wiadomość