Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:01
Madzisek, iNso87, nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny, Klara87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:Matleena, no nieźle.
Ja się wypisuję z tego forum
Same chudziny tutaj, a ja taka matka polka, z nadmiarem tu i tam 
Pchełka... Ani się waż
:*
-
Pchełka z a ja to niby coPchełka wrote:Matleena, no nieźle.
Ja się wypisuję z tego forum
Same chudziny tutaj, a ja taka matka polka, z nadmiarem tu i tam 
żadna ze mnie chudzina tylko babeczka z nadwagą
dlatego brzucha nagiego narazie nie pokaże bo są fałdki
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny

Pchelka nawet sie nie waz wypisywac z forum u mnie brzuch taki ze moglabym mowic ze jestem w 8 miesiacu i nigdzie niechce indziej pojsc tylko w brzuch i bnoczki a nogi mam szczuplutkie jak patyki i to dopiero smiesznie wyglada takze nieprzejmuj sie pozniej wrzuce zdjecie jak mi sie uda
-
nick nieaktualny
-
Ej ja tez nie jestem chudzina
ma swoje boczki i udziska tez
brzuch 6 co najmniej miesiąc u mnie
równo z cyckami ehehe 
edit
cycki mniejsze :PP wlasnie stanelam spojrzeć hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:22
Karola1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteście wszystkie pięknymi, szczupłymi babeczkami

Jak urodzę to nie ma to-tamto. Biorę się za siebie
Yhy...pewnie na chceniu się skończy bo nigdy nie mam na nic czasu 
Idę robić gołąbki dla mojego wojska
Miłego dnia chudzinki brzuchate
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Pchełka wrote:Jesteście wszystkie pięknymi, szczupłymi babeczkami

Jak urodzę to nie ma to-tamto. Biorę się za siebie
Yhy...pewnie na chceniu się skończy bo nigdy nie mam na nic czasu 
Idę robić gołąbki dla mojego wojska
Miłego dnia chudzinki brzuchate
Tak jak mowilam 6 miesiąc co najmniej i nie żadna chudzinka
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:48
Madzisek, bella88, nick nieaktualny, Matleena, justyna14, Hashija, nick nieaktualny, Klara87, Eve_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie denerwuj się mój brzuch taki bo druga ciaza i sporo mi zostało po pierwszej mimo,ze nauczyłam się chodzi z wciagnietym brzuchem przez tyle latEve_84 wrote:Ja od kilku dni mam czarne myśli... a to, że brzuch na razie nie rośnie, a to że z Małą jest coś nie tak, że jeszcze nie kopie.
Ja wiem, że to są myśli irracjonalne, ale kurcze nie dają mi spokoju.
A w nocy mi się śniło, że obudziłam się w zakrwawionym łóżku. A jak faktycznie się obudziłam to pobiegłam do łazienki sprawdzić, czy wszystko ok.
Oszaleć można w tej ciąży
Wlasnie przedstawilas i mój dzisiejszy sen hehe mi tez się snilo,ze krwawiłam i tak stoje patrze na ta wkladke i mysle kurde tak szybko @ dostałam? a potem po chwili doszło do mnie,ze ja w ciąży i o matko :o durne sny
ale nie ma co brac do glowy.
Ruchow tez nie czuje,czasem mi się cos wydaje,ze to może to ale..nie wiem
W pierwszej ciąży poczułam w 19tyg i pewnie dlatego tak w miare o czasie bo na tylniej scianie miałam lozysko,w tej mam na przedniej
Misia dziekuje
więcej tłuszczu niż ciąży 
Mój powiedział,ze zero odchudzania..nie lubi chudych lasek ale ja i tak będę się deko odchudzać żeby mieć normalny rozmiar 38.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:53
Eve_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja juz przytylam az wstyd sie przyznac 7 kilo ale po ciazy sie zgubi wazne zeby dzidzia byla zdrowa ja tez mam czasem takie mysli czy wszystko jest ok z dzidzia i wogole ale moj mowi zawsze ze inaczej nie moze byc i zebym nie panikowalam bo mu dziecko stresuje
-
Ja pewnie tez kolo 5kg jestem już na plusie. Niedawno jadlam salatke z surimi z bulka,czeresnie i..znowu mnie ssie:/ i wes tu nie przytyj,jak nie zagryzę czegos za moment to mdlosci się zwieksza i wyladuje w toalecie pewnie ;P wiec ide jesc hehehe