Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
m@rzenie wrote:A jak mam wkleić suwaczek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:11
-
nick nieaktualnym@rzenie wrote:Dzień dobry:)
u mnie niestety też biało
Nawet nie wiecie jak bardzo Wam zazdroszczę tych mdłości i innych objawów... Ja poza bolącymi piersiami nie mam żadnych... Chyba byłabym spokojniejsza jakbym trochę bardziej czuła, że jestem w tej ciąży
spokojnie mnie tez mocno bola piersi i czasem zaciaciagnie podbrzusze kazda z nas reaguje inaczej -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Tak od developera,ciekawe ile teraz będziemy czekac na te poprawki
Lips a ja bylam wczoraj i widziałam tylko pęcherzyk,jesli chce się już zobaczyć Zarodek to ja uważam,ze najlepiej isc na wizyte ok7/8tyg. Wtedy na pewno już będzie.
m@rzenie a czego tu zazdroscic?ja dalej tez nie mam mdlosci i mam nadzieje,ze tak zostanie. Moja siostra wogole ich nie miała przez cala ciaze i ma już zdrowego chłopaka w wieku 7msc
U Nas już sniegu nie ma
Oby jak najszybciej dobrze ze mieliście możliwość ich sprawdzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Ja na razie mam luz bo moje sa tydzień później
Potem pewnie będę musiala Mamie pomoc bo Ona robi u siebie a Tesciowa następny dzień u siebie także powiedzmy,ze się nie narobię
Eee to fajnie do nas przychodzą xnajomi i rodzinka wiec musze cos przygotowac -
Ja caly czas się zastanawiam jak to zrobić żeby ukryc przed wszystkimi Mojego Grocha jeszcze
mam nadzieje,ze mnie mdlosci nie dopadną z Nienacka bo poki co cisza może to przed burza,ze teraz nie mam
U Tesciowej to nic pic z trunkow % nie będę to mam się czym wykrecic,ze ja prowadze ale u swojej Mamy?? to nie wiem... a chciałam poczekać z tym jeszcze do 16.04 do wizyty,choc i tak już jestem znowu na 2 zwolnieniu i się pyta czemu ja na zwolnieniu i kiedy do pracy ide..caly czas się tlumacze,ze unikam na razie bo groza tym mniejszym etatem u mnie.. nie wiem jak ja wytrzymam do 16tegoa tym bardziej tego przed Nia nie ukryje bo katem jesteśmy jeszcze u Niej
poki mieszkanie...
-
nick nieaktualny
-
Ja też się boję... Ale tak długo czekałam na tą ciążę, że postanowiłam, że będę się nią cieszyła przynajmniej póki mogę... Ja mam już 4 letnią córeczkę a od dwóch lat staramy się o rodzeństwo dla niej
w maju niestety straciłam maleństwo w 8 tyg. Mam nadzieję, że tym razem się uda