Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez nosze teraz stanik sportowy
Kochane mam pytanie.. Czy was tez boli brzuch tak jak na miesiaczke?? Bo mnie od wczoraj strasznie zaczeło przed snem i tak do tej pory.. Do tego momentami czuje takie ciagniecie u dolu na wysokości pochwy.. Jesli też tak macie to bierzecie nospe ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ból jest lekki to nie ma co z no-spą szaleć. Ja czuję ciągnięcie, więc jest to do wytrzymania.
Mnie na szczęście cycki nie bolą nic a nic, więc jestem przeszczęśliwa, bo mam dużą miseczkę i sportowe ciężko znaleźć w tym rozmiarze. A jak już są - to mam wrażenie, że mam cycki ściśnięte a nie "na rusztowaniu"
Inso - jesteś z Podlasia? prawda? -
Hej dziewczyny, ja to Wam zazdroszczę tych wszystkich objawów. Tez bym chciała je mieć, a tak to ciągle sie martwię bo nie mam żadnych objawów, oprócz delikatnego bólu piersi (dużo mniejszego niż kilka dni temu).
Dla spokoju zrobiłam bete, (czwartek 13,5 tyś., sobota 21tyś.) Gin powiedział że świetny przyrost, ale mnie i tak niepokoi brak objawów
halwaya ty tez nie masz żadnych objawów? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, dziś zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Po wyliczeniach termin wychodzi na 13 grudnia 2015. Mam już jedną 10 miesięczną córeczkę. Staraliśmy się o rodzeństwo dla niej. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Do lekarza udaję się dopiero jak już będzie można zobaczyć serduszko.
Flakonik, halwaya, iNso87, nikicia86, naox, Karola1990, alicja_ lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@kwiatuszek - nie mam objawów.. trochę czasami brzuch/jajniki ciągną - ale to delikatnie, kilka razy mnie lekko zemdliło (wieczorami takie delikatne uczucie dyskomfortu). Pozatym czuję się świetnie, ciśnienie w normie. (tfu tfu - oby nie zapeszyć
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 14:40
-
halwaya wrote:Jak ból jest lekki to nie ma co z no-spą szaleć. Ja czuję ciągnięcie, więc jest to do wytrzymania.
Mnie na szczęście cycki nie bolą nic a nic, więc jestem przeszczęśliwa, bo mam dużą miseczkę i sportowe ciężko znaleźć w tym rozmiarze. A jak już są - to mam wrażenie, że mam cycki ściśnięte a nie "na rusztowaniu"
Inso - jesteś z Podlasia? prawda?czemu pytasz?
-
Flakonik wrote:Dagietka witamy :* Na pewno bedzie wszystko dobrze.
a ja sie znowu martwie bo dzisiaj zero mdlosci. jak to mozliwe ze przeszly z dnia na dzien?masakra. boje sie teraz. nieslyszalam jeszcze o takim przypadku.
wizyte mam w przyszla srodetak mi zle i niedobrze,jeszcze cos jakby w zoladku,jak widze jakiekolwiek jedzenie to....bleeee
a wiecie co mnie najgorzej wkurza..wyostrzyl mi się wech
i czuje,ze mi wszystko smierdzi.. siedze nawet teraz w pokoju daleko za sciana od kuchni a czuje jak mój Maz na placek cygański farsz robi i mieso smazy bleee smrod...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 14:50
-
nick nieaktualny