Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nikicia86 wrote:Chichibi do jakiego lekarza chodzisz? Bo 14go zapisałam się do Luxmedu
Jestes z Wrocka?ja ogolnie za 7 tyg przeprowadzam sie do domu narzeczonego-260km od wrocka, w okolice Pily
tam mam tez rodzine. I lekarza mam w Pile. Chodzic bede prywatnie ze wzgl na dyżą wade wzroku (-10, -11 ---> na szczescie są soczewki !! ) bo musze miec cesarke.. I wole jak dopilnuje tego dobry lekarz.. Bo w szpitalu w pile baardzo niechetnie cesarki robią
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:Ja przesunęłam sobie wizytę na 17 kwietnia:) ach nie moge sie doczekac !!
No ja mam 17go u swojego lekarza ale cjce tez chodzic z luxmedu zeby badania robic za darmowiec ide 14go mam nadzieję ze będzie juz serduszko
a chodzisz prywatne czy tez z opieki medycznej? -
nick nieaktualnyChichibi wrote:Jestes z Wrocka?
ja ogolnie za 7 tyg przeprowadzam sie do domu narzeczonego-260km od wrocka, w okolice Pily
tam mam tez rodzine. I lekarza mam w Pile. Chodzic bede prywatnie ze wzgl na dyżą wade wzroku (-10, -11 ---> na szczescie są soczewki !! ) bo musze miec cesarke.. I wole jak dopilnuje tego dobry lekarz.. Bo w szpitalu w pile baardzo niechetnie cesarki robią
Tak wcześniej pisalysmy na watku przy staraniach na Wroclawiu
Ja mam minus 4 ...Chichibi lubi tę wiadomość
-
nikicia86 wrote:No ja mam 17go u swojego lekarza ale cjce tez chodzic z luxmedu zeby badania robic za darmo
wiec ide 14go mam nadzieję ze będzie juz serduszko
a chodzisz prywatne czy tez z opieki medycznej?
Prywatniewyżej napisałam już dlaczego
-
Chichibi wrote:Zrob za 48h. Tez taką miałam.. Owulacje moglas miec później.. Mi ovufriend zle zaznaczyl owulacje chyba bo wg mnie powinna byc nie 15 dnia cyklu ale 19:)
Kurcze chcialam zrobic bete zeby sie uspokoic i upewnić...a tu nie wiem czemu znowu sie stresuje -
nick nieaktualnyChichibi wrote:Jestes z Wrocka?
ja ogolnie za 7 tyg przeprowadzam sie do domu narzeczonego-260km od wrocka, w okolice Pily
Niestety z cesarkami jest różnie i zależy od lekarzy tez słyszałam ze nie chcą robić cesarek i ze trzeba miec dobrego lekarza albo wazny i konkretny powod zeby zrobili -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale szalejecie... Jeśli chodzi o usg 4D to z synem nie robiłam i teraz tez nie mam zamiaru
Usg prenatalne to jakieś inne niż to między 10tc a 12tc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 15:33
-
Ja mieszkają tu w de mam to usg normalnie w trakcie wizyty