Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie też tylko piersi bolą, tylko raz więcej a raz mniej i to mnie martwi.
Nikicia86 ja tez mam prawie 4 letnia córeczkę i tez juz raz poroniłam w 9 tyg. Moze dlatego zaczynam panikować.
Bądźmy dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 17:29
nikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzien dobry jak tam wasze przedswiateczne samopoczucie?Wszystkie zapracowane pewnie gotuja sprzataja...zazdroszcze ja biedna wstaje zaraz do pracy i znowu caly dzien na nogach ale zostaly jeszcze dwa dni musze dac rade jakos wyjscia nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 07:36
-
kwiatuszek83 wrote:Mnie też tylko piersi bolą, tylko raz więcej a raz mniej i to mnie martwi.
Nikicia86 ja tez mam prawie 4 letnia córeczkę i tez juz raz poroniłam w 9 tyg. Moze dlatego zaczynam panikować.
Bądźmy dobrej myśli
A ja mam synka, który w tym roku skończy 5 lat
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
Na skaczącym zajączku
kurka jajko zniosła
oznajmiając wszystkim,
że nadeszła wiosna.
W oprawie rzeżuszki i pięknych pisanek
nadszedł nareszcie Świąteczny poranek.
Te Święta zrobiły nam jednak psikusa
będziemy mieli
śnieżnego dyngusa…
nikicia86, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Witajcie w szale świątecznych przygotowań
Ja mam chwilę przerwy bo jakoś słabo mi się zrobiło, może dlatego, że w kuchni duchota... Mdłości nie mam, może to za wcześnie, może przyjdą później albo wcale;)
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam przede wszystkim spokoju, odpoczynku w gronie najbliższych i dobrego samopoczucia bez mdłości, wymiotów żebyście mogły spróbować wszystkich smakołyków ze świątecznego stołu:* -
Wesołego
Niech wam święta miło upłyną.
My specjalnie jakoś szczególnie nie obchodzimy. Dziś trochę poszalejemy w kuchni, ciasto, sałatka i żurek
W poniedziałek wpadają znajomi na obiad. Posiedzimy, pośmiejemy się - na luzie
Muszę sobie wymyślić jakieś dobre alibi, że nie drinkuję (na antybiotykach byłam ostatnio, więc odpada)
nikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa również melduję się, w przerwie między gotowaniem
Życzę Wam dziewczyny, radosnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa;) Oraz samych bezproblemowych ciąż, zdrowych ślicznych bobasków i bezbolesnych porodówalicja_ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem jakas podlamana....
Robiłam dziś test kreseczka dużo mocniejsza niż ostatnio....jutro termin @. Tylko że zaczęłam plamic, niebardzo ale przy podcieraniu mam brązowe uplawy. Dzwoniłam do gina kazał wziąść duphastan. Brzuszek troszkę podbolewa tak jak na @.
Czy któraś miała plamienia w 4 tygodniu?
Proszę o jakieś podniesienie na duchu -
Oluniaaa wrote:Dziewczyny jestem jakas podlamana....
Robiłam dziś test kreseczka dużo mocniejsza niż ostatnio....jutro termin @. Tylko że zaczęłam plamic, niebardzo ale przy podcieraniu mam brązowe uplawy. Dzwoniłam do gina kazał wziąść duphastan. Brzuszek troszkę podbolewa tak jak na @.
Proszę o jakieś podniesienie na duchu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOluniaaa wrote:Dziewczyny jestem jakas podlamana....
Proszę o jakieś podniesienie na duchu
brązowe plamienie oznacza niedobór progesteronu. Koniecznie weź dupka lub luteine. -
Oluniaaa mój lekarz twierdzi, że plamienie w terminie okresu jest normalne i często się zdarza, zwłaszcza w pierwszych miesiącach... ja też plamię już trzeci dzień... jak zobaczyłam krew to wpadłam w straszną panikę, ale gin na prawdę mnie uspokoił opowieścią o tym jak to "zarodek agresywnie wgryza się w moje ciało i rozrywa tkanki"
A tak w ogóle to życzę Wam wszystkim zdrowych, wesołych i spokojnych świąt -
Witajcie Dziewczynki
Jestem mamą z grudnia 2014. Dokladnie rok temu przeżywałam to co Wy teraz. Liczyłam każdy dzień. Robiłam codziennie betę. A teraz kołysze to mój malutkie po kąpieli. Trzymam za Was kciuki. Owocny cykl uważałam za stracony, bo nie miałam żadnych objawów. Nawet pierś do 3-go mca mnie nie bolały.
Dosłownie nic. Miałam tylko dobry humor i każdy mi w pracy mówił, ze jestem bardzo spokojna. Ciążę miałam burzliwą bo miałam konflikt płytkowy, więc polecam Wam zrobienie bezpłatnych badan na to. Jest taki projekt. Ale to nie miało byc o mnie.
Życzę każdej z Was radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, przepełnionych miłością i pogodą ducha. Wszystkiego najlepszego!!!www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny