Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alicja super! Piekna data n prenatalne! Bedziesz miala piekny prezent
Co do wózków... nie bedziemy kupowac. W rodzinie mamy chyba 3 albo i 4 ktore są przechodnie. Jest jeszcze wozek gleboki z duza gleboka gondola w ktorej jezdzil moj synus 6 lat temu
Nie mam pojecia jak to zima będzie, ale i tak bede musila z malenstwem wychodzic z synkiem do szkoly i go przyprowadzac...
Choc sasiadka juz sie oferowala, ze moze go zgarniac jak ze swoim synkem bedzie chodzic.alicja_, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Cześć Kobiety
Długo nie odzywałam się bo albo zestresuję się historiami na tym forum, albo zdenerwuję się niektórymi postami i dla świętego spokoju wolę się nie udzielać niż wdawać się w zbędne dyskusje.
Oczywiście czytałam, trzymam za wszystkie wizyty kciuki i życzę każdej dużo spokoju
Ja dziś miałam badanie prenatalne. Nasze maleństwo ma się dobrzeNie spało, cały czas machało rączkami, lub huśtało się w brzuszku odbijając się nóżkami. Wyglądało to komicznie, serio
Lekarz powiedział, że jest to bardzo zdrowy i ruchliwy mały człowiek. Ma już prawie 5 cm, serduszko bije 165 ud/min, wady genetyczne wykluczone, kość nosowa bardzo widoczna
Poruszyliśmy temat usg i doktor powiedział, że oczywiście - robi się je nie za często ale jeśli jest robione na odpowiednim sprzęcie a operator potrafi się nim posługiwać prawidłowo to nie ma opcji aby zaszkodziło. Dodam tylko, że jest to wypowiedź lekarza, który jest specjalistą światowej rangi (pozwólcie, że nie podam imienia i nazwiska). Szkodzi tylko badanie dopplerowskie i dlatego on jego nie stosuje. Wiem, że każdy ma swoje opinie i zdania dlatego proszę Was aby zaraz po tym nie wybuchła burzliwa konfrontacja zdań. Każda z Was ma rację
Pozwólcie dziewczyny ale dziś to ja jestem najszczęśliwszą osobą na ziemiOglądałam dziecko około godziny, słuchałam przepływu krwi i serduszka wraz z mężem, który zamiast cieszyć się widokiem był podekscytowany sprzętem
Ten typ tak ma, że ma na tym punkcie bzika.
Pokazuję mój brzuszek i dzidziusia w 12tc6d.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:43
KASIA XXXX, Anel, m@rzenie, Poz!omka., genoweffa, fresa, Madzisek, Kate4, Karola1990, bella88, Nadulka, kwiatakacji, Dagietka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy w tym pierwszym trymestrze powstrzymujecie sie od ''pieszczot'' ? A jeśli nie, to powiedzcie mi czy po wszystkim puchnie wam tak dziwnie brzuch i czujecie takie kłucia w brzuchu??Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:Dziewczyny z krakowa powiedzcie mi prosze gdzie bedziecie robic badania prenatalne?i ile bedziecie płacic?
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny