Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde no to dalyscie mi teraz rozkminke
hehe zobaczę gdzie noclegi w sumie w miare tansze bo przez remont to trzeba deko skromnie,choc się smiejemy bo w tamtym roku po wakacjach zaczelismy wrzucać jakies "drobne" we trojke i musze Wam powiedzieć,ze nawet niezla sumka się zebrala bo ok 600zl
tazke w ta i spowrotem jest ;p
-
Mama_Mai wrote:No ja sie zapisalam na 20t+0d bo w tej klinice robia badanie od 20 tc a lekarz ktory wykonuje usg idzie na 2 tygodnie urlopu, a ja mam miec to na NFZ i troche sie boje czy mi uznaja... no coz pojade i sie dowiem
tak jak w 12 tyg
Ale chce jeszcze prywatnie
podejrzeć Dzidzie
edit.
no wlasnie poczekam do jutro,zobacze kiedy gin wysle bo jeszcze o tej samej porze tego samego dniajak jutro mi poda date to jutro zadzwonię do prywatnej kliniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:49
-
lips wrote:Hej, odebrałam wyniki analizy moczu (wizytę mam w poniedziałęk wiec juz całkiem niedługo na szczęscie). Co oznacza :
bakterie- liczne w polu widzenia
nabłonki wielokątne - liczne w polu widzenia
To znaczy że mam infekcje ?
LIPS ja miałam w poprzedniej ciąży liczne bakterie w moczu, dostałam nawet na to antybiotyk dopochwowy. Ale bakterie i tak wróciły. Połowe ciąży męczyłam się z nimi. Polecam jeść suszoną żurawinę i pić wodę z cytryną. Bardzo pomaga, odkąd jem żurawinę, problemy z bakteriami zniknęłyA bakterie lepiej jak najszybciej wyleczyć.
-
Witajcie dziewczyny
I ja dziś wizytuję z moimi bliźniakami(o 19)
Dziś ważna wizyta bo to prenatalne. Mam jakieś obawy
oby wszystko tylko było dobrze. Cholera cały czas czuję jakąś infekcję intymną- przez tą luteine. Laktovaginal nie pomaga. Łykam co dwa dni Trivagin i po nim trochę lepiej, ale ogólnie to nie jest fajnie.
Myślicie że dziś lekarz powie mi płeć moich maluchów? Jestem w 14t, ale maluszki są tydzień młodsze (w związku z długim protokołem, którym szłam). Powodzenia dla wizytującychMeGi2986, kwiatakacji lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
nick nieaktualnyWczoraj wyszliśmy ze szpitala i bylismy na wizycie u gina. Z dziewczynkami wszystko w porządku. Pieknie rosną. Mają ma 12cm i 11cm
Ja mam nadal zalecenie żeby leżec.MeGi2986, bella88, kwiatakacji, iNso87, Klara87, Dagietka, Kika428, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
ja w pracy już od 2 godzin, ale jakoś skupić się na obowiązkach nie mogę...Jakoś mi dziś tak ciężko, brzuszek jakoś mnie uwiera i w ogóle...
A propo brzuszków to ja tu widzę już piękne i okrągłe a mój ledwo wystaje...Gdzie to Maleństwo się mieści?:)a tu już 15 tydzień... -
no to powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach
a ty Flakonik wg zaleceń leż i odpoczywaj
będziesz znowu miała więcej czasu żeby do nas coś naskrobać
Boże a mi się tak strasznie chciało jakiejś sałatki, że poszłam do nas na dół do restauracji i właśnie siedzę w biurze i wcinam pyszną suróweczkęMeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki... Jestem ciągle głodna... Jem co 2-3 godziny bo inaczej nie mogę sobie znaleźć miejsca, a w przerwach zapijam głód wodą, kompotami lub herbatką.
Od dzisiaj zaczyn robić zapiski co zjadłam i o której, bo niedługo popadnę w jakąś paranoję...
Dzisiaj zjadłam już śniadanie o 6.15- 2 malutkie kromki chlebka żytniego z szynką i pomidorem, II śniadanie o 8.00- podobny zestaw tylko z pasztetem, oraz banana 10.30......... co ja mam ze sobą zrobić....... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny