Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:01
Madzisek, iNso87, kwiatakacji, justyna14, Mama_Mai, Klara87, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:Matleena, no nieźle.
Ja się wypisuję z tego forumSame chudziny tutaj, a ja taka matka polka, z nadmiarem tu i tam
Pchełka... Ani się waż:*
-
Pchełka wrote:Matleena, no nieźle.
Ja się wypisuję z tego forumSame chudziny tutaj, a ja taka matka polka, z nadmiarem tu i tam
żadna ze mnie chudzina tylko babeczka z nadwagą
dlatego brzucha nagiego narazie nie pokaże bo są fałdki
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Pchelka nawet sie nie waz wypisywac z forum u mnie brzuch taki ze moglabym mowic ze jestem w 8 miesiacu i nigdzie niechce indziej pojsc tylko w brzuch i bnoczki a nogi mam szczuplutkie jak patyki i to dopiero smiesznie wyglada takze nieprzejmuj sie pozniej wrzuce zdjecie jak mi sie uda -
nick nieaktualny
-
Ej ja tez nie jestem chudzina
ma swoje boczki i udziska tez
brzuch 6 co najmniej miesiąc u mnie
równo z cyckami ehehe
edit
cycki mniejsze :PP wlasnie stanelam spojrzeć hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:22
Karola1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteście wszystkie pięknymi, szczupłymi babeczkami
Jak urodzę to nie ma to-tamto. Biorę się za siebieYhy...pewnie na chceniu się skończy bo nigdy nie mam na nic czasu
Idę robić gołąbki dla mojego wojska
Miłego dnia chudzinki brzuchatekwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Pchełka wrote:Jesteście wszystkie pięknymi, szczupłymi babeczkami
Jak urodzę to nie ma to-tamto. Biorę się za siebieYhy...pewnie na chceniu się skończy bo nigdy nie mam na nic czasu
Idę robić gołąbki dla mojego wojska
Miłego dnia chudzinki brzuchate
Tak jak mowilam 6 miesiąc co najmniej i nie żadna chudzinka
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:48
Madzisek, bella88, Pchełka, Matleena, justyna14, Hashija, Mama_Mai, Klara87, Eve_84, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eve_84 wrote:Ja od kilku dni mam czarne myśli... a to, że brzuch na razie nie rośnie, a to że z Małą jest coś nie tak, że jeszcze nie kopie.
Ja wiem, że to są myśli irracjonalne, ale kurcze nie dają mi spokoju.
A w nocy mi się śniło, że obudziłam się w zakrwawionym łóżku. A jak faktycznie się obudziłam to pobiegłam do łazienki sprawdzić, czy wszystko ok.
Oszaleć można w tej ciążyWlasnie przedstawilas i mój dzisiejszy sen hehe mi tez się snilo,ze krwawiłam i tak stoje patrze na ta wkladke i mysle kurde tak szybko @ dostałam? a potem po chwili doszło do mnie,ze ja w ciąży i o matko :o durne sny
ale nie ma co brac do glowy.
Ruchow tez nie czuje,czasem mi się cos wydaje,ze to może to ale..nie wiem
W pierwszej ciąży poczułam w 19tyg i pewnie dlatego tak w miare o czasie bo na tylniej scianie miałam lozysko,w tej mam na przedniej
Misia dziekujewięcej tłuszczu niż ciąży
Mój powiedział,ze zero odchudzania..nie lubi chudych lasek ale ja i tak będę się deko odchudzać żeby mieć normalny rozmiar 38.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:53
Eve_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja juz przytylam az wstyd sie przyznac 7 kilo ale po ciazy sie zgubi wazne zeby dzidzia byla zdrowa ja tez mam czasem takie mysli czy wszystko jest ok z dzidzia i wogole ale moj mowi zawsze ze inaczej nie moze byc i zebym nie panikowalam bo mu dziecko stresuje
-
Ja pewnie tez kolo 5kg jestem już na plusie. Niedawno jadlam salatke z surimi z bulka,czeresnie i..znowu mnie ssie:/ i wes tu nie przytyj,jak nie zagryzę czegos za moment to mdlosci się zwieksza i wyladuje w toalecie pewnie ;P wiec ide jesc hehehe