Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak by mi się trafiła wpadka to bym się załamała. Ja już nie chciałabym trzeciego dziecka. Dlatego zastanawiam się nad tą spirala. Tylko trochę trzeba dużo kasy wywalić na raz.
Od 2 dni Pola się częściej budzi w nocy. Od 2 co 2 godziny. Może też jej się chce pić bo ja ostatnio wypijam butle 1.5l wody w nocy!. Chyba mam za sucho w sypialni. Ale wczoraj wierzyłam ponad godzinę, musze nawilżacz wieczorem włączać
Wkurza mnie ta mała bo usniento śpi max godzinę, czasem pół. Co ja zrobię w takim czasie. Ledwo się rozpędza ona już obudzona. Wczoraj jak Szymon był u babci, było cicho to spala 1.5-2h. ale to też zależy od dnia.
Nawet mi się nie chce nic zaczynać bo zaraz muszę przerywać, nie lubię takWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 09:29
-
Justyna- tak serio to myślę że masz tyle stresów że to ma duży wpływ na opóźnienie.
Inso-haha zastanów się czy wogole chcesz rodzić:p rozpakuj się całkiem:p
My też po przestaniemy na dwójce jak wszystko dobrze z moją fasolką teraz:) ale ja nie zamierzam stosować ani tabletek ani nic innego poza naturalnymi sposobami.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Justyna ja to myślę, że to Po prostu zmęczenie i stąd opóźnienie.
My też na drugim kończymy. Ja już mam swój wiek A po drugie chce już wrócić do pracy. I wiecie co.. wkurzam mnie, że jak ktoś pyta co będzie i jak słyszy, że dziewczynka to zamiast pogratulować to słyszę, że 3 będzie syn. A może ja nie chce syna? Haha hormony.
A ja od rana znów w rozjazdach. Dopiero zjadłam śniadanie. Chwila relaksu i znów trzeba się wziąć za coś. Odpocznę w poniedziałek
A tu tapeta u Leny
iNso87, justyna14, sabinaaa lubią tę wiadomość
-
Aneczka sliczna
to nie taki sam wzor jak te torby ktore zamowilam do wozka? Zdaje sie cos w tym stylu?
Aneczka ja wczoraj od gina prywatnego uslyszalam.. przed usg zanim zaczal robic. To na kogo czekamy? Na dziewczynke. A kto w domu? 2 dziewczynki.. aha to nastepnym razem spotkamy sie przy 4 z chlopcem.. wtf?! Hahhahaa a kto powiedzial,ze ja daze z Malzem do tego,zeby miec syna? ;p hehehe i mowie,nie 4 nie bedzie. Z 3 byla dluuuga dykusja czy wogole bedzie
Ja mimo,ze od rana w domu to tez dopiero zjadlam sniadanie..
Aneczka86 lubi tę wiadomość
-
Inso jeszcze nawiązując do Twojego cc to ja też mam tylko 4 dni przed terminem. Mój lekarz uważa, że jeśli wszystko jest ok to nie ma sensu robić w zdaniem, bo to najważniejszy okres dla maluszka i każdy dzień w brzuchu jest ważny. Jedynie ja mam stres, żeby wcześniej się nie zaczęło. A jak to jest u Ciebie? Jak akcja się zacznie to masz od razu tam jechać?
Ps. Dzięki dziewczyny;)iNso87 lubi tę wiadomość
-
Aneczka86 wrote:Inso jeszcze nawiązując do Twojego cc to ja też mam tylko 4 dni przed terminem. Mój lekarz uważa, że jeśli wszystko jest ok to nie ma sensu robić w zdaniem, bo to najważniejszy okres dla maluszka i każdy dzień w brzuchu jest ważny. Jedynie ja mam stres, żeby wcześniej się nie zaczęło. A jak to jest u Ciebie? Jak akcja się zacznie to masz od razu tam jechać?
Ps. Dzięki dziewczyny;)nie dopytalam tego,zapytam 25go na wizycie przed cieciem ale napewno jak jest akcja to dzwonisz i mowisz,ze sie zaczelo i nie maja wyjscia tylko robia odrazu
-
Teściowa stulecia uwaga: pisze jak się Antek czuje i zaraz opisuje jak to ją gardlo boli co musi brać i ile itd. nosz k... Jakby mnie to obchodziło. Zero pomocy, i jeszcze będzie się użalała boisi tabletki na gardło ssać. No k...straszne! Mówię Wam, chyba ktoś niedługo umrze! Normalnie można kieszeni mi się otwiera.
Koniec żal posta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 14:43
7w3d 💔 -
Aneczka-piekna tapeta!
Justyna- znam to:p wszyscy są zdrowi wkoło a ona biedna zawsze musi a to do lekarza a to leków tyle:p
A ja dziś byłam sama w galerii i buty sobie kupiłam:D ale tak zmachalam że jak przyszłam to spałam 1.5h:p hahaha
A w przyszłym tyg będę sama po całych dniach yo planuje dwa dni posprzatac w szafkach itp a resztę byczyc się -
Justyna specjalnie tak zaczela gledzic pewnie,zeby nie pomagac taka moja pierwsza mysl... ze sama biedna schorowana i nie ma co oczekieac,ze pomoze.. eh brak slow;/
Ja mam nadzieje,ze nie bede taka Tesciowa co to sobie wnuki "wybiera" i tylko tam pomaga i kase wali.. -
Inso- absolutnie nie przerywaj jeżeli nie ma jakoś strasznej biegunki. Jak po prostu kupa jest luźna to jest efekt na pewno antybiotyku bo też Flora bakteryjna zaburzona. Dawaj jej jogurty żeby uzupełnić florę. Nie zaleca się nie dokończyć antybiotyku jeżeli nie występują ostre powikłania.
-
Kurcze wiem,ze nie bardzo przerywac. Zawsze do konca podaje jak trzeba tylko cholera nie przypominam sobie,zeby kiedys tam miala taka srake po antybiotyku? Hm.. no nie jest jakas straszna od wczoraj albo przedwczoraj tak z 2 razy dziennie zrobi rzadka. Na brzuch sie nie skarzy. W sumie to na nic sie nie skarzy. Nie wiem tylko czemu dalej czasem ten kaszel Ja meczy,rzadko ale jest. No ale czytalam,ze bez powodu moze trwac i msc. Cholera naprawde to mi na koniec ciazy tak dopieprzyc trzeba poprostu:/ Teraz to mysle,zeby jeszcze jak najdluzej byc w ciazy.. Malz znowu chory,pozaraza kurde do konca sie nie wykuruje i znowu to samo. Kurde no jak z Malym dzieckiem;/