X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso przykro mi i współczuję, że mąż ma taką toksyczną rodzinkę. U nas swojego czasu też byly chocki klocki ale jestesmy teraz na takim etapie, ze mamy poukladane relacje. Kogo trzeba trzymac na dystans to trzymamy. I przejmujemy sie tylko soba bo nasza rodzinka jest najwazniejsza. Intrygi i zdanie innych czasem zabola ale staramy sie to zlewac. Wam tez sie uda przsz to przebrnąć.

iNso87 lubi tę wiadomość

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pella wrote:
    Witajcie, test dzisiaj negatywny rano...ale może jeszcze za wcześnie? Owu mogła być 20-22 marca...temp 37, samopoczucie bez zmian,zatestuje jeszcze za kilka dni a na razie będę Was czytać ☺

Ja to samo negatywy ciągle :) jutro idę na betę bo chce wiedzieć czy mogę się cieszyć :P

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella88 wrote:
    Hej dziewczyny :) jednak dołączam do Was :) Przesunęło mi termin z 29 listopada na 2 grudnia i tak by mi bardziej pasowało :P Macie już jakieś szczególne objawy? Bo ja w sumie to czuje się dobrze oprócz tego że cały czas bym spała :P
    Hej witamy mi procz pobolewania piersi i ciagniecia podbrzusza to jest ok

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:48

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety nie można chyba mieć wszystkiego,ale wole mieć wspaniałego Meza :) a jemu tez mowilam,ze z jego rodzina ja zyc nie będę. Gorzej jak sytuacja się zmieni jakos i one będą mnie o pomoc jeszcze prosily w czymkolwiek. Nie wiem,pomyslalam,ze pojde na te Swieta na 2-3h i powiem,ze zle się czuje i pojade do domu z Nim i tyle. Nie isc to tez będzie wygladalo jakbym podkuliła ogon i się bala pojechać.. Jeju jakie te zycie czasem jest ciężkie. Chociaz teraz wiem,ze od początku było zle i teraz się przekonałam,ze i tak już będzie. Mimo fałszywych usmiechow i siedzenia wspólnego przy herbatce.

Hashija lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • kwiatuszek83 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 pojedź i pokaż, że masz gdzieś to co mówią. Bo jakbyś nie pojechała to one na pewno czułyby się wygrane i miałyby z tego większą satysfakcje. A tak pokażesz, że jesteś twarda i nie dasz sobie wejść na głowę. Im na pewno też będzie głupio, tym bardziej, że byc moze spodziewają się że stchórzysz i nie przyjedziesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:12

iNso87 lubi tę wiadomość

pg7sjgt.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie ktoś jeszcze miał mieć dziś wizytę u gina. Czekam na wieści od tej osóbki.

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica cieszę się, że wszystko jest u Ciebie dobrze:) popatrzyłam na zdjęcie Twojej fasolki:) Jakie my maleństwa mamy w brzuszkach:)A moja pierwsza wizyta dopiero 25 kwietnia ehhh

Inso jedź na 3 godzinki i udaj, że źle się czujesz:) i się już nie denerwuj, szkoda zdrowia.,

alicja_, iNso87 lubią tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • iNso87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek83 wrote:
    iNso87 pojedź i pokaż, że masz gdzieś to co mówią. Bo jakbyś nie pojechała to one na pewno czułyby się wygrane i miałyby z tego większą satysfakcje. A tak pokażesz, że jesteś twarda i nie dasz sobie wejść na głowę. Im na pewno też będzie głupio, tym bardziej, że byc moze spodziewają się że stchórzysz i nie przyjedziesz
    Chyba tak zrobie,posiedzimy 2-3h,znajac zycie i tak zle będę się czula to szybciej wyjde z Mezem i Corka. Maz już mi zapowiedział,ze pic nie będzie ;) nawet jeśli miało by się wydac,ze jestem w ciąży nie zamierza mnie znowu narazac na dziwne teksty,i komentarze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:38

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INso87 tak jak ci pisalam głowa do góry cycki do przodu niech widza ze po tobie to spływa :-)

iNso87, alicja_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy jest tu ktoś kto nie miał jeszcze mdłości?:)

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Ja nie miałam mdłości:) raz czy dwa jak za dużo zjadałam ale to nic takiego:)

alicja_ lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:

Ja nie mam i całkiem dobrze mi z tym :-)

alicja_ lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pociesze Was ja nie miałam,a od 3-4 dni masakra.. :P
    Także może jeszcze przed Wami ;D
    Humor mi się już poprawil jak napisałam trochę o sytuacji rodzinnej,dla Meza już nie bardzo chce truc a cos jeszcze siedziało we mnie ;) dzięki Dziewczyny!

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Madleine Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Dołączam i ja. 3 testy pozytywne . Termin na 10 grudnia :)))

Mam już 3 letniego synka Marcina :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 14:22

Hashija, iNso87, kierzynka, Flakonik lubią tę wiadomość

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ja nie mialam mdlosci ani z synkiem ani teraz :-)

• Madleine Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do mdlosci to poki co tez nie mam. Przy pierwszym dziecku zaczely sie ok 7-8 tyg i trwaly do polowy ciazy,. Wymiotowalam nawet w nocy cał czas. Mam nadzieje,ze tym razem bedzie inaczej :)

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madleine wrote:
    Hej :) Dołączam i ja. 3 testy pozytywne . Termin na 10 grudnia :)))
    Witamy serdecznie:) Coraz więcej nas - grudniowych mamusiek;)

Madleine lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • kwiatuszek83 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:

Ja jeszcze nie miałam, poprzednia ciąża też była prawie bezobjawowa

pg7sjgt.png[/url
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Słuchajcie ktoś jeszcze miał mieć dziś wizytę u gina. Czekam na wieści od tej osóbki.
    a to ja nie wiem sama Kto jeszcze :) ja odliczam..jeszcze 8 dni :D
    I tak pomyslalam,ze po tej wizycie pojade kupic sobie jakies spodnie ciążowe:) ciekawe kiedy brzuszek będzie widoczny>
    U mnie to w sumie pewnie żeby nie to,ze nauczyłam się zyc z wciagnietym brzuchem :D to już by było,bo jak go nie wciągam to niestety mam trochę tego tłuszczyku i skorki z poprzedniej ciąży ;) i nie naleze to osob szczupłych to druga kwestia :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ