Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLips ja też jutro idę na pierwszą wizytę
i przyznam się, że trochę się denerwuję. Jak nie będzie jeszcze widać serduszka będę się schizować do kolejnej wizyty. Wg mnie 10kg to za dużo. W programie Bosackiej "o matko" była mowa o 2-3kg czyli zwykłe zakupy.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartosza83 wrote:Chyba mogę dołączyć do Was. Wczoraj test dodatni a dzisiaj beta-hcg 1351.
Oby było dobrze..
Gratulacje :* Witamy w grudniowych mamusiach. Piękna beta. Ktory do dpo? A no i na kiedy wychodzi cie przewidywany TP? zebym mogla do listy dopisac -
nick nieaktualny
-
Witaj Martosza:-)
Ja czasem podnoszę moją córeczkę, która waży już 15 kg... staram się nie nosić jej zbyt dużo ale czasem tak jęczy, że ją nogi bolą, że się nie da inaczejmam nadzieję, że to nie ma aż takiego wpływu na ciążę...
halwaya lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, taaak mnie mdli. Mam już dość. Od rana do wieczora. Przeżyje, o ile tylko nie pojawią się wymioty. Na razie muszę spiąć poślady, bo z rodziny wciąż poza mężem nikt nie wie. I w pracy też nie mówiłam.
U nasostatnie przed owu było w Dzień Mężczyzny, także na córkę na liczę, chociaż bardzo bym chciała
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualnym@rzenie wrote:Może miałaś później owulację? Duża jest rozbieżność? Kciuki mocno zaciśnięte
Owulacja 13 marca. Tak też powiedziałam ginowi. Powiedział, że tak czy inaczej ciąża jest o wiele młodsza.
Dziewczyny już sie nie moge doczekać wyników z waszych wizyt, żeby móc sobie porównać wszystko:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja poczytaj sobie ile kobiet, które miały niewielkie wzrosty bety urodziło zdrowe, śliczne dzieci. I tak jak Flakonik mówi każda ciąża rozwija się inaczej, każda kobieta jest inna i nosi inne dziecko. Najważniejsze jest szczęśliwe zakończenie;)
Flakonik, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie, czytam Was od kilku dni, i chyba nadejjszła chwila, by się ujawnić, a więc: 37 lat, czwarte dziecko...okres nieregularny, na razie spóźnia się...
Flakonik, Patus_777, alicja_, kwiatuszek83, nikicia86, halwaya, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie u gina. Jest wszystko wporzadku, te plamienia najprawdopodobniej były przez implantacje zarodka. Pęcherzyk ledwo widać ale jakieś maleństwo jest. Najważniejsze że plamienia ustąpiły
duphaston mam brać nadal. Kolejna wizyta tak za dwa lub trzy tygodnie wtedy usłyszę serduszko.... Już się doczekać nie mogę
mdłości mam wieczorem, wczoraj zjadłam kolacje i ja szybko zwróciłam
gratulacje dla reszty dziewczyn
alicja_, nikicia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny