X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso przykro mi i współczuję, że mąż ma taką toksyczną rodzinkę. U nas swojego czasu też byly chocki klocki ale jestesmy teraz na takim etapie, ze mamy poukladane relacje. Kogo trzeba trzymac na dystans to trzymamy. I przejmujemy sie tylko soba bo nasza rodzinka jest najwazniejsza. Intrygi i zdanie innych czasem zabola ale staramy sie to zlewac. Wam tez sie uda przsz to przebrnąć.

iNso87 lubi tę wiadomość

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pella wrote:
    Witajcie, test dzisiaj negatywny rano...ale może jeszcze za wcześnie? Owu mogła być 20-22 marca...temp 37, samopoczucie bez zmian,zatestuje jeszcze za kilka dni a na razie będę Was czytać ☺

Ja to samo negatywy ciągle :) jutro idę na betę bo chce wiedzieć czy mogę się cieszyć :P

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella88 wrote:
    Hej dziewczyny :) jednak dołączam do Was :) Przesunęło mi termin z 29 listopada na 2 grudnia i tak by mi bardziej pasowało :P Macie już jakieś szczególne objawy? Bo ja w sumie to czuje się dobrze oprócz tego że cały czas bym spała :P
    Hej witamy mi procz pobolewania piersi i ciagniecia podbrzusza to jest ok

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:48

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety nie można chyba mieć wszystkiego,ale wole mieć wspaniałego Meza :) a jemu tez mowilam,ze z jego rodzina ja zyc nie będę. Gorzej jak sytuacja się zmieni jakos i one będą mnie o pomoc jeszcze prosily w czymkolwiek. Nie wiem,pomyslalam,ze pojde na te Swieta na 2-3h i powiem,ze zle się czuje i pojade do domu z Nim i tyle. Nie isc to tez będzie wygladalo jakbym podkuliła ogon i się bala pojechać.. Jeju jakie te zycie czasem jest ciężkie. Chociaz teraz wiem,ze od początku było zle i teraz się przekonałam,ze i tak już będzie. Mimo fałszywych usmiechow i siedzenia wspólnego przy herbatce.

Hashija lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • kwiatuszek83 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 pojedź i pokaż, że masz gdzieś to co mówią. Bo jakbyś nie pojechała to one na pewno czułyby się wygrane i miałyby z tego większą satysfakcje. A tak pokażesz, że jesteś twarda i nie dasz sobie wejść na głowę. Im na pewno też będzie głupio, tym bardziej, że byc moze spodziewają się że stchórzysz i nie przyjedziesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:12

iNso87 lubi tę wiadomość

pg7sjgt.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie ktoś jeszcze miał mieć dziś wizytę u gina. Czekam na wieści od tej osóbki.

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica cieszę się, że wszystko jest u Ciebie dobrze:) popatrzyłam na zdjęcie Twojej fasolki:) Jakie my maleństwa mamy w brzuszkach:)A moja pierwsza wizyta dopiero 25 kwietnia ehhh

Inso jedź na 3 godzinki i udaj, że źle się czujesz:) i się już nie denerwuj, szkoda zdrowia.,

alicja_, iNso87 lubią tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • iNso87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek83 wrote:
    iNso87 pojedź i pokaż, że masz gdzieś to co mówią. Bo jakbyś nie pojechała to one na pewno czułyby się wygrane i miałyby z tego większą satysfakcje. A tak pokażesz, że jesteś twarda i nie dasz sobie wejść na głowę. Im na pewno też będzie głupio, tym bardziej, że byc moze spodziewają się że stchórzysz i nie przyjedziesz
    Chyba tak zrobie,posiedzimy 2-3h,znajac zycie i tak zle będę się czula to szybciej wyjde z Mezem i Corka. Maz już mi zapowiedział,ze pic nie będzie ;) nawet jeśli miało by się wydac,ze jestem w ciąży nie zamierza mnie znowu narazac na dziwne teksty,i komentarze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:38

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INso87 tak jak ci pisalam głowa do góry cycki do przodu niech widza ze po tobie to spływa :-)

iNso87, alicja_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy jest tu ktoś kto nie miał jeszcze mdłości?:)

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Ja nie miałam mdłości:) raz czy dwa jak za dużo zjadałam ale to nic takiego:)

alicja_ lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:

Ja nie mam i całkiem dobrze mi z tym :-)

alicja_ lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pociesze Was ja nie miałam,a od 3-4 dni masakra.. :P
    Także może jeszcze przed Wami ;D
    Humor mi się już poprawil jak napisałam trochę o sytuacji rodzinnej,dla Meza już nie bardzo chce truc a cos jeszcze siedziało we mnie ;) dzięki Dziewczyny!

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Madleine Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Dołączam i ja. 3 testy pozytywne . Termin na 10 grudnia :)))

Mam już 3 letniego synka Marcina :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 14:22

Hashija, iNso87, kierzynka, Flakonik lubią tę wiadomość

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ja nie mialam mdlosci ani z synkiem ani teraz :-)

• Madleine Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do mdlosci to poki co tez nie mam. Przy pierwszym dziecku zaczely sie ok 7-8 tyg i trwaly do polowy ciazy,. Wymiotowalam nawet w nocy cał czas. Mam nadzieje,ze tym razem bedzie inaczej :)

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madleine wrote:
    Hej :) Dołączam i ja. 3 testy pozytywne . Termin na 10 grudnia :)))
    Witamy serdecznie:) Coraz więcej nas - grudniowych mamusiek;)

Madleine lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • kwiatuszek83 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:

Ja jeszcze nie miałam, poprzednia ciąża też była prawie bezobjawowa

pg7sjgt.png[/url
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Słuchajcie ktoś jeszcze miał mieć dziś wizytę u gina. Czekam na wieści od tej osóbki.
    a to ja nie wiem sama Kto jeszcze :) ja odliczam..jeszcze 8 dni :D
    I tak pomyslalam,ze po tej wizycie pojade kupic sobie jakies spodnie ciążowe:) ciekawe kiedy brzuszek będzie widoczny>
    U mnie to w sumie pewnie żeby nie to,ze nauczyłam się zyc z wciagnietym brzuchem :D to już by było,bo jak go nie wciągam to niestety mam trochę tego tłuszczyku i skorki z poprzedniej ciąży ;) i nie naleze to osob szczupłych to druga kwestia :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ