Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKwiatakacji mam ten sam problem, mi nie pomaga woda, owoce, ale zauwazylam ze lepiej mi idzie po jedzeniu dan ciut ostrzejszych w smaku. Zazwyczaj takich nie lubie, ale odrobine pikantnosci i dziala pozytywnie:)
Bullisia niezapominajka 3majcie sie ciepło, dajecie sobie super rade i mysle ze niebawem spotka Was ponownie szczescie:*
Dziewczyny ja dzis wizytuje o 15.20 prosze 3majcie kciuki, 4 tyg nie widzialam sie z kropkiem, wierze ze dobrze mu tam u mamuni:)kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marik wrote:Acikk ale śliczny masz brzuszek taki duży !!! też już czekam na taki
i ile będę ważyć...
Ja byłam na początku 13 tyg i też nie było widać płci. tzn było widać dziewczynkę która okazała się chłopokiemha
-
Hej,witam sie jeszcze z lozka,jestem taka glodna...
czuje jak mnie ssie normalnie. Wczoraj patrzylam na necie gdzie by tu wyruszyc w sierpniu na tygodniowe wakacje,drugi tydzien poswiecimy na pomieszkanie w nowym domku i parapetowach;) Mysle albo o Jaroslawcu,Helu,Łebie,Uniesciu(choc juz bylam) i nie wiem..
Chcemy jakis domek wynajac,pelno ich takze mysle,ze w tym terminie coa jeszcze znajdziemy.
U mnie z wyproznianiem to ostatnio na raty... smiesznie to zabrzmi ale po malej doslownie malusiej kuleczce,mimo,ze mi sie chce. U mnie tez dojdzie zelazo od czwartku i nie wiem co to bedzie.. Mialam juz problem z hemoroidami tazke nie zdziwie sie... nie bede konczyc;)
Alicja widzialam,ze bys,czemu nic nie napisalas?:p -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Marik ja to bym chciała żeby już taki został ha ha strasznie sie boję jak to będzie z brzuchem żeby nie wyglądać jak czołg
i ile będę ważyć...
Ja byłam na początku 13 tyg i też nie było widać płci. tzn było widać dziewczynkę która okazała się chłopokiemha
Liczę, że coś zobaczę -
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Dziewczyny, że tak zapodam ,śmierdzący temat - jak u was z wypróżnieniami? Macie jakieś sposoby, żeby to jakoś polepszyć ? Bo u mnie jest masakra od samego początku, a teraz jeszcze dostałam żelazo i już widzę , że hemoroidy się zaczną a to dopiero 17 tydzień.
Ktoś coś może poradzić ? - Oczywiście piję dużo wody ok 3 l dziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:34
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
lips wrote:Hej, odebrałam wyniki analizy moczu (wizytę mam w poniedziałęk wiec juz całkiem niedługo na szczęscie). Co oznacza :
bakterie- liczne w polu widzenia
nabłonki wielokątne - liczne w polu widzenia
To znaczy że mam infekcje ?
Też mam bakterie i do tego kryształki szczawianow wapnia, dziś się dowiem o co chodzi, i czy trzeba dodatkowe badania. -
lips wrote:Hej, odebrałam wyniki analizy moczu (wizytę mam w poniedziałęk wiec juz całkiem niedługo na szczęscie). Co oznacza :
bakterie- liczne w polu widzenia
nabłonki wielokątne - liczne w polu widzenia
To znaczy że mam infekcje ?
rewelka ja wiem,ze jak stężenie jest za wysokie to moze prowadzic do kamicy nerkowej.
asiowa no wlasnie nie mogę się zdecydować,chcialabym żeby w okolicy niedaleko tez większe miasto było,zeby Mala pozdwiedzalaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:42
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Inso nie pamietam czy to ty pisalas o polowkowym wczoraj
ja umowilam sie juz tydzien temu na to usg
i jade na nie do lodzi 17.07
ooo fajnie
to ja zaraz chyba jednak tez zadzwonię :PP ehehehe bo mi wychodzi tez 20tydz kolo 17.07
)
-
nick nieaktualny