Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wam zazdroszczę, że możecie zrobić sobie te badania bety, pójść na wczesne USG i w ogóle..
Ja dopiero 13.04 mam wizytę u lekarza pierwszego kontaktu, który mnie skieruje na spotkanie z położną. Położna co najwyżej mi zmierzy cisnienie i sprawdzi czy jest białko w moczu.
Pierwsze USG dopiero w 12tc, potem jeszcze tylko połówkowe w 20tc i koniec.
Owszem mogę pojechać gdzieś do prywatnej kliniki i zrobić sobie USG, ale prawdę mówiąc szkoda mi 70 funtów (bo tyle kosztuje wizyta no i plus dojazd trzeba doliczyć, bo w mojej 'wiosce' nie ma nic takiego) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki annielica
Własnie mam z tym problem, bo się zapominam Dziś sama zabrałam się za przenoszenie ławy - no po prostu brak słów..
A co do córki - dla niej to jest abstrakcja to co jej mówię o dzidziusiu - ona tego nie kuma.. a ciężko nie wziąć jak na przykład własnie wyrżnęła i płacze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:59
-
witajcie kobietki
na wstępie gratuluje mamusiom pozytywnych kresek na teście!!! u mnie ostatnia miesiączka 28 lutego robiłam test w sobotę ale nic nie wyszło... miesiączki nie ma poczekam sobie przy pierwszej ciąży świrowałam itp. teraz na luzaka do tego pochodzę co ma być to bedzie mam już ślicznego kochanego syneczka Olusia ktory jutro konczy 11 m-cy -
nick nieaktualnyWitam dziewczynki troszke nie zagladalam ale musialam sie domem i mezem nacieszyc od niedzieli jestem w domku z pracy ucieklam dwa dni wczesniej nie dalam rady do dzis wytrzymac dzis ide do lekarza mdli mnie z rana nie milosiernie mam nadzieje ze juz cos bedzie widac to juz 6 tydzien to powinn.
naox lubi tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczyny za mile słowa pare postow wstecz Rozmawialam z Mezem,On tego nawet nie pamięta ale ja mu wszystkie teksty przypomniałam.,oburzyl się strasznie i powiedział,ze powie swojej siostrze to co myśli o niej. Ja mu powiedziałam,ze do niej jezdzic nie mam zamiaru bo przyjaciolka moja nie zostanie na pewno,juz to od początku wiedziałam,poprostu ma za fałszywy charakter czego nie lubie, to się zmartwil tym. Jest jeszcze jedna sytuacja która mnie dobija,wlasnie Swieta w nast. tyg moje i Jego. Na tych byliśmy i Jego dalszej rodziny i mojej dalszej. Nie wiem jak to zrobić,zeby jego siostra się nie wprosila do mojej Mamy na Swieta?? My,ze nie mamy jeszcze swego kata jesteśmy u moich rodzicow. Moja Mama zaprasza swoich gości,moja rodzine no i ja chciałam Tesciowa,a ze Maz teściowej umarl to ona doczepila się a raczej jej corka z mezem i dzieckiem do niej. Im się wydaje,ze jak zaprasza moja Mama moja Tesciowa to razem z corki rodzina... czaicie? wczoraj np.poszli (tesciowa z rodzina corki i corka) do Meza corki na Swieta..no Nas nikt nie zapraszal bo z jakiej racji? a oni kurde do mojej Mamy przychodzą walnieci! no wkurza mnie to
Co do objawow to ja mam mdlosci już od wczoraj wieczora i jeszcze zgage miałam,ssie mnie i jesc mi się chce ale nie mam ochoty już jak spojrze na jedzenie... ,masakra jakas
Ilona daj znac po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:22
-
nick nieaktualnyInso olej tą dziewczynę. Serio traktuj ją jak powietrze. Ciesz się mężem, córką a jak nawet przyjdzie na Święta to traktuj ją jakby jej nie było, sama dojdzie do wniosku, ze nie jest mile widziana w Twoim domu.
Ilonia czekamy na wieści od lekarza:)naox, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Ja już powiedzilam dla swojej Mamy,ze jak zaprosza moja siostrę( mam starsza siostrę,ktora mieszka z moimi rodzicami,ale jest sama i nie ma meza ani rodziny) to,zeby odpowiedziala,ze nie ma 5 lat,zeby się z nia ciagnela,to może ta moja tesciowa zatrybi,ze jej coreczka tez u mojej mamy nie jest potrzebna a jak nie to powiedziałam,ze ma powiedzieć,ze Ja zaprasza i,ze ja z Mezem po Nia zajedziemy i tyle to może zalapie aluzje.. Normalnie mój Maz to dla mnie chodzący ideal! ale jego rodzina... dla mnie brak slow.
halwaya lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny Ja już wracam do normalnego rytmu po świętach.
Udały się, przygotowałam śniadanko było rodzinnie i wesoło.
Później przeprawa do teściów. Cały czas w rozjazdach.
iNso87 Olej fałszywych ludzi, nie ma co się przejmować. Ja już dawno sobie odpuściłam.
Annielica super, że tak dobrze przyjęły mamy wiadomość o ciąży i święta się udały.
Ja mam mdłości od tygodnia. Budzę się w nocy, niedobrze mi wieczorem i nad ranem nie do wytrzymania. Mam wodę mineralną przy łóżku i dziś chyba położę jakieś biszkopty czy sucharki.
Mojego J. babcia wmuszała we mnie alkohol przez całą wizytę i Jacek się zdenerwował. Pewnie się domyślają.
Piersi mnie bolą nie do wytrzymania. Założenie stanika to katorga. Muszę kupić sobie chyba jakiś cieniutki, sportowy.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
I tak zrobie a dla Meza zadam pytanie bo tak w sumie pomyslalam,ze Maz jego siostruni ma liczna rodzine,jest ich w sumie pięcioro z czego jedna ma już swoja rodzine,meza,dwojke dzieci. Mianowicie zapytam czy szanowna tesciowa moja zaprosila również do siebie na Swieta jego rodzeństwo z rodzinami?? bo nie wydaje mi się..wiec nie widze potrzeby spraszania jego siostry
Ale wiecie co ja na miejscu jego siostry to bym się wstydzila isc wogole.. ze tez Ona ma taki tupet wogole szok!
Dobra koncze Wam te smutki walic bo już zaraz dość mnie będziecie miałyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 09:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny