Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ja juz po pierwszej wizycie..morfo spadlo jeszcze nizej.. mam 10,2. Oczywiscie ta na nfz nic nie zalecila. Powiedziala,zeby z Femibionu na Prenatal Uno sie przezucic.. no i dalej Actiferol. Oj cos czuje,ze po Nowym Roku naprawde gina zmienie na te 2msc. Bo jak tak dalej pojdzie to obudze sie w grobie chyba z powodu anemii ;p
Wg Niej Dzidzia ma 1,5kg. Jest idealna srednia w 30+0. I to by bylo na tyle z usg na nfz
My tez wozka nie mamy bardzo dlugo takze nie doradze. A dostawki miec nie bede,bo nie bede miala potrzeby.
Natalka zapewne nic Tobie nie pomagalo na te noce? Ja juz wychodze z siebie. Dzis pol nocy stekalam.. zanim sie odwrocilam.
Edit.
A waga skoczyla mi na 1,5kg plus przez 3 tygodnie. Ogolnie chodze co 3 tygodnie na wizyty i od 5 wizyt caly czas 1,5kg na plusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 09:02
-
Ja właśnie wróciłam z badań. Też się martwię o morfologia, bo co badania mam niższą A też biorę żelazo. Zobaczymy..
Jutro wizyta to może poznam już jakiś termin cc.
Inso u nas nie ma chyba żadnego godnego lekarza na NFZ. Wszystkie takie wizyty odbywają się hurtowo.
Ja też dostawki raczej nie potrzebuje. Od wyjazdu na wakacje lezy nie używana. Jak zobaczę, że będzie potrzebna to najwyżej wtedy się kupi.
A Lena ostatnio budzi się w nocy i przychodzi do nas do łóżka.. wstaje taka niewyspana. Chyba za dużo ma wrażeń w te święta. A dziś jeszcze śpi..
-
Aneczka86 wrote:Ja też się cieszę z końca świat. 3 dni przy stole to zdecydowanie za dużo.
O praniu też nie wspomnę.
Sabina miałam właśnie pytać jak tam się czujesz z aparatem? Już go polubilas?Widze juz male efekty i chyba dzieki temu zaczelam go akceptowac.
-
Szymek generalnie nie jeździ w wózku od dawna. Chyba ze jedziemy na cały dzień nad morze długie spacery w mieście to wtedy braliśmy. Ale teraz on wymyśla żeby przycinać na ramię z przodu, albo chce pchać ten wózek wi wychodzi mu w krzaki... Planujemy jechać na ten urlop i wiem że tam się na pewno przyda. Znajomi co z nami jeżdżą nie brali wózka dla swojego 3 latka i pół dnia kazał się nosić. Poprostu po złości hehe
-
Hej!
Ja po drugiej wizycie. Tez maly niedosyt,bo nie mialam usg 3/4dno coz. Fotka taka sobie oczywiscie profil.. No ale za to Dziecie cale i zdrowe!:d no i nic nie uroslo miedzy nogami haha takze Lida zostaje Dusia
Fikala cale badanie, i wkladala rece do buzi co chwile. Waga rzeczywiscie 1,5kg takze ta z nfz dobrze trafila:p Ogolnie parametry sa ok. Glowka jest tydzien mniejsza ale to chyba standard,bo moja Lena ma tez mala i jak sie urodzila tez nie miala duzej czyli taka Dziewczyn uroda. Laura to juz inna bajka,bo po tamtej rodzinie drugiej poszla i tam leb jak sklep
znaczy sie pokazna glowa. No i udo jest tydzien wieksze,takze moze dlugonoga bedzie po Malzu
reszta idealna w tym tygodniu +/-2 dni.
U nas Laura z flukami po pas i troche gardlo zaczerwienione. Byla dzis u pediatry to wypisala Jej antybiotyk odrazu,bo stwierdzila,ze jest Lena w domu i Mama w ciazy no i zeby juz sie nie meczyla,bo 3 dzien ma katar. A w sumie o gardle nic nie mowila i sie nie skrzyla na bol no ale wyglada juz ponoc zle. -
Aneczka86 wrote:Ja właśnie wróciłam z badań. Też się martwię o morfologia, bo co badania mam niższą A też biorę żelazo. Zobaczymy..
Jutro wizyta to może poznam już jakiś termin cc.
Inso u nas nie ma chyba żadnego godnego lekarza na NFZ. Wszystkie takie wizyty odbywają się hurtowo.
Ja też dostawki raczej nie potrzebuje. Od wyjazdu na wakacje lezy nie używana. Jak zobaczę, że będzie potrzebna to najwyżej wtedy się kupi.
A Lena ostatnio budzi się w nocy i przychodzi do nas do łóżka.. wstaje taka niewyspana. Chyba za dużo ma wrażeń w te święta. A dziś jeszcze śpi.. -
niby ok, chociaż babka mnie badała sfochana, bo za mało wypiłam przed (tutaj każą 1,5 litra wody na godzinę przed badaniem - no dla mnie niewykonalne)... chociaż mnie to i tak nie uspokoiło jakoś specjalnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 21:44
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
My jesteśmy od pierwszego dnia świąt u moich rodziców. Szymek pokasluje coraz bardziej i jutro jak wrócimy zabiorę go do lekarza bo ma taki ten kaszel gardłowy,.gdzieś głęboko i nie może do końca odkaszlnac. Lepiej sprawdzić czy nie poszło gdzieś niżej.
Pola grzeczna. Szymka zostawiliśmy z babcią, a my z małą pojechaliśmy do znajomych, a potem na zakupy do galerii. Mała nawet nie wiedziała gdzie była bo przez całe zakupy leżała wywalona w wózku i nawet oka nie otworzyła heheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 00:28
-
Ja po wizycie..Laura waży już 2250 takze rośnie mały klocuszek. W ciągu miesiąca przybrała 1kg. Na następnej wizycie będziemy ustalać termin cc.
A jak wróciłam do domu mąż mi oświadczył radosną nowinę- dostaliśmy kredyt. Także możemy finalizowac zakup mieszkaniaiNso87, Kava lubią tę wiadomość
-
D9brej jakosci? U mamy ginekolog, ale nie wiem czy ma jeszcze dostepne na sklepie. Moja siostra zamawiała i na prawde super jakośc
Aneczka86 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
Ola_45 wrote:D9brej jakosci? U mamy ginekolog, ale nie wiem czy ma jeszcze dostepne na sklepie. Moja siostra zamawiała i na prawde super jakośc