Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Bylam w Zarze i takie cudne ubranka maja dla dzieci.
Na szczescie nie mialam ze soba karty tylko troche gotowki na zalatwienie czegos wiec nie moglam jiczego kupic. Ale tak mnie juz korci ze szok)
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Annielica fajnie ze wszystko ok.
Alicja a jak u ciebie? robilas kolejna bete ? kiedy masz kolejna wizyte u lekarza? Bo pisalas ze na dniach sie okaze wszystko
jutro rano na betę i od razu dzwonię do lekarza, a wizyta tak czy inaczej umówiona na piątek -
nick nieaktualny
-
Matko spojrzałam na siebie w lustro i wyglądam jak siedem nieszczesc normalnie... fryz byle jaki,nie pomalowana,oczy podkrążone, pryszcz na pryszczu,w rozciagnietym swetrze i szerokich dresach... bogini seksu normalnie :o
alicja_, Chichibi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Bylam w Zarze i takie cudne ubranka maja dla dzieci.
Na szczescie nie mialam ze soba karty tylko troche gotowki na zalatwienie czegos wiec nie moglam jiczego kupic. Ale tak mnie juz korci ze szok
miałam ostatnio to samo! Chodziłam i się zachwycałam tymi ubrankami ! -
Nie wiem czemu ale na nosie wyskoczył mi pryszcz.. Taki dosyć duży .. Moj Adam tak patrzy na mnie i patrzy, wiec mówie mu "wiem, strasznie wygladam " a on na to "nie wiedziałem, ze kobietą w ciąży wychodzą pryszcze" ,.. Nie wiem czemu ale mnie rozbawiło to.. Ta jego powaga hehe
Hashija lubi tę wiadomość
-
Chichibi wrote:Nie wiem czemu ale na nosie wyskoczył mi pryszcz.. Taki dosyć duży .. Moj Adam tak patrzy na mnie i patrzy, wiec mówie mu "wiem, strasznie wygladam " a on na to "nie wiedziałem, ze kobietą w ciąży wychodzą pryszcze" ,.. Nie wiem czemu ale mnie rozbawiło to.. Ta jego powaga hehe
wstałam i On tak spojrzał,odslonil mi to i owo i zaniemowil i potem do mnie "ale one urosły..albo dawno ich nie widziałem"
hehe ja tam nie widze,zeby mi akurat cycki urosły ale za to ogolnie jakas okragla nawet na buzi się zrobiłam..
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Bylam w Zarze i takie cudne ubranka maja dla dzieci.
Na szczescie nie mialam ze soba karty tylko troche gotowki na zalatwienie czegos wiec nie moglam jiczego kupic. Ale tak mnie juz korci ze szok
Tez tak mam ale jeszcze się boje tez juz bym chciala biegac po sklepach i wybierac malutkie ciuszki -
nick nieaktualnyJeszcze tydzien do wizyty. Mam nadzieje ze moj gin okaze sie w porzadku. Bo pierwszy raz do niego pojde. Poprzedni do ktorego chodzilam zajmowal sie glownie schorzeniami,leczeniem wiec wolalam poszukac kogos kto juz.ma.duze doswiadczenie z ciazarnymi.dobry sprzet,opinie itp
Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
No to ja się dołączam jako kolejna Grudniowa mamusia
TP wg BBF 13 grudzień
pierwszy pozytywny test 5 kwietnia 14 PO(prezencik na zajączka
) 16 PO HCG 679, jutro rano idę na kolejne żeby zobaczyć jak przyrost i zrobić odrazu TSH bo przy pierwszej ciąży miałam trochę podwyższone ale jakoś się obawiam tych wyników jutro. A tak wogóle to ja mam już 4 letnią córeczkę właśnie z grudnia
nasz cudowny prezent choinkowy bo z 25 Grudnia i powiem wam, że grudzień to super miesiąc
iNso87, Flakonik, Madleine, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:No to ja się dołączam jako kolejna Grudniowa mamusia
TP wg BBF 13 grudzień
) 16 PO HCG 679, jutro rano idę na kolejne żeby zobaczyć jak przyrost i zrobić odrazu TSH bo przy pierwszej ciąży miałam trochę podwyższone ale jakoś się obawiam tych wyników jutro. A tak wogóle to ja mam już 4 letnią córeczkę właśnie z grudnia
nasz cudowny prezent choinkowy bo z 25 Grudnia i powiem wam, że grudzień to super miesiąc
Witaj i gratulacje! :* Trzymam kciuki za piekny przyrost
Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez uwazam ze grudzien to super miesiac jak kazdy inny. Strasznie wnerwia mnie jak ktos mowi ze nie chcialby rodzic w grudniu bo dziecko zawsze bedzie najmlodsze itp itd.
Bez sensu takie gadanie. Mi tez tesciowa powiedziala ze moglismy jeszcze miesiac poczekac zeby bylo ze stycznia. Przemilczalam to chociaz mialam ochote cos ppwiedziec. Staralismy sie tak dlugo i naprawde glupota byloby wymyslanie sobie w jakim miesiacu urodzic.Hashija, naox, Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
Madzisek wrote:No to ja się dołączam jako kolejna Grudniowa mamusia
TP wg BBF 13 grudzień
Gratulacje:) Ale nasze grono rośnie w szybkim tempie;)
U nas grudzień to też będzie piękny miesiąc:) Przeprowadzka do własnego domku razem z dzidziusiem:)