Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso jaki pokaźny brzuszek
Musi Ci być już ciężko. Ja już zapomniałam jak to jest
A dziewczyny super..Ciekawe czy Dusia też będzie miała takie włoski.
Natalka Ale słodziaki dwaI gdzie one takie niegrzeczne
Sabina.. Twoje dzieci są takie podobne..te ich uśmiechy są identyczne
Sabinaa wyniki mają być po 2 tyg także mam nadzieję, że będą w poniedziałek.. Ale im bliżej terminu tym większy stres
A co do alergii.. poszłam rano do piekarni, specjalnie.. wróciłam z bablami.. na nogach i całej twarzy. Masakra. Czyli jednak to nie samochód tylko zimne powietrze. Mąż wyczytal, że mogą to być jakieś niedobory w organizmie i też to, że nie da się tego wyleczyć...iNso87 lubi tę wiadomość
-
Aneczka ja mam nadzieje,ze tez bedzie blondyna z dlugimi wlosami
Oj ciezko i to bardzo, a jak patrze na brzuszki na marcowych to az sie podlamalam
wygladam jak slonica... serio,tam same zgrabne male brzuszki
Ale dobrze wiedziec,ze po ok. 2tygodniach od porodu tez sobie pomysle,ze juz nie pamietam jak to bylo ;p
Matko co za licho? Moze to po porodzie cos w organizmie..nie wiem. Dziwna sytuacja z ta alergiaNa slonce to wiem,ze niektorzy maja latem,ze nie moga siedziec ale teraz? Hmm..
-
Sabinaaa tak patrze na Zuzke i moja Mama to wiem,ze odrazu by sie w Niej zakochala
Ona lubi takie pelne i okragle dzieci na buzce ;d Moja Lene to biedna przezywa,bo Ona pelna nie jest tylko ma wyrazne rysy i mala glowke hehehe
A co do glowki to u mnie Lena ma 49cm obwodu glowy i dalej sie zastanawiam czy to ok do wieku. Jaki obwod glowy maja Wasze dzieciaki? Mierzylam centymetrem w okolicach czola.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 12:35
-
Aneczka takie są najgorsze aniolko-diabelki hehe.
Co do twojego uczulenia to dziwne to jest. Ale powiem ci że moja mama i szwagier mieli takie wysypki czerwone placki. Mama od majtek do biustu a szwagier cały tułów. Wyniki mieli ok. Mama tydzień siedziała na zwolnieniu, szwagier był w szpitalu. Zeszło i do dziś nie wiadomo od czego to bylo
-
U nas w porzadku, odpoczelam teraz miałam urlop. Zostałam ciocią, moja siostra urodziła. Z piątku na dzisiaj spalam u niej zeby jej pomoc troche bo jej meza miało nie być, a noce ponoc ciezkie. Taki spokojny byl jak bylam, moja siostra zdziwiona ze calkiem inne dziecko
Taki malutki okruszek kochany, odzwyczailam sie jak to jest
Bez meza dajemy rade, nawet teraz nie miałam kiedy myslec o tym ze go nie ma, ciagle w biegu.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Inso, zobaczylam foto i tez od razu pomyslalam, ze blizniaki chyba beda
Jak to zrobilas, ze nie masz rozstepow? Moj brzuch to normalnie porazka taki popekany. A co do Zuzi, to tylko tak na foto wyszla. W rzeczywistosci to ona drobniutka jest (nie to co jej brat haha). Maz sie smieje, ze jej dupka w garsci mu sie miesci
-
oj już taki opuszczony, kochana tuż tuż chyba się samo zacznie. Piękny brzusio
bo cudowna "zawartość"
ale kręgosłup na pewno odczuje, ja ze swoim nadal dojść do ładu nie mogę
Aneczka a może jakieś leki takie mają działanie niepożadane? bo straszie to dziwneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 20:41
iNso87 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:oj już taki opuszczony, kochana tuż tuż chyba się samo zacznie. Piękny brzusio
bo cudowna "zawartość"
to teraz tak wyglada.
Wlasnie pisalam na marcowych,ze weszlam sie wykapac do wanny i posiedzialam tam niecala godzine i wyszlam ze skurczami... narazie bol jest taki sam,jakos specjalnie sie nie zmienia na gorszy. Bol jak na @. Zagonilam malza do golenia w razie wu a teraz poszedl wlasnie do drugiej pracy na 2-3h. -
iNso87 wrote:Strasznie mi opadl,albo to dlatego,ze 3 ciaza i dolna czesc brzucha to jedna wielka rozciagnieta skora byla
to teraz tak wyglada.
Wlasnie pisalam na marcowych,ze weszlam sie wykapac do wanny i posiedzialam tam niecala godzine i wyszlam ze skurczami... narazie bol jest taki sam,jakos specjalnie sie nie zmienia na gorszy. Bol jak na @. Zagonilam malza do golenia w razie wu a teraz poszedl wlasnie do drugiej pracy na 2-3h.o kurcze jak wyczułam
ja to się bałąm długich kąpiel w ciązy żeby dziecko nic nie zrobić od temperatury wody - ja jestem typem kąpiącym się prawie we wrzątkuoczywiście w ciązy się pilnowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 20:48
-
justyna14 wrote:wez apap i zrób ciepejszą kąpiel. jesli po tym nie minie to porodowe
o kurcze jak wyczułam
) to zabije sie jeszcze wychodzac w biegu z tej wanny
-
iNso87 wrote:Zastanawialam sie czy wziac jakis lek ale jakos tak darowalam sobie. Moze jednak wezme. Wlasnie do kapieli za bardzo nie mam jak wejsc,bo Malz wyszedl a jak Lena zacznie jojczec(przeciez to normalne,ze kiedy nie trzeba wtedy wiadomo..
) to zabije sie jeszcze wychodzac w biegu z tej wanny
czekamy
rano się obudzę, a Ty już z Dusią przy piersi będziesz leżała