WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez bola caly czas :-( poza tym tez nie mam innych objawów.

• kwiatuszek83 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też tylko piersi bolą, tylko raz więcej a raz mniej i to mnie martwi.

Nikicia86 ja tez mam prawie 4 letnia córeczkę i tez juz raz poroniłam w 9 tyg. Moze dlatego zaczynam panikować.
    Bądźmy dobrej myśli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 17:29

nikicia86 lubi tę wiadomość

pg7sjgt.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek musi byc dobrze nie ma innej opcji :-) trzeba wierzyć :-)

kwiatuszek83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry jak tam wasze przedswiateczne samopoczucie?Wszystkie zapracowane pewnie gotuja sprzataja...zazdroszcze ja biedna wstaje zaraz do pracy i znowu caly dzien na nogach ale zostaly jeszcze dwa dni musze dac rade jakos wyjscia nie mam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 07:36

• muamua Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek83 wrote:
    Mnie też tylko piersi bolą, tylko raz więcej a raz mniej i to mnie martwi.

Nikicia86 ja tez mam prawie 4 letnia córeczkę i tez juz raz poroniłam w 9 tyg. Moze dlatego zaczynam panikować.
    Bądźmy dobrej myśli :)
    Mnie czasem bolą, a czasem o nich zapominam. Za to mdłości nie dają o sobie zapomnieć, bo mam jej od rana do wieczora :(

A ja mam synka, który w tym roku skończy 5 lat :)

ganns65g873vd173.png
    23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
    14.04. - <3 - 6t6d
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam Wam życzyć rodzinnych, zdrowych i spokojnych Świąt i aby te święta wielkanocne wniosły do Waszych serc
    wiosenną radość i świeżość,pogodę ducha, ciepło i nadzieję :-)

iNso87, alicja_ lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2njcyef.gif

Na skaczącym zajączku
    kurka jajko zniosła
    oznajmiając wszystkim,
    że nadeszła wiosna.
    W oprawie rzeżuszki i pięknych pisanek
    nadszedł nareszcie Świąteczny poranek.
    Te Święta zrobiły nam jednak psikusa
    będziemy mieli
    śnieżnego dyngusa… :D

famwwo.gif

nikicia86, alicja_ lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • lips Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 08:05

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w szale świątecznych przygotowań:) Ja mam chwilę przerwy bo jakoś słabo mi się zrobiło, może dlatego, że w kuchni duchota... Mdłości nie mam, może to za wcześnie, może przyjdą później albo wcale;)

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam przede wszystkim spokoju, odpoczynku w gronie najbliższych i dobrego samopoczucia bez mdłości, wymiotów żebyście mogły spróbować wszystkich smakołyków ze świątecznego stołu:*

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • halwaya Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołego :)
    Niech wam święta miło upłyną.
    My specjalnie jakoś szczególnie nie obchodzimy. Dziś trochę poszalejemy w kuchni, ciasto, sałatka i żurek ;)
    W poniedziałek wpadają znajomi na obiad. Posiedzimy, pośmiejemy się - na luzie :)

Muszę sobie wymyślić jakieś dobre alibi, że nie drinkuję (na antybiotykach byłam ostatnio, więc odpada :P)

nikicia86 lubi tę wiadomość

Sx0K.png
    ypbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również melduję się, w przerwie między gotowaniem :)

Życzę Wam dziewczyny, radosnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa;) Oraz samych bezproblemowych ciąż, zdrowych ślicznych bobasków i bezbolesnych porodów :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem jakas podlamana....
    Robiłam dziś test kreseczka dużo mocniejsza niż ostatnio....jutro termin @. Tylko że zaczęłam plamic, niebardzo ale przy podcieraniu mam brązowe uplawy. Dzwoniłam do gina kazał wziąść duphastan. Brzuszek troszkę podbolewa tak jak na @.
    Czy któraś miała plamienia w 4 tygodniu?
    Proszę o jakieś podniesienie na duchu :-(

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluniaaa wrote:
    Robiłam dziś test kreseczka dużo mocniejsza niż ostatnio....jutro termin @. Tylko że zaczęłam plamic, niebardzo ale przy podcieraniu mam brązowe uplawy. Dzwoniłam do gina kazał wziąść duphastan. Brzuszek troszkę podbolewa tak jak na @.
    Ja tak nie mialam ale tak jak zalecil gin bierz dupka lub lutka i powinno byc ok. Nie martw sie,widocznie troszke nizszy masz progesteron.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zawsze robimy blad robiac testy przed terminem @. Nie strasze Ciebie oczywiscie bo bedzie pewnie ok :) ale najwczesniej trzeba testowac w dniu @ a jesli da sie rade i jest sie cierpliwym to i pare dni po terminie.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluniaaa czasem organizm musi sie oczyscic :-) i to nie musi byc od razu cos strasznego weź dupka na pewno pomoze :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluniaaa wrote:

brązowe plamienie oznacza niedobór progesteronu. Koniecznie weź dupka lub luteine.

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluniaaa mój lekarz twierdzi, że plamienie w terminie okresu jest normalne i często się zdarza, zwłaszcza w pierwszych miesiącach... ja też plamię już trzeci dzień... jak zobaczyłam krew to wpadłam w straszną panikę, ale gin na prawdę mnie uspokoił opowieścią o tym jak to "zarodek agresywnie wgryza się w moje ciało i rozrywa tkanki" ;-)
    A tak w ogóle to życzę Wam wszystkim zdrowych, wesołych i spokojnych świąt :-)

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołego jajka !! I sytego śniadania :* zdrowo rosnących fasolek !! :*

alicja_, ilonia1985 lubią tę wiadomość

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki

Jestem mamą z grudnia 2014. Dokladnie rok temu przeżywałam to co Wy teraz. Liczyłam każdy dzień. Robiłam codziennie betę. A teraz kołysze to mój malutkie po kąpieli. Trzymam za Was kciuki. Owocny cykl uważałam za stracony, bo nie miałam żadnych objawów. Nawet pierś do 3-go mca mnie nie bolały.
    Dosłownie nic. Miałam tylko dobry humor i każdy mi w pracy mówił, ze jestem bardzo spokojna. Ciążę miałam burzliwą bo miałam konflikt płytkowy, więc polecam Wam zrobienie bezpłatnych badan na to. Jest taki projekt. Ale to nie miało byc o mnie.

Życzę każdej z Was radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, przepełnionych miłością i pogodą ducha. Wszystkiego najlepszego!!!

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co wy? Co tu taka cisza? ;)

alicja_ lubi tę wiadomość

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ