Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wazne,ze wszystko dobrze. No u mnie wlasnie potrafil powiedzieć,ze zaczal mi się tydzień temu 6 tydzień i dlatego nie rozumiem o co chodzi z tymi sprzętami ale w sumie co lekarz to diagnoza. Tzn ja się nie martwię
czekam spokojnie do 16tego na wizyte
Mam teraz gorsze problemy"rodzinne" Kreca afery u tego Mego Meza w rodzinie i ja już mam dość i jak tak dalej pojdzie na Swieta za tydz do Niego nie pojde:/ wkurza mnie to,ze jak sam pojdzie na pare godz to mu przykro będzie:/
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro mam wizyte u mojego gin a to bedzie 5t4d a od owu to 4 tyg (28d). Mialam nadzieję, że przy becie ponad 10000 moze już serduszko zobaczę...
iNso - odpusc sobie wizyte u rodzinki męża. Teraz masz unikać stresów.
Annelica piekna fasolciaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 10:49
-
annielica wrote:Inso ale dostałaś na wizycie fotkę fasoli? Może lekarz powiedział 6 tydzień na podstawie daty OM jak u mnie ?
I nie denerwuj się teraz. Jak ma Cię denerwować wizyta u rodziny męża to sobie odpuść najlepiej.mogla cos zle zapamietac:)
No wlasnie będzie to nerwowa wizyta ale jak mam tak zostawić Meza? i nie pojsc.. masakra jakas. Przeciez On nie może nie isc do swojej Mamy na Swieta i zostać ze mna.. -
nick nieaktualny
-
Hashija wrote:Ja jutro mam wizyte u mojego gin a to bedzie 5t4d a od owu to 4 tyg (28d). Mialam nadzieję, że przy becie ponad 10000 moze już serduszko zobaczę...
iNso - odpusc sobie wizyte u rodzinki męża. Teraz masz unikać stresów.
Annelica piekna fasolcia
Tak jak napisałam wcześniej ja bym odpuscila ale Maz.. eh -
nick nieaktualny
-
iNso mąż jest dorosły, to jego rodzina i to on powinien sie z nimi czuc swobodniej. Ewentualnie pojdzcie na chwile. Powiesz ze zle sie czujezz i wrocisz do siebie. A maz albo wroci z Toba albo na chwile jeszcze zostanie. No jakos musisz wybrnac. Porozmawialj z mezem, moze sam bedzie chciał, żebyś została w domu i odpoczywala?
-
Mi się wydaje, ze to 4w to jest wiek wynikający z wielkości pęcherzyka. Ja na usg miałam wg terminu om 5 tydz, 2 dni, a ten drugi 5 tydz, 3 dni. także wielkość pęchezyka aż cały 1 dzień do przodu
Ale ja mam bardzo krótkie cykle bo zazwyczaj jest to 26 dni, ale zdarzało się i 24... -
Hashija wrote:iNso mąż jest dorosły, to jego rodzina i to on powinien sie z nimi czuc swobodniej. Ewentualnie pojdzcie na chwile. Powiesz ze zle sie czujezz i wrocisz do siebie. A maz albo wroci z Toba albo na chwile jeszcze zostanie. No jakos musisz wybrnac. Porozmawialj z mezem, moze sam bedzie chciał, żebyś została w domu i odpoczywala?
i dlatego jestem w kropce..a wczoraj jeszcze jego Mamusia dzwonila i powiedziała,ze "powiedzieli,ze się zle zachowałam" na pytanie mego meza Kto to niby tak powiedział,zmienila temat,ale ja wiem i mu powidzialam,ze to dwie Wiedzmy zazdrosne kibicują temu żeby Nam się nie ulozylo..normalnie nie wiem co bym im zrobila:/ a potem jeszcze siostrzyczka na dokladke zadzwonila nie wiedzieć po co w sumie,bo jak zapytałam co chciała to sam nie wiedział czego,powiedzial,ze jego Mamusia plakala jak my wyszliśmy.. Chyba miało mojemu Mezowi zle się zrobić..
-
m@rzenie wrote:Mi się wydaje, ze to 4w to jest wiek wynikający z wielkości pęcherzyka. Ja na usg miałam wg terminu om 5 tydz, 2 dni, a ten drugi 5 tydz, 3 dni. także wielkość pęchezyka aż cały 1 dzień do przodu
Ale ja mam bardzo krótkie cykle bo zazwyczaj jest to 26 dni, ale zdarzało się i 24... -
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:No tak tylko ja miałam 12mm i wg tego pęcherzyka 5w1d jak pamiętam a u anielicy jest 11,9mm i 4w z kawałkiem,chodzilo mi tylko o jakas dziwna rozbieznosc wlasnie wieku przy praktycznie takiej samej wielkości. Marzenie a Ty jaka wielkość wtedy mialas?
Ale o echu zarodka nic nie mówił... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyINso87 przykro strasznie jak ludzie się tak zachowuja i to niby najblizsi zamiast wspierac to jeszcze probuja mieszac i konflikt zawsze wychodzi masakra to straszne ale moim zdaniem najważniejsze jest to ze wy sie kochacie i wcale nie musisz się z nimi spotykac a jesli nie to niech maz powie im zeby przestały mieszac wam w zyciu bo to jego rodzina ty sie nie stresuj i nie denerwuj szkoda twojego zdrowia na ludzi bez mózgu ...bo to inaczej sie nie da powiedzieć
-
Hej dziewczyny
jednak dołączam do Was
Przesunęło mi termin z 29 listopada na 2 grudnia i tak by mi bardziej pasowało
Macie już jakieś szczególne objawy? Bo ja w sumie to czuje się dobrze oprócz tego że cały czas bym spała
Flakonik lubi tę wiadomość