Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik połówkowe badania USG w ciąży (wykonuje się je między 18. a 22. tygodniem ciąży) jest szczegółowa ocena anatomii płodu pod kątem występowania wad wrodzonych oraz określenie przybliżonej masy płodu i wieku ciążowego.
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Chciała bym do was dolaczyc
Będę również grudniowa mama, termin mam na 3 grudniato moja 4 ciąża ale tylko 1 dzieciątko mam w domu które ma 1,5 roku
Flakonik, nikicia86, kwiatuszek83, iNso87, naox lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1101 wrote:Witam
Chciała bym do was dolaczyc
Będę również grudniowa mama, termin mam na 3 grudniato moja 4 ciąża ale tylko 1 dzieciątko mam w domu które ma 1,5 roku
Witaj Anka w grudniówkach. :*Anka1101, Kourtney, Palvin, Blair lubią tę wiadomość
-
Cześć ja też chetnie dolączę do was
obecnie jestem po 2 betach- w piatek wyszla 2117,5 a dzis 10319,2
w czwatrek idę na piersze usg. Mam w domu już synka co ma ponad 5 lat, sierpien/wrzesien bylam w c.pozamacicznej i w lutym poronilam. Po poronieniu nie doczekalam pierwszej miesiaczki i znow jestem w ciąży.aplikacja oblicza mi termin na 7 grudnia
przyjmiecie mnie?
Flakonik, kwiatuszek83, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po pracy, mykam spać.
Miłego dnia dziewczyny i witam nowe koleżanki.
Co do USG, to z pierwszym dzieckiem nie robiłam 3D to i drugie obejdzie się bez
Poogladam dokładnie jak się juz urodzi - a kasę przeznaczyć na wyprawkękwiatuszek83, naox lubią tę wiadomość
-
Hashija wrote:Cześć ja też chetnie dolączę do was
obecnie jestem po 2 betach- w piatek wyszla 2117,5 a dzis 10319,2
w czwatrek idę na piersze usg. Mam w domu już synka co ma ponad 5 lat, sierpien/wrzesien bylam w c.pozamacicznej i w lutym poronilam. Po poronieniu nie doczekalam pierwszej miesiaczki i znow jestem w ciąży.aplikacja oblicza mi termin na 7 grudnia
przyjmiecie mnie?
hej hej
witam wszystkie nowe :* jej ja lewo nadążam za wami dziewczyny heh
co się stało z Iloną? bo chyba usunęła konto ? mi przynajmniej tak pokazuje na forum.. że nie ma jej avatara tylko puste miejsce przy jej wypowiedziach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja robiłam 3D z synkiem pod koniec ciąży i to jest swietna pamiątka w albumie, bardzo fajnie sie do tego wraca
i bardzo możliwe, że w tej ciąży też się zdecydujemy
Flakonik współczuję mdłości. U mnie poza zatrzymaną wodą, wielkimi piersiami i tkliwymi sutkami objawów brak. Ale w ciąży z synkiem było tak samo. -
Chichibi wrote:hej hej
witam wszystkie nowe :* jej ja lewo nadążam za wami dziewczyny heh
co się stało z Iloną? bo chyba usunęła konto ? mi przynajmniej tak pokazuje na forum.. że nie ma jej avatara tylko puste miejsce przy jej wypowiedziachwitam i nowe Zafasolkowane
)
No wlasnie i ja tak cofnelam wszystkie wypowiedzi,zeby przeczytać co tam slychac i tez nie mam ani avatara ani nic na tym koncie Ilony <?>
Dziewczyny mi niedobrze,a szczególnie mam jakies dziwne "cos" w buzi a raczej w gardle glebokojakby slina mi stanela i przez to kaszle i niedobrze mi jest i sama sobie jakiś odruch wymiotny robie
nie potrafie tego nawet wytlumaczyc
Wczoraj z Malzem pojechaliśmy popatrzeć mi spodnie ciążowebyliśmy w h&m a tam tyle obok malusich ciuszków było
az oczy graly
nawet Maz chodzil caly rozpromieniony i jakiś taki dumny
jak paw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 08:40
-
Flakonik mnie tak od 3 dni męczą mdłości ale dosłownie na wszystko, w poprzednich ciazach nie miałam czegoś takiego jak mdłości a teraz jak by podwójnie