Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Nie, Aneczka jeszcze sie nie spakowalam. Torbe spakuje jakos w lutym pewnie. Teraz jeszcze za wczesnie a bedzie pod nogami tylko sie walala w pokoju.
9..a my jeszcze z Lena w lozku. Wstala dzis przed 8. Myslalam,ze jak poszla bardzo wczesnie spac to wstanie o 5? A tu tyle odsypiania bylo -
My dziś po długiej przerwie świątecznej wróciliśmy do przedszkola..fakt..Tylko na 1,5 tygodnia, bo potem ferie. Ledwo wstalysmy z Lena. Ona wczoraj też zasnęła przed 20. I przed 8 dziś musiałam ja budzić.
Odprowadzilam ja, poszłam jeszcze do pracy i wróciłam zasapana. Miałam pracować A leżę.
-
Lena wlasnie zjadla sniadanie w lozku i..dalej my w lozku haha
nie dam rady dzis wstac. Ale pranie wstawilam i zmywarke. Takze przerwa w lezeniu bedzie bo musze rozwiesic ciuchy i wylaczyc i otworzyc zmywarke ;p
Moje dziecie wczoraj wieczotem wypielo dupe i o! Pocalujcie sie.. lezala tak chyba z 15min. Az w koncu odwrocilam sie na lewy bok do Malza i "zsunela" sie haha
Edit.
Na fotce leze oczywiscie prosto na plecach
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 18:05
kasiakasia11, justyna14, sabinaaa, natalka0887 lubią tę wiadomość
-
Umowilam sie wlasnie na jutro na herbatke do Sasiadki co urodzila. Zdaje sie,ze to bylo niedawno a juz Mala Jej ma ponad 2msc.. szybko czas leci. Lena juz napakowala do torby prezentowej roznych rzeczy a Malz wiezie mi sukienke z Pepco. Nie chce mi sie z domu wychodzic takze zdam sie na gust Malza
juz wiem,ze dol w tiulu bedzie
hehe kazalam brac wieksza to wzial na 80..bedzie na jesien najwyzej
pewnie tych malych i tak ma duzo ubranek
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku mamuski!
U nas rok zaczal sie kiepsko. Zuzia wczoraj zaczela kaszlec, wieczorem zaczal zmieniac sie jej oddech. Poszla spac po 19 taka byla wymeczona po Sylwestrze, a my pilnowalismy jej oddechu. Balam sie dusznosci. Zrobilam inhalacje z berodualu na rozszerzenie oskrzeli. Oddech dalej przyspieszony, zaczela swiszczec. O 1.30 maz pojechal do apteki po pulmicort i po tym juz spokojnie do rana przespala. Do 4 czuwalismy nad nia, ale wszystko bylo ok, to poszlismy spac. Dzis o 16 lekarz, ale jest juz lepiej na szczescie. Kuba osmarkany po pas, a ja taka niewyspana, ze ledwo chodze. Piekny poczatek roku....iNso87 lubi tę wiadomość
-
Szymek dziś poszedł do przedszkola. Pola ładnie zjadła koło 8 i spala do 11 a ja razem z nią ! Mąż ma wolne to ogarnął chatę. Jak wstałam wyprała mnie wyprasowalam ciuchy. Prania mam tyle że codziennie muszę wstawiać żeby w końcu było pusto w koszu.
A w sylwestra nasza Pola nie spala od 21 do 3. Nie była głodna, nie miała kółek ale oczy wielkie i spać się nie chciało... Masakra jakaś już chciałam z nią w nocy iść na dwór bo może by się przespała... Wczoraj znowu miała kolkę i też od 22 do 24 nie spała więc dziś odsypia. Wieczorem znowu pewnie będzie się darła
-
U nas wczoraj oboje wstali z rana, w dzień bez drzemek więc wieczorem padli o 18. Niestety nie było pięknie bo Pola wstała o 21 i za nic zasnąć nie mogła nawet ze mną w łóżku. Obudziła Antusia. Więc ja z Antusiem spaliśmy ostatecznie na kanapie w salonie a Pola z mężem w łóżku do którego to łóżka nad ranem i Olek przywędrował zbudzony koszmarem. Nigdy więcej żadnego czekania na fajerwerki !!! Teraz nie odespimy tych godzin przez najbliższe lata
padam na twarz ze zmęczenia.
7w3d 💔 -
Justyna rozumiem Ciebie z tym odsypianiem. Ja sama dlugo sie zastanawialam czy pozwolic Lenie tyle siedziec ale i tak wyjscia nie mialam jak pojechalismy w gosci... takze ten.
Ja dzis nedznie jakos sie czuje. Chyba wychodzi naprawde to przejedzenie przez 2 dni i zmeczenie. A przede mna od niedzieli jeszcze Swieta..matko 3 dni znowu siedzenia i jedzenia. Jeszcze salatki musze zrobic.
Ah no i przypomniala mi sie salatka. Nazywa sie Siódemka. Jak chcecie to wpiszcie w google i ewa wachowicz dopiszcie. Bardzo dobra jest. Mi smakuje. Ciotka moja Ja robila teraz na Swieta. Pol miski zezarlam.. Tylko u Ewy jest z boczkiem a drugi przepis w google jest z salami na wierzchu i moja Ciocia tak zrobila. Obie wersje sa ok. -
natalka0887 wrote:Inso wy obchodzicie święta 2 razy bo się pogubiłam?
z tym,ze Mikolaj do moich Dzieci teraz dopiero przyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 08:01
natalka0887 lubi tę wiadomość
-
Aneczka tak juz szybko pojdzie a Tobie jeszcze szybciej
O kurde..to rzeczywiscie problemy robia ;/
Do mnie Sasiadka nie przyjdzie ale Siostra cioteczna napisala,ze zajedzie z Mala takze czekam na Nia. Zawsze to z Kims pogadac.. dzis do 15:20 mam zmule to zawsze cos