Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mamuski ale macie brzuszki:P u mnie nic nie widać jeszcze. Mam wrażenie, że mi zmalał jeszcze. Dobrze, że do wizyty niedaleko bo chyba bym się zadręczała patrząc na Wasze zdjęcia:P Obcy ludzie nic nie zauważają...
Miała któraś z Was azotyny w moczu? Trochę poczytałam w necie i nie wiem czy się stresować mam.
Pozdrowionka dla Was;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bella88, iNso87, Hashija, Mama_Mai, Eve_84, Klara87, Madzisek, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja póki co 1 kg na plusie, brzuchol już zauważalny, ale największe zmiany to widze po rozmiarze biustonosza,wczoraj musisłam kupić 70 H - maskara jakaś:)A to dopiero początek...
Co to ćwiczeń to chodzę 2-3 razy w tygodniu na basen i przeplywam około kilometra - dla mojego kręgosłupa to jedyna szansa bym mgła normlanie funkcjonować. A teraz jestem na etapie poszukiwania dobrego miejsca z jogą dla kobiet w ciąży.
Hashija lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jest cos dziwnego. Bylam dzis w laboratorium w szpitalu i tam nie ma kartki o tym ze kobiety w ciazy i male dzieci wchodza bez kolejki. Kiedys byly.
Chcialam zlozyc wniosek w ksiedze skarg i wnioskow a sie dowiedzialam, ze najlepiej od razu do dyrektora szpitala pismo wystosowac, bo to zostalo narzucone przez NFZ! Ponoc NFZ kazal pozrywac wszystkie kartki o ciezarnych i dzieciach i to tak juz od 2 lat jest!
Czy u Was w laboratoriach na NFZ tez tak jest??? -
nick nieaktualnyCzęść
ja jeszcze w szpitalu do piątku. Na szczęście CRP jest ok nie mam juz antybiotyków, szyjka ok i infekcje nie ma jestem tylko na obserwacji jeszcze.
Miałam dziś USG i z dzidziusiami ok i co najwazniejszw poznalam płeć
Dziewczynka i chlopczyk¡¡¡ moje marzenie;)
Pozdrawiam z sali szpitalnej;) dzięki za kciuki;)Karola1990, Madzisek, balbo, Hashija, bella88, fresa, Matleena, Klara87, agniesia2569, kwiatakacji, Dagietka, Kika428, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny